Hmmm raczej nie sadze zeby ktos tu kibicowal dzialaczom czy pilkarza...A Pogoń nie umarla bo jest caly czas jest dla jednych w sercu dla drugich ta obecna,skoro jej nie kibicujesz to po co piszesz na jej temat?To jest temat raczej na dluzsza dyskusje ale wedlug mnie sam sie oszukujesz co do twojego podpisu...z mojej strony koniec.P.S.innej Pogoni nie masz i sadze ze nie bedziesz mial...
Odp: Urodziny Pogoni!! - 22/04/2005 20:19
Po pierwsze pisałeś o grających piłkarzach i to ich miałem na myśli mówiąc o dopingowaniu...powinieneś wiedzieć co piszesz...
Po drugie piszę o czym chcę, a poza tym to coś reprezentuje moje miasto i używa nazwy klubu na którym się wychowałem...
100000000000000000000000 lat ! i tylko ta SZCZECINSKA Pogon ..
jakto jeden z ''naszych'' ma w opisie (przywlascze sobie .. jak nie moglem dam edita)
"Przyszlosc jest jasna,przyszlosc to Pogon bez ptaka!!!"
Nio i kolejny rok! Już 58 lat Oby jak najdłużej i jak najwięcej sukcesów zarówno piłkarskich jak i kibicowskich.
POGOŃ TO MY!
o prosze a juz chcialem odkopywac : )
jakto jeden z ''naszych'' ma w opisie (przywlascze sobie .. jak nie moglem dam edita)
..mozesz
a tak odnosnie tych urodzin to..coz czas zatrzymal sie w lipcu 2003..
to moze najwyzsza pora by zegar znow ruszyl... Ile mozna tak jechac na tych polsrodkach?
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Nio i kolejny rok! Już 58 lat Oby jak najdłużej i jak najwięcej sukcesów zarówno piłkarskich jak i kibicowskich.
POGOŃ TO MY!
o prosze a juz chcialem odkopywac : )
..mozesz
a tak odnosnie tych urodzin to..coz czas zatrzymal sie w lipcu 2003..
to moze najwyzsza pora by zegar znow ruszyl... Ile mozna tak jechac na tych polsrodkach?
jak widzisz nie jest to takie proste chociaz wielu o tym marzy...mozemy miec tylko nadziej ,,...ze wiatr przywieje lepsze czasy szczesliwe jak w pokerze 4 asy.."
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Urodziny Pogoni!! - 21/04/2007 12:52
W przyszłym roku mam nadzieje na prawdziwą, zdrową i przede wszystkim szczecińską Pogoń bez Ptaka. Nie ważne w jakiej klasie rozgrywkowej..
Odp: Urodziny Pogoni!! - 21/04/2007 13:57
59 lat. Lepszych i gorszych, szkoda że teraz jak patrzy się na to wszystko to człowieka kurwica trafia. Miejmy nadzieję że już niedługo będzie lepiej
Odp: Urodziny Pogoni!! - 21/04/2007 15:13
Wszystkiego najlepszego dla naszej nowej Pogoni i oby więcej takich Ptaków juz niemusiała witać w swoim zarządzie 100 LAT!!!
Odp: Urodziny Pogoni!! - 21/04/2007 15:17
Smutno jest obchodzic urodziny Pogoni w takim momencie....jestem pewny ze Brazyliana nawet nie wie ze dzis sa urodziny Pogoni ale zycze wszystkim kibicom wielkiej radosci z gry w kolejnych latach ! i w koncu zdobycia mistrzostwa ;]
Odp: Urodziny Pogoni!! - 21/04/2007 16:49
wszystkiego najlepszego życzę, by dla Nas kibiców Dumy Pomorza nastały lepsze czasy. i głęboko wierzę w to że będzie dobrze, damy radę. pozdrawiam!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.