| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 11:15
Co do fotek to sie zgodze;/ Nie wiem kto robil te zdjecia ale nie wychodzi mu to za dobrze(moze wypadek przy pracy??). Liczylem na fotki co najmniej takie jak z meczu Pogon-Ruch a tu taki zawod...
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 11:21
Gratulacje dla kibiców Pogonii!!!
Rozwalcie Jagielonię i wracajcie do I ligi!!!
A Triada w przyszłym roku cała w II lidze. :-D
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 11:22
"zobaczyli pały odrazu pozajmowali miejsca...żałosne to było!!!"
Żałosny to byl ten pan w pomaranczowej koszulce wolverhampton ...jak on sie nazywa , bo zapomnialem?
dobrze ze szybko pare osob dalo mu do zrozumienia ze nie jest zadnym autorytetem na stadione i szybko wyprosili go z sektoru
a teraz prosze , internetowi bandyci piszcze jaki to ja jestem zly itd
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 11:26
pierwszy meczyk na ktorym sie stawilem i odrazu jaki wynik , doping bardzo dobry, kto nie chcial to nie bluzgal kto chcial to pobluzgac tez mogl, widocznie wiecej chcialo , co do meczu to bede musial sobie na spokojnie obejrzec w TV (dzisaj o 12 45 na TV3), Moim zdzaniem to trzesienie plotem nawet niezly efekt dawal, ludzie dajcie na luz z tymi komentarzami bo w prawie calej europie po strzeleniu bramki takie akcje maja miejsce.
acha, i jeszcze "Arka sledzie syfem jedzie" [Ostatnio edytowane przez Shivan: 2003-09-21 11:45]
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 11:42
Bylo zajebiscie. Mecz w wykonaniu szczecinskiej Pogoni nie mogl sie nie podobac. Kibice wiernie stawili sie na mecz co mnie bardzo cieszy ze w koncu doping byl jak nalezy. Od spiewania dzis nie moge mowic. cala noc opijalem zwyciestwo Pogoni. Arka Gdynia k...świnia!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 12:28
Mecz był piękny !!! Gdy Pogoń spadła jedyną rzeczą, która mnie pocieszała był właśnie mecz z Arką !! Czekałem na niego już bardzo długo i nie zawiodłem się !! Brawo ultras! Piękna oprawa. A jeśli chodzi o tą awanture z bramą, to według mnie sprowokował to ten pusty ochroniarz- gdyby kazał temu modemu spowrotem wrócić na sektor nikt by nic nie mówił nawet! Ale cóż, tak to jest z tymi baranami z ochrony...
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 12:35
Ale ten małolat co brame przeskoczył (a raczej z niej spadł ) był za mocny, poźniej przyszedl na sektor cały roztrzęsiony, zapalił fajkę, a spytany dlaczego przeskoczył odpowiedział pokazując na Arkę "bo mnie tamci wkurwiali"   
A jeśli chodzi o zajście na 12 chciałbym przedstawić swoje zdanie: gdyby tego małolata co spadł z bramy ochrona potraktowała normalnie to by się nic nie dzialo, a że doskoczyli do niego co najmniej jak do seryjnego mordercy to nie ma się co dziwić że kibice zareagowali, poza tym ochrona powinna uspokajać, a nie doskakiwać do bramy i wymachiwać łapami pokazując jakimi to oni są panami stadionu.
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 12:40
> gdyby kazał temu modemu spowrotem wrócić na sektor nikt by nic nie mówił nawet
Wlasnie! po cholere te gamonie z ochrony go wywlekli? Tak w sumie to chlopaczek nic nie zrobil... Sami sprowokowali cala sytuacje.
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 13:27
i znowu to samo.... tytanowe bramy na naszym stadionie sa coraz trudniejsze do przejscia....
na chuj wypowiadaja sie tu szmule ktore kurwa zielonego pojecia nie maja o meskich sprawach?!?! i jakies balwany na temat zajscia na 12 skoro albo ich tam nie bylo albo nie patrzeli na to co sie dzialo?! kazdy kto wie i kto kuma klimat wie o co chodzilo
Arka zaprezentowala sie bardzo dobrze, przyjechac w sile ponad 400 masek taka odleglosc to dobry wynik, nikt poza Pyrami w takiej liczbie do nas nie przyjechal od lat... a ze ochrona u nas to kurwy i zajebali im pirotechnike to juz nie ich wina
i na koniec dla tych co by chcieli uspokajac ludzi "od bramy" to faktycznie jeden mial duze checi, ale jak by nie Gluchy to watpie aby sam opuscil ten sektor...
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 13:29
Hmmm mi się wydaję, że ten dzieciak jest trochę sam sobie winien ale mniejsz z tym. Po raz kolejny chciało się krzyknąć ochroniarze huj wam w twarze. Nie traktujcie tego tak poważnie, że nielubie bluzgać drużyny przeciwnej tylko co za dużo to nie zdrowo ( poza tym Arka to nie jest jakas straszna kosa Pogoni jak Lech ). Znowu sie wkurwiłem na jebane nagłośnienie !!
Ps. Agencja ochrony to zespół popierdolony.
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 13:35
No i pieknie!!
Przyznam, ze takiego napiecia jak wczoraj przed meczem nie czulo sie ostatnio nawet jak na Twardowskiego przyjezdzal Lech.
Wreszcie pelny mlyn i doping praktycznie bez przestojow. Wkurwialy mnie tylko proporcje dopingu dla naszych i bluzgow na Arke - tych drugich bylo delikatnie mowiac denerwujaco duzo i czasami w idiotycznych momentach.
Do gry ciagle mam wiele zastrzezen i niestety te braki sie odbijaja na wynikach meczow wyjazdowych. Cale szczescie, ze zaangazowanie i mobilizacja 120%!
Co do jednego nie ma watpliwosci - brameczki pierwsza klasa!!!
Arka zagrala bez konceptu i bylo widac jak na dloni ze brakuje im trenera. Ambicji im jednak odmowic nie mozna. Starali sie na ile bylo ich stac. Szacuneczek dla rywali ze stawili sie w tak duzej liczbie. Jak na stadionie sa kibice obu druzyn to zawsze podnosi emocje i range widowiska. Wkurzyl mnie nieco ten transparent o nowotworze.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 13:40
mecz zajebisty,oprawa tez....arka dobrze sie zaprezentowala,oby wiecej takich meczy.
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 14:00
Wkurzylo mnie naglosnienie! Na Ruchu juz wszystko bylo OK, bardzo dobre naglosnienie, wrocil nasz ulubionu spiker a dzis? Znow slabo go bylo slychac! O co chodzi? Aha no i brawa dla Ola za slabe, ale coz...
Ultras_AG zmien sygnature! To MY jestesmy duma i władcami Pólnocy!
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 14:35
Naprawde nie rozumiem niektórych którzy narzekaja na bluzgi w strone Arki,a oni co robil?krzyczel Pogoń?gdy my do nich przyjedziemy od razu powitaja nas tak jak my ich a wiec nie ma co narzekac....:nie_nie_nie:mecz był super,oby teraz bylo juz tylko lepiej.ciesze sie ża Arka przyjechała w konkretnej liczbie,mam nadzieje ze my tez nie zawiedziemy na wiosne:2ar15smilie:
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 16:13
> Naprawde nie rozumiem niektórych którzy narzekaja na bluzgi w strone Arki,a oni
> co robil?krzyczel Pogoń?
A wiesz, że krzyczeli , po piątej bramce bodajże... poza tym każde pójście w górę sektorówki było witane brawami z sektora gości [Ostatnio edytowane przez helmut: 2003-09-21 16:14]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 16:37
Pan w pomaranczowej koszulce to wszystkim znany R. niewiem o co dokladnie tam poszlo ale mysle ze probowal uspokoic niektorych napinaczy bo tak tylko mozna ich nazwac.Niewiem po co oni szarpali ta bramke byla to tylko pokazowka przed arka ,gdyby chcieli sie bic to by przeskoczyli przez plot albo ustawili sie z arka na ustawke a nie taki cyrk odwalali po ktorym mogli by nam stadion zamknac.A oni nawet jak by rozwalili ta bramke to watpie zeby ktos wylecial (rok temu na lechu identyczna sytuacja),policja znow by przyszla postrzelala i bylby koniec,dlatego mnie to poprostu smiesznyi niemyslcie sobie ze jestem jakims piknikiem itd. wiem o co chodzi w tych sprawach i juz wiele meczow i wyjazdow na Pogońi zaliczylem ale takie zachowanie jest poprostu smieszna pokazowa .Nie dziwie sie polowie stadionu ze krzyczeli pojebani,a to dziecko co spadlo z plota to niech lepiej nie wchodzi na niego bo sobie krzywde zrobi a jak zleci to moze stac to sie powodem o wiele gorszej w skutkach sytuacji.
|
ssssss
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 16:44
napinaczy hmmmm... chyba nie.od napinaczy tez dostal wpierdol?a jak jestes taki kumaty to chyba wiesz ze z arka nie jest latwo juz sie ustawic po wydarzeniach z grabiszynskiej.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Arka 5:1 - 21/09/2003 17:03
Wolalem nie uzywac slowa debile, szarpac bramke to kazdy potrafi , jestem za ustawkami itd. to ze z Arka trudno jest teraz sie ustawic to nie powod zeby demolowac wlasny stadion ,z Lechem tez rok temu trudno bylo sie ustawic?a to samo sie powtorzylo ,kazdy wie ze w Szczecinie niema dobrej chuliganskiej ekipy ktora moze cos zdzialac, to ze zaliczyli 2 ustawki i zmienili nazwe na tc to nie powod ze maja byc swieci ,jakos taki gornik walbrzych ustawil sie z lechem po 10 osob jesli dobrze pamietam.Chca sie bic niema sprawy ale nie na stadionie bo na to juz moda minela -przyklad Lecha ,Legii itp.Atak na Arke na tym meczu niemial najmniejszych szans powodzenia ,nawet jesli po meczu probowali by przyatakowac od strony niskiej trybuny to nic by nie zdzialali ,poza rzuceniem czyms.To po co CH. wpadl na sektor puzniej ?raczej zeby ich uspokoic bo gdyby tak nie bylo to dalej by szarpali bramke a po jego wizycie przestali.Jesli sie myle to wyjasnij mi racjonalnie cala ta sytuacje od poczatku do konca . [Ostatnio edytowane przez ssssss: 2003-09-21 17:20]
|
ssssss
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4