Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Bandyta << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
borsuk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Bandyta - 22/08/2003 19:14
Co prawda nie bylo mnie na meczu..ale z tego co slysze to koles zostal najebany za wieszanie barw..wiec z tego co mi wiadomo..to ma byc zrobiony taki maly bunt zeby pokazac ze nie wszyscy kibice zaakceptowali ten klub..wiec moze chomik chcial po prostu dac do zrozumienia zeby koles tej flagi nie zawieszal...ale czy od razu byl potrzebny taki sposob...

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Bandyta - 22/08/2003 19:24
ty Borsuk sam na to wpadles czy ktos ci pomogl!??!
Chomik zrobil to co zrobil poniewaz wyraznie powiedzial ze Flagi maja NIE WISIEC ale to zostalo OLANE i skonczylo sie tak jak sie skonczylo.....

wogule cala debata jest nie potrzebna, co sie stalo to sie nie odstanie, nikt Chomika nie sprzeda, sprawa rozejdzie sie po kosciach

NNWNW....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Bandyta - 22/08/2003 19:30
Maly_ps odziwo dla ciebie sam na to wpadlem...ale zgodze sie z toba w dwoch prawach...ze ta debata jest nie potrzebna...i ze to co sie stalo juz sie nie odstanie.

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
ihaa
Kibic
Na forum od 8579 dni

Odp: Bandyta - 22/08/2003 19:37
> Cos w tym jest. Piknik nigdy nie dostanie po glowie bo ma w dupie innych kibicow
> i nigdzi enie jezdzi.
Fakt, widze, ze wiecej konfidentow niz myslalem, tu
> jest...

raz ze nie jestem zadnym piknikiem, a dwa jezeli wydaje ci sie ze ktos kto zglosi na policje pobicie jest konfidentem to mysle ze nie mamy o czym gadac.

TomY
Kibic
Na forum od 8512 dni

**

Odp: Bandyta - 22/08/2003 19:42
>I nie pozwole aby jakis wsiok ktory pewnie nie jest ze
> Szczecina najezdzal tu na nich.Tyle w temacie

Każdy kto nie jest ze Szczecina to wsiok??
Hamuj sie koleżko! Ja też nie jestem ze Szcz i nie obrażaj nnie i wielu innych NIEszczeciniaków z tego FORUM.

W temacie Chomika sie nie wypowiadam, bo za mało wiem.

Pozdro dla normalnych!

Ziomall
Kibic
Na forum od 8188 dni

Odp: Bandyta - 22/08/2003 20:11
TomY soras ze poczules sie urazony ale nie mialem na mysli nikogo obrazac kto nie jest z poza Szczecina.Chodzili mi o to ze ten leszcz ktory napisal wczesniej post zachowuje sie jak wiesniak obojetnie czy jest z miasta czy wsi -zle ujalem moje spostzrezenia i dlatego tak wyszlo.Obojetne czy ktos jest z miasta czy nie wazne aby kibicowal Pogoni:)))))))))))))))))) .Troche mnie unioslo bo mnie ten pajac zdenerwowal piszac jakies bzdury o LegiibuhahaDD
Pozdrowienia

Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: Bandyta - 22/08/2003 20:59
"Afere Chomika" pozostawiam bez komentarza...
Powiem tylko Arka 0-1 Piast <jupi>

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
ssssss
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Bandyta - 22/08/2003 21:00
Moze troche wiecej napiszecie za co dostal o ile ktos jest poinformowany w tej materii,i dlaczego tylko on ,dziwne ze chomik zakazal wieszania flag ,skoro tc bylo wkurwione z tego powodu a jak wiadomo tc jest za chomikiem ,co do w.to napewno nigdy by zadnego kibica za nic nie podal na policje a tym bardziej chomika ,bylby to dyshonor nie tylko dla niego .Jak juz pisalem z chomikiem ciezko sie dogadac szczegolnie jak jest pijany ,poprostu trzeba wyjasnic pewnie sprawy zwiazane z wieszaniem flag .Na forum Pogoń.v.pl ten temat zostal skasowany-ciekawe czemu ,a tu nadal jest.I niezgodze sie z tym co ktos tu pisal ze jak ktos niewie kto to chomik to niema prawa byc kibicem Pogońi itd. to smieszne jest, jak ktos chodzi na mecze,jezdzi na wyjazdy to z czasem sie dowie kto to ,a moze wydac ksiazke :co powinien wiedziec kazdy kibic Pogońi , pkt., nr 3 -chomik -czlowiek legenda -szanowac obojetnie co zrobi,to byla by paranoja .

ssssss
V...
Kibic
Na forum od 8780 dni

*

Odp: Bandyta - 22/08/2003 21:44
Po huj maja wiecej pisac?
ihaa nie wszysko, ale pewnych rzeczy si enie powinno naglasniac. Jak jestes taki madry to podaj swoj adres i sam podkapuj, ciekawe jak na tym wyjdziesz...

MKS
ssssss
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Bandyta - 22/08/2003 22:01
Czemu chomik akurat tylko do niego podszedl ,wkoncu flaglowych jest z 20-30 ,fakt ze wszyscy wchodza za darmo a flagi wiesza 5 ,maly szczegol .Chomik jezdzi na wyjazdy W. takze wiec napewno sie co nieco znali nawet z widzenia wiec dziwi mnie takie zachowanie ,poczekamy zobaczymy co sie bedzie dalej dzialo w tej sprawie, ale jestem pewnien na 100% ze niebedzie zadnych donosow na policje i ktos kto takie propozycje wystawia jest dla mnie albo niekumatym piknikiem nieznajacym zasad kibicow,albo kapusiem.Na miejscu potencjalnych donosicieli nie pojawial bym sie juz na Pogoni nigdy ,nie tylko ze wzgledu na dyshonor ale w obawie o wlasne zdrowie. [Ostatnio edytowane przez ssssss: 2003-08-22 22:02]

ssssss
V...
Kibic
Na forum od 8780 dni

*

Odp: Bandyta - 23/08/2003 10:42
Koniec tematu! Nie interesuj sie za duzo.

MKS
PSG
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Bandyta - 23/08/2003 10:52
heh , no i na tym zakonczmy temat...
pozdro dla kumatych a takze dla naszych ziomkow ze Stolycy!

POGON SZCZECIN & LEGIA WARSZAWA

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
Petar
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: Bandyta - 23/08/2003 11:27
POGOŃ FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

One_of_Them
Kibic
Na forum od 8510 dni

**

Odp: Bandyta - 23/08/2003 11:49
Tak kurwa, usprawiedliwiajcie się, zagłuszajcie swoje sumienia, i tak was kiedyś wyrzuty dopadną. Tak, flagowy, sam sobie winien, bo bezczelnie wieszał flagi swojego klubu na swoim stadionie. Chomik - dobry wujek, tylko pobił, mógł zabić. Złożenie doniesienia na policję to już jest bycie konfidentem. Nie mamy o czym gadać. Mnie, piknikowi, strach iść na stadion, czytając wypowiedzi niektórych. Róbcie tak dalej, zobaczycie, na czym to się skończy.

Bandyta to bandyta. Niektórzy mają krótką pamięć, wychwalając pod niebiosa BANDYTĘ I SPRZEDAWCZYKA GONDORA!!! Do widzenia. Nie mam o czym z wami gadać.

Najprawdziwszy Piknik
ssssss
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Bandyta - 23/08/2003 11:50
vega:to czy bede sie interesowal czy nie ,nie bedzie zalezalo od ciebie wiec nie pisz mi co mam robic .

ssssss
ihaa
Kibic
Na forum od 8579 dni

Odp: Bandyta - 23/08/2003 11:54
> Po huj maja wiecej pisac?
> ihaa nie wszysko, ale pewnych rzeczy si enie powinno
> naglasniac. Jak jestes taki madry to podaj swoj adres i sam podkapuj, ciekawe
> jak na tym wyjdziesz...

widze ze nie myslimy tym samym tokiem i juz nie bede wiecej sie wypowiadal bo szkoda nerwow.
a poza tym to ja nie mam zamiaru kapowac na nikogo, bo to nie moja sprawa i jakby mnie to dotyczylo tez bym nie zakapowal, co nie znaczy ze zmienie zdanie na temat zgloszenia do prokuratury. bo mi chodzi o to ze gosc ktory byl pobity nie zachowa sie jak konfident bez honoru jak zglosi. eee...nie bede sie tu wysilal bo i tak nikt tu mi nie przyzna racji, bo macie jakies dziwne przekonania, ze njalepsi kibice to bandyci i ze powinien ich chronic immunitet

dobra koniec tematu

pozdrawiam

Sadu
Kibic
Na forum od 8396 dni

Odp: Bandyta - 23/08/2003 12:04
Najlepiej byloby skasowac ten temat.. z wiadomych powodow.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Stary
Kibic
Na forum od 8869 dni

**

Odp: Bandyta - 23/08/2003 13:02
George Orwell - "Folwark zwierzęcy"

qbajag
Kibic
Na forum od 8401 dni

**

Odp: Bandyta - 23/08/2003 13:31
> Tak kurwa, usprawiedliwiajcie się, zagłuszajcie swoje sumienia, i tak was kiedyś
> wyrzuty dopadną. Tak, flagowy, sam sobie winien, bo bezczelnie wieszał flagi
> swojego klubu na swoim stadionie. Chomik - dobry wujek, tylko pobił, mógł zabić.
> Złożenie doniesienia na policję to już jest bycie konfidentem. Nie mamy o czym
> gadać. Mnie, piknikowi, strach iść na stadion, czytając wypowiedzi niektórych.
> Róbcie tak dalej, zobaczycie, na czym to się skończy.

Bandyta to bandyta.
> Niektórzy mają krótką pamięć, wychwalając pod niebiosa BANDYTĘ I SPRZEDAWCZYKA
> GONDORA!!! Do widzenia. Nie mam o czym z wami gadać.

Nie znam Chomika ale z tego co tu czytałem to w pełni zgadzam się z One-of-Them
A z filozofii niektorych to wynika ze kibice powinni na meczy przychodzic tylko po to by sie bic.Kogo mecz obchodzi.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
PSG
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Bandyta - 23/08/2003 13:48
"A z filozofii niektorych to wynika ze kibice powinni na meczy przychodzic tylko po to by sie bic.Kogo mecz obchodzi" - alez po co sie bic? lepiej ogladac wspaniale widowisko sportowe , jakie prezentuja pilkarze w naszej , polskiej lidze...

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769003523 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005