Odp: Pierwszy raz - 25/03/2005 15:14
Troche zapomniany temat ale co tam moj pierwszy mecz na Estadio Twardowskiego pamietam jak by bo bylo wczoraj choc minelo pare latek przeciwnikiem byl wowczas GKS Katowice sezon 92/3 o ile mnie pamiec nie myli mecz skonczyl sie wynikiem 1:1 z ktorego bylem bardzo zadowolny poniewaz Pogon wyrownala w koncowce po uderzeniu pana ktory jest obecnie na wygnaniu na Cyprze a o wiele bardziej co pokazuja obecne wyniki i styl gry przydalby sie tu na miejscu .
Odp: Pierwszy raz - 25/03/2005 15:32
Ze względu na mój młody wiek "dziewictwo" straciłem w meczu z Cracovią co wygraliśmy 3:0. Najmilej wspominam mecz z Mazowszem grójec , a mecz, który stał na najwyższym poziomie to chyba z GKSem Bełchatów (2:2).
Odp: Pierwszy raz - 25/03/2005 15:38
A najgorszy mecz to Pogon-Polonia.Pamietam ze w 75 min jeszcze 3;1 prowadizlismy a przegralismy 3;4 jak to zrobili to do dzis nie wiem
Odp: Pierwszy raz - 25/03/2005 16:28
Najlepszy mecz to zdecydowanie 4 : 3 z lechem u siebie nie pamietam kiedy to było ale to był jeden z najlepszych meczów. Do tych gorszych mozna zaliczyc mecz z ruchem chorzów gdzie do 80 minuty wygrywalismy 3 : 1 a skończyło sie wynikiem 3 : 3 no i z wisłą 0 : 5 nie nie napawa radością Mam jednak nadzieje ze będą w Szczecinie jeszcze takie mecze typu z cracovią 3 : 0 oby ....
Odp: Pierwszy raz - 25/03/2005 16:28
nie pamietam pierwszego razu drugiego tez niestety nie ale trzeci już tak przegraliśmy z legią 2:3 i bramke strzelił Chifon albo Drumlak nie pamiętam dokładnie i ktoś wtedy przez mikrofon krzyknoł ''ruszcie dupy"
Odp: Pierwszy raz - 25/03/2005 19:22
Pierwszy mecz to ze Stalówką ze Stalowej Woli sezon bodajże 93/94 wygraliśmy 3 - 0 ale najlepszy na jakim byłem to 3 - 2 z Lechem , to było coś wspaniałego bramka Rycaka w ostatniej minucie. Mieszkam w Wielkopolsce i byłem wtedy jeszcze bardziej dumny że jestem Pogoniarzem. ONLY POGOŃ FOREVER
Trzcianka moim miastem Pogoń moim życiem.Jeden klub jedna miłość jedna wiara tylko POGOŃ tylko dla Niej chwała. FAN ClUB WIELKOPOLSKA
Odp: Pierwszy raz - 25/03/2005 20:56
Na mecze chodze od niedawna !!! Mój pierwszy mecz był z Polarem Wrocław w 2 lidze i wygraliśmy aż 7:1 Poszedlem na mecz na wariata, godzine stalem po bilet ale zabraklo mi 40 groszy lecz miły pan który stał za mną powiedział że zapłaci , miałem sie spotkać z kumplami na sektorze ale oni kupili bilety na 16 a ja na 6 Chociaż byłem przemoczony do suchaj nitki bo lało strasznie, ochrona zaje**ła mi cole to i tak był to najlepszy mecz w moim rzyciu
Odp: Pierwszy raz - 25/03/2005 21:00
ehh mój pierwsazy raz to było na meczu Polska - Belgia(co nie oznacza ze od niedawna kibicuje Pogońi, kibicuje im od 11 lat) od tamtej pory jestem na kazdym meczu ...
Odp: Pierwszy raz - 25/03/2005 21:05
Jakies 9-10 lat temu. Ze Slaskiem Wroclaw, bylo bodajze 2:0 i obydwie strzelil R. Dymkowski chociaz tego pewien nie jestem . Najlepszy hmm chyba ten z Legia co duzo masek bylo. Pamietam ten ryk 20 tys. ludzi gdy Siadaczka samoboja strzelil...
Odp: Pierwszy raz - 25/03/2005 22:12
Był już chyba taki temat na tym forum albo podobny ale też się wpisze . Mój pierwszy mecz jaki pamętam był z Warta Poznań jeszcze w 2 lidze wygrany 1:0 po strzale z karnego Olka Moskalewicz był to sezon chyba 9192. A te najlepsze to np. 4:3 z Lechem 3:1z Legiom(wygrane Pogoni) 1:1 z Legiom i 22tys. ludzi Pamiętam jeszcze jakiś mecz z Lechem( ale nie wiem czy to nie był ten co 4:3 ale raczej nie ) w którym jakis many w trakcie wyskoczył z sektoru dla ości i przez boisko przebiegł a za nim kolejno sędzia, ochroniarz w pomarańczowym trykociku i psiarnia do dziś nie wiem czy to był z Lecha czy od nas jakiś wariat
Odp: Pierwszy raz - 25/03/2005 23:43
Ja od nie dawna chodze na mecze moj pierwszy to był mecz z Legią 02/03 kiedy przegralismy 0:4 Od tamtej pory jestem na kazdym meczu
Odp: Pierwszy raz - 26/03/2005 01:06
oj dawno to było troszkę... to był chyba z krakowską Wisłą... mecz był w październiku albo listopadzie...1998 chyba padał śnieg zimno jak na syberi... i jeszcze dostaliśmy4-0 a bronił Tomasiewicz dalej to sie toczy aż do dnia dzisiejszego
POGOŃ SZCZECIN - MIEDŹ LEGNICA - 26/03/2005 10:03
Ja zadebiutowałem na Papricanie na początku lat 90-tych, kiedy to Pogoń maszerowała dzielnie ku Ekstraklasie. Pierwszy mecz to Pogoń - Miedź Legnica. Portowcy byli wtedy mistrzami wyniku 1:0 a mecze rozgrywaliśmy z takimi klubami (gdzie one teraz są) jak: właśnie Miedź Legnica, Raków Częstochowa, Moto Jelcz Iława. Aż się łezka w oku kręci
Odp: Pierwszy raz - 26/03/2005 11:17
Mój deibut na stadionie był w '74 choć mogę troche odbiegać z datą, na meczu Polska:Bułgaria kiedy, lał deszcz, (15.00 wagary) a w nowo uruchomionym oświetleniu "strzelały" ŻARÓWKI )))) mimo wszystko było pięknie!!!!!!!
Przynajmniej piękniej niż w tej chwili bez OLA i KRZYŚKA. Brazylia do domu pracowac a nie na pieniądze Ptactwa liczyć!!!!
Ptaku (AnToNi) otwórz oczy twój synek Cię w chuja robi!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez: fan57, 26 marca 2005, 11:23 [1 raz(y)]
Odp: Pierwszy raz - 26/03/2005 11:34
mój pierwszy raz to Pogoń - Dyskobolia kiedy tona poczatku spotkania D.Szubert strzelił bramke bezposrednio z rzutu roznego. najlepszy mecz to drugi na jakim byłem Pogoń Lech 4:3 Fornalak strzelił z karnego w ostatnich minutach. Z tego meczu pamietam to ze jak Pogoń przegrywała do przerwy 0:1 to w przerwie spiker powiedzał ze jakis człowiek da 1000 zł piłkarzowi Pogońi który strzeli trzecia bramke dla portowców. oczywiscie na trybunach smiech... Ferdinand Chifon wzbogacił sie po tym meczu o 1000zł. do niezapomnianych meczów nalezy takze pojedynek z wisła kraków( ten sam sezon co dwa poprzednie(niepamietam który) ) kiedy to Pogoń zremisowała 3:3 z tego meczu pamietam bramke drumlaka od słupka bodajze na 3:2
a takim jednym z meczy który mi utknoł w pamięci to pojedynek z Dyskobolią w 2 lidze (wtedy lider 2 ligi i chyba tak zostało do końca). Do przerwy było 0:2 i zajebista burza... Portowcy po przerwie wyszli zupełnie odmienieni, zagrali dla kibiców którzy stali i mokneli (nie ktorzy bez koszulek) czekając z nadzieją na pozytywny wynik . Mecz zakończył sie wynikiem 4:2. Mam nadzieje ze sie nie pomylilem bo to dawno temu było.
ja Ci powiem jak to zrobili.To bardzo proste.Ju przed meczem było mówione że wszystko jest ustawione z góry.Pogoń miała przegrać i przegrała.Sprzedali mecz.
Odp: Pierwszy raz - 26/03/2005 13:40
Echhh kiedy to bylo?? Chyba sezon 92/93. Ojciec zabral mnie na mecz z Zawisza Bydgoszcz Mielismy takich asow w zespole jak: Wiesiu Latala, Siergiej Nikitin czy Studzinski. Swoja kariere rozpoczynal tez Bugaj Mecz skonczyl sie 3:0 dla nas, a same gole padly w koncowce. Tak wiec mialem bardzo pozytywne wrazenia
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Pierwszy raz - 26/03/2005 20:38
ja pierwszy raz bylem jak mialem z 6miesiecy.. bylo to chyba na LKSie co w 90minucie przegrywalismy 2-3 a wygralismy 4-2 niepamietam ale cos mi tak swirta ze z LKSem i wynik tez nie wiem czy dobry ale wiem ze w 90minucie wsyzscy opuscili stadion a moj wujek ze mna i z grupka kibicow zostalismy i POGON wygrala 4-3 (czy jakis inny wynik) a plakalem przez caly mecz i gdy POGON zaczela wygrywac uspokoilem sie ... pamietam z opowiadan wujka .. a chyba jeszcze po meczu jakis zawodnik mnie wzial i poklepal po glowce czy jakos tak
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768856418 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.