Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń-Groclin.... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8411 dni

Odp: Pogoń-Groclin.... - 05/08/2003 18:30
> Widzę, że niektórych łatwo zadowolić!! Już się ślinicie.

A niektorzy powinni zaczac szanowac czyjes zdanie. A w innym temacie napisales ze sam ich dopingowales w koncowce...

Obrazek gif wstawiony na forum
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Pogoń-Groclin.... - 05/08/2003 19:39
> > Widzę, że niektórych łatwo zadowolić!! Już się ślinicie.

A niektorzy
> powinni zaczac szanowac czyjes zdanie. A w innym temacie napisales ze sam ich
> dopingowales w koncowce...

Szanuje zdanie innych. Troche mnie tutaj źle zrozumiałeś, bo chodziło mi, że wszyscy już mówią o wielkiej Pogoni, a na to jest szansa, ale trzeba poczekać. Nie ma nic od razu. Po za tym słowa te napisałem jeszcze przed meczem. Na mecz poszedłem z mieszanymi odczuciami. Atmosfera spotkania spowodowała, że zaczęłem dopingować chłopaków. Nadal nie do końca ufam ptakowi, ale jeśli wszystko będzie szło w tym kierunku jak idzie teraz, to ma on moje przyzwolenie na swoją działalność. Jak to mówią tylko głupcy nie zmieniają zdania. Tylko zastanawiam sie co będzie jak zaczną się pierwsze kłopoty, mam nadzieje, że nic wielkiego się nie stanie i praca będzie nadal kontynłowana, no i jak zachowają się ci wspaniali kibice. Mam nadzieje, że czasy Gondora (nie wiele ponad tysiąc - tych najwierniejszych -ludzi chodzących na mecze) nie powtórzą się.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
A..
Kibic
Na forum od 8567 dni

Odp: Pogoń-Groclin.... - 06/08/2003 00:18
Hahah Rob gamoniu sam masz cos zjebane z glowa - w czasie kiedy Ty zarles popcorn na Twardowskiego ja bawilem sie w Ustroniach Morskich - a moze podaj swoja liczbe wyjazdow cwaniaczku to zobaczymy kto jest glupim piknikiem. Dla mnie wlasnie to ktora liga nie ma zadnego znaczenia - moze byc nawet B Klasa - to ma byc POGOŃ ! Poki Ptacovia nie zasluzy sobie na moj szacunek i nie przyjmie sie jako Pogoń to zrozum ze niektorzy kibice sobie poprostu beda olewac ;) jej mecze.

>Latwo wam tak mowic zlewam , a pilkarze potem na was tez zleja i zobaczymy co bedzie ...

:D Oj Tych to sie w szczegolnosci boje ;) Normalnie lepiej nie zlewac bo jak sie zleje to oni na nas zleja LOL wszystko sie pozlewalo...

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769012897 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005