| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 23/04/2003 12:01
To nie była żadna flaga tylko transparent "My wierzymy"... W co? Po 9:0 w Zabrzu...W dobrą wolę gondora czy rk?
PS Poza tym wisiała w nieodpowiednim miejscu...A nikt się nie pofatygował, żeby ją zawiesić ponownie.
|
POGOŃ TO MY !
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 23/04/2003 12:20
Witam.
Pogoń Walcząca oddała Legii 100 rac, czy zamierzacie je odpalić na meczu z lechem?
Sadu: na chuj umieszczasz takie posty na forum Legii - sprawdzasz czy PW faktycznie oddała race?? [Ostatnio edytowane przez Poinformowany: 2003-04-23 12:25]
|
Pogoń to My
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 23/04/2003 14:02
nie musze sie tlumaczyc.
dary "my wierzymy" bo wierzylismy w sile naszego zespolu i sie nie pomylilismy, Pogon byla rownorzednym przeciwnikiem wisly, nie byles na meczu i nie wiesz? to po co takie posty umieszczasz?
[Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-12-20 15:45]
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 23/04/2003 14:12
> na chuj sie udzielasz w ogole
jestem ciekawy co Legia z nimi zrobi, nie musze
> sie o nic upewniac bo to wiem, jesli Legia mialaby je odpalac na meczu z lechem
> to moze bym tam pojechal- dlatego pytam.
hehe kurwa jasne - racą na Legii chcesz pomachać i dlatego pytasz się cyberf@nów na ogólnym forum jaka będzie oprawa na eLchu. Masz nieźle najebane we łbie, twoje powysze posty mnie zresztą w tym utwierdziły.
|
Pogoń to My
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 23/04/2003 14:27
chuj mnie to co o mnie myslisz, ty chyba tez jestes z PW hehe. To raczej ty jestes pojebany, zapoznaj sie z zasadami korzystania z forum.
czy na tym forum nie ma normalnych, wyluzowanych kibicow Pogoni? czy sa tylko takie wapniaki przemadrzale jak poinformowany co to nie oni? bo ja widze ze niektorzy tylko probuja sie o cos przypierdolic i pokazac kto jest madrzejszy.. smieszne. [Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-04-23 14:37]
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 23/04/2003 15:15
>czy na tym
> forum nie ma normalnych, wyluzowanych kibicow Pogoni? czy sa tylko takie
> wapniaki przemadrzale jak poinformowany co to nie oni? bo ja widze ze niektorzy
> tylko probuja sie o cos przypierdolic i pokazac kto jest madrzejszy.. smieszne.
>
Nie rozumiesz pajacu dalej - robisz przypał kibicom Pogoni, pytając się na ogólnym forum o oprawę na mecz - rozumiesz to? NIKT z kibiców odpowiedzialnych tam za oprawę nie udzieli ci zadnej informacji w tym temacie. A skoro pytasz się na forum ogólnym, to znaczy ze jesteś leszczem i nie znasz odpowiednich osób.
Ponieważ pytasz tak przez przypadek, parę dni po tym jak PW ogłosiła ze race kupiła i oddał, wniosek nasunął mi się sam
|
Pogoń to My
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 23/04/2003 15:16
Sadu licz się trochę ze słowami (bo kiedyś możesz ich żałować), a co do pisania na forum (nie tylko naszym) używaj nie tylko rąk, ale przede wszystkim głowy. "Nie potrafisz, nie pchaj się na afisz !"
Nie traktuj tego postu jako czegoś czym bym chciał ci dopiec, ale jako dobrą radę na przyszłość.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 23/04/2003 15:23
niczego nie bede nigdy zalowac, rozpierdalacie mnie poprostu, ty poinformowany ty wiesz co to jest przypal? buachaahhahaha uslyszales na dzielnicy i powtarzasz?
[Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-12-20 15:33]
|
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 23/04/2003 15:54
> niczego nie bede nigdy zalowac, rozpierdalacie mnie poprostu, ty poinformowany
> dlaczego na tym forum jak rozmawialismy o oprawie
> nikt nie mowil ze to przypal a tam jest to przypal? poinformowany probujesz sie
> na pewno zwracajac mi uwage dowartosciowac sie.
hehe koleś - rozwalsza mnie - dlaczego tam jest przypał ?? BO CYBERF@ANI NIE INFORMUJĄ osób postronnych o swoich przygotowaniach, a już na pewno nie na forum - stąd robisz przypał kibicom Pogoni, że nie wiesz o rzeczach oczywistych dla kumatych.
Dowartościować się :biggrinjester:
|
Pogoń to My
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 23/04/2003 16:07
osób postronnych.. wielka tajemnica czy bedzie oprawa czy nie.. niektorzy nie znaja prawdziwych klimatow i pozniej pisza glupoty.
|
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 23/04/2003 16:08
Sadu napisz w co wierzysz i czy w to samo wierzyłes przed meczem z Wisłą po 0:9 z Górnikiem.
Czym ty się podniecasz? Zdobyciem 3 punktów na wiosnę i stosunkiem bramek 1-21? Spójrz na tabelę DZIEWIĘĆ punktów!!! Zobacz jakie super emocje zafundował nam kondonek: CZY STRZELĄ GOLA NA WIOSNĘ CZY NIE.
Wierzysz że się utrzymają? A wierzysz w to że wystartują w II lidze? Bo ja nie...
|
POGOŃ TO MY !
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 23/04/2003 16:11
i ty sie daro nazywasz kibicem? po przegranym meczu z gornikiem chyba jako jedyny z tego forum napisalem ze Pogon ma duze szanse wygrac z wisla i ze dobrze zagraja, wiec wierzylem na pewno.
"dary.. dary losu" buachaahhahaha
[Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-04-23 16:17] [Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-04-23 16:19]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 23/04/2003 16:16
tu jest Polska.. tu sie pije.
Ale odpowiem, idiotą nie jestem, nie boj sie o to.
ja juz koncze rozmowe na ten temat w tym poście. [Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-04-23 16:40]
|
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 23/04/2003 22:29
> chuj mnie to co o mnie myslisz, ty chyba tez jestes z PW hehe. To raczej ty
> jestes pojebany, zapoznaj sie z zasadami korzystania z forum.
czy na tym
> forum nie ma normalnych, wyluzowanych kibicow Pogoni? czy sa tylko takie
> wapniaki przemadrzale jak poinformowany co to nie oni? bo ja widze ze niektorzy
> tylko probuja sie o cos przypierdolic i pokazac kto jest madrzejszy.. smieszne.
>
[Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-04-23 14:37]
Sadu twoja polemika jest irytujaca, nie wiem jaka przedstawiasz wartosc kibicowska (np. wyjazdy) ale nie kleisz za bardzo klimatow i albo jestes kibolem od niedawna(gora 5 lat) albo chcesz zaistniec. Tylko ze net, nie jest dobrym pomyslem na poprawe wizerunku prawdziwego kibola. Zrob cos extra np. zalicz wyjazd w malej grupie bez policji i wez ze soba flage a wtedy napewno nie bedziesz musial sie produkowac na necie i udowadniac nie wiadomo czym i jakim to jestes kibolem Pogoni.
|
Pogoń to więcej niż klub
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 23/04/2003 22:45
ja sie nie uwazam za zadnego kibola, czym ty mi tutaj grubasisz, uwazam sie za kibica Pogoni. A kibol musi miec duuuuzo lat? bo z tego co napisales to tak wynika..
|
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 23/04/2003 22:49
Sadu ma po czesci racje!! nie rozumie dlaczego piszesz takei bzdury dary!!Z Pyrlandii jestes czy co??KAzdy kibic wierzy!!Nawet po 9:0 mowielm ze nei bedzie zle!!Sadu to wie.Wierzyelm w chlopakow i mialem satysfakcje patrzac jak graja z Wisla.Ale peweni Ty byles zdziwony,bo byles pewien ze dostana w dupe.Kibic wierzy zawsze w dobry wynik swojej druzyny-czy ma 1 pkt czy 9 czy 30.Od tego jest kibic!!!A ty chyba jestes kibicem na pol etatu:"MKS gra dobrze to bede za nimi.Gra zle to nie wierze ze cos zwojuja".Peace!! Z Odra jedziemy!!!!!! YOU WILL SEE.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Jak to z racami bywało... - 24/04/2003 09:32
z dzisiejszego Głosu:
...Obaj panowie (kondon i Krzystek) zgodni są tylko w jednej sprawie. Sportowa Spółka Akcyjna Pogoń upadnie. Prawdopodobnie stanie się to tuż po walnym zgromadzeniu wspólników, które odbędzie się w czerwcu...
Dalej wierzycie, że wystartują w II lidze? A jeśli nawet to o takich zawodnikach jak Biliński czy Pawlak będziemy mogli sobie pomarzyć. Podejrzewam, że zagrają amatorzy z rezerw (1:6 z Darłovią). I znowy kondon zafunduje nam emocje CZY STRZELĄ GOLA CZY NIE? A na testy będą przyjeżdzali zawodnicy juz nie z Błękitnych tylko Hutnika czy Świtu Szczecin.
A o moje zaangażowanie kibicowskie się nie martwcie. Będę na każdym meczu Pogoni, nieważne w której będzie grała lidze, bo każdego zawodnika z Gryfem na sercu (nieważne jakie reprezentuje umiejętności) darzę szacunkiem i każdy mecz Pogoni jest dla mnie świętem.
|
POGOŃ TO MY !
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4