| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 30/08/2003 03:33
Westam jak ci nie pasuje to spierdalaj z tego forum nikt za toba tesknil nie bedzie a jak masz cos do celciusza to napisz do niego na gg ale nie wroze ci najlepiej w tej konfrontacji takze zamilcz...a napinaczem to ty kurwa jestes w tym momencie.......heh
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 30/08/2003 06:43
Powiem na koniec
> jeszcze raz:
Nie bylem, nie zaluje, nie zalowale i zalowac nie bede
>
Jak sie komus to nie podoba to niech swoje zdanie zachowa dla
> siebie.
Dlaczego ...?to z tobą nie mozna podyskutowac?
A moze zalujesz leszka gondorowskiego i jego przydupasow!
Jezeli tak to wszystkiego najlepszego.
Bylem na meczu i wynagrodzil mi on wszystkie mecze z ostatniego sezonu
|
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 30/08/2003 08:44
"borsuk: czemu juz na mecze nie chodzisz? przeciez chodziles juz w tym sezonie?!? ( to nie jest zaczepne pytanie) "
Maly_ps ciesze sie ze to nie jest zaczepne pytanie wiec ci na nie odpowiem..jezeli myslisz ze nie chodze z powodu ze wymienilismy miedzy soba kilka zdan to sie mylisz..nie mam w zwyczaju sie chowac czy uciekac..moge dostac w pierdol ale nie uciekam..a w tym sezonie bylem tylko na meczu z Aluminium bo chcialem zobaczyc jak to jest i kto wie moze sie przekonac do tej druzyny..w poprzednim sezonie jak nie bylem na meczu to przez tydzien chodzilem wsciekly..chce cos zobaczyc...jezeli w tym sezonie po nie pojsciu na mecz bede zly..i bede zalowal to znaczy ze przekonalem sie do "tej" Pogoni i zaczynam goraco kibicowac.
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 30/08/2003 13:08
Dziki - A kim Ty kurwa jestes? Jakis bóg forum? Bedziesz wyznaczal kto moze na nim byc?
Jak juz mówilem, nie chcialem tego pisac ale inteligentny pan Celciusz jak zwykle ma jakies pretensje.
I jeszcze jedno - jak myslisz, ze boje sie jego albo Ciebie to jestes w powaznym bledzie.
G.B.FANATYK - podyskutowac? zawsze chcetnie nie mam nic przeciwko, ale w moim rozumieniu dyskusja powinna byc przeprowadzona w cywilizowany sposób.
Mimo wszystko pozdrawiam
I nie zaluje Leszka G i jego przydupasów.
Widzisz Ty uwazasz, ze ten mecz wynagrodzil poprzedni sezon. Ja tak nie mysle.
I tym sie róznimy
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 30/08/2003 13:39
No i tak ma być 7:1, a jeszcze przed meczem mówiło się że Pogoń nie za dobrze gra w ofensywie i nie potrafi strzelać bramek, No teraz z Ceramika wygrana na ich boisku i w sobotę z Ruchem powinno przyjść gdzieś 15 tysiecy ludzi. Z Polarem 7 tysięcy ludzi, mogło być nas więcej no ale pogoda niezbyt ładna no i rywal niezbyt popularny. Ja pierdole, cały czas się ciesze, że po porażkach w tamtym sezonie, teraz Pogoń klepie swoich rywali, tylko tak dalej. POGOŃ JEST TYLKO JEDNA.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 30/08/2003 13:54
Zajebisty wynik, szkoda tylko ze widzialem zaledwie 3 bramki..
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 30/08/2003 13:59
Wynik piękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Gra POGONI szczególnie w pierwszej połowie nędzna.
Druga połowa wniosła polot do gry POGONI, wiadomo dwie bramki do szatni to jest coś!!!!!!!!!!
Druga połowa piękna w wykonaniu POGONI (chociarz stracona bramka? dzięki obrońcom była nie potrzebna) ale pewność i głupota niestety idą w parze!!!
Dopiero kiedy zrozumieli że to nie przelewki wzieli się do roboty i na efekty nie trzeba było długo czekać.
Brawo POGOŃ!! Brawo BATATA!!! Brawo POGOŃ!!! Brawo BATATA!!!
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 30/08/2003 15:43
Westman ja ci niezabraniam pisac na tym forum i nie jestem tu zadnym bogiem ...ale po co sie przypierdalasz do niego cos mowil o tobie i z tym konfidentem to przesadziles nie znasz go to jakim prawem tak na niego mowisz a nieinteresuje mnie to czy sie go boisz albo mnie takze daruj sobie takie glupie gadki
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 30/08/2003 15:46
Sluchaj Westman. Poprostu poparlem Celcjusza w tym co napisal bo chcialem tylko zwrocic uwage ze jestescie jak ostatni mohikanie - juz na wymarciu. Nie mialem zamiaru nikogo obrazac. I nie nabijam glupo postow. Gdybys sobie poczytal mije posty to bys zobaczyl ze 80% z nich jest z sensem a jedynie pozostala czesc to odpowiedzi i polemiki.
A wogole to proponuje zebys wzial sobie troche na looz a nie sie od razu unosil.
pzdr 4 @ll
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 30/08/2003 18:16
Dziki 
Racja nie znam Go a powiedzial tak po tym jak czytam jego wypowiedzi. Moze bylo troche za ostro ale denerwuje mnie jak ktos sie bez sensu przypierdala. Sam chyba cos o tym wiesz. Bo nieraz widzialem jak wkurwiales sie i bluzgales na idiotów. A, ze Celciusz to twój koles - nie moja to broszka.
Valeron z tymi postami to nie bylo konkretnie do Ciebie, ale skoro juz napisales...
My jak ostatni Mohikanie - wow, super, czuje sie spelniony. Nawet gdybym zostal sam to nie masz prawa podwazac mojego zdania. Tzn. masz ale nie musisz tego robic publicznie. Ptako-Pogoni nie lubie, lubic nie mam zamiaru a tym bardziej jej kibicowac.
Wiem, ze wiekszosc z was sie do niej przekonala, Ja widac jestem inny.
I chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego co napisales. Przytocze Ci ten cytat
,,Gdybys sobie poczytal mije posty to bys zobaczyl ze 80% z nich jest z sensem a jedynie pozostala czesc to odpowiedzi i polemiki. "
Wg mnie posty z sensem to wlasnie albo odpowiedzi na temat albo polemika. Nie wiem czy sie ktos ze mna zgodzi - tak uwazam.
Wziac sobie na looz?? - no problemo Pierwszy i zapewne ostatni raz tak sie unioslem. Bo poprostu denerwuje mnie glupawe pisanie Celciusza.
Pozdrawiam i Nalegam byscie to WY wzieli na looz (co poniektórzy)
|
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 30/08/2003 19:59
Oki Westman. Wiem co napisalem - chodzilo mi o to ze nie nabijam sobie postow bezsensu. Staram sie w kazdym temacie wypowiedziec tylko raz i konkretnie - nie pisac dwa razy na ten sam temat.
Szanuje takze Twoje zdanie - ja tylko stwierdzilem ze jestescie w mniejszosci - nie powiedzialem ze to zle.
Wogole to juz niech bedzie PEACE
dla Westmana i wszystkich forumowiczow
pzdr
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 30/08/2003 20:45
1,2,3,4,5,6,7.........MAŁŁOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!! Jeszcze jeden!!!!!Jeszcze jeden!!!!!!!
I do Westmana....w sumie masz troche racji. Wolisz czystą ale szczecińską Pogon w 4 lidze. Pan Florian Krygier powiedzial ze traktuje tą Pogoń(czy coś w tym stylu) jak swoją wiec ja tez ja powoli zaczynam tak traktować. Chociaż na Pogoń Nowa zawsze chodze i równiez jej kibicuje. Mam nadzieje że w niedługim czasie znikna podziały i wszystko bedzie oki.
POZDRAWIAM
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 30/08/2003 21:12
Valeron - trzymam Cie za slowo z tym piwkiem 
Co do mniejeszosci - Co to by byl za Swiat gdyby wszyscy sie zgadzali ??
Mayday - Ja zawsze mam swoje zdanie (nie twierdze, ze Ty nie!) i nawet gdyby Caly Szczecin byl za ta Pogonia ja bede przeciwny (moze?).
Wiem jedno, ze w tym sezonie mam zamiar wybrac sie na jeden, no góra dwa mecze u siebie i moze jakis wyjazd.
Moze przekonam sie do TEJ Pogoni za tydzien, moze za miesiac, moze za rok a moze nigdy?
Bo gdy w poprzednich sezonach nie bylem na jakims meczu (nawet 1-7 z Odra) to bylem zly, wkurwiony.
Jak to sie mówi bylem ,,glodny Pogoni " a w tym sezonie tak nie jest nie czuje zadnej adrenaliny jak gra Pogon.
Gra bo gra tak samo jak Dolcan Zabki czy Bayer Leverkusen - zero emocji.
Moze to sie zmieni?
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon 7 - 1 Polar - 30/08/2003 21:41
"Bo gdy w poprzednich sezonach nie bylem na jakims meczu (nawet 1-7 z Odra) to bylem zly, wkurwiony.
Jak to sie mówi bylem ,,glodny Pogoni" a w tym sezonie tak nie jest nie czuje zadnej adrenaliny jak gra Pogon."
Widze Westman ze czujemy dokladnie to samo
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|