| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 23:01
Po pierwsze: stało się, obejrzeliśmy ostatni mecz rundy.
Po drugie: Gondor nie kupi teraz żadnego zawodnika, bo musi naprawić stadion
Po trzecie: rozwalanie własnego stadionu to idiotyzm
Po czwarte: rozwalili bo... na boisku nie działo się kompletnie NIC!!!
Po piąte: PISANIE, ŻE NIBY KTOS SPECJALNIE JECHAŁ DO SZCZECINA 500km ZEBY DEMOLOWAĆ STADION - PATRZ PUNKT 3
Po szóste: Runda honorowa prewnecji podziałała jak płachta na byka
Nie popieram tego co sie stało i uważam to za głupotę, zwłaszcza w obecnej sytuacji klubu!!! Rozwaliło mnie pisanie o prowokatorach !!! już widzę te śmiechy w kilku miastach...
A tak swoją drogą, to kibice siedzieli także w innych sektorach i należało im podziękować za to że przyszli wierząc w zwycięstwo...
|
.:: POGOŃ .: 1948 :. SZCZECIN ::.
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 23:09
> Po drugie: Gondor nie
> kupi teraz żadnego zawodnika, bo musi naprawić stadion
Stadion jest w dalszym ciagu miasta....
> tak swoją drogą, to kibice siedzieli także w innych sektorach i należało im
> podziękować za to że przyszli wierząc w zwycięstwo...
Tak, to przesada. doping do 80 minuty byl nawet niezly, a ze nie przyszli podziekowac to mnie to b. zdenerowowalo. widac teraz gdzie maja kibicow i ten klub...
Pogon TO MY!
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 23:14
Fakt, stadion należy do miasta wciąz nie mogę się podnieść po tym meczu.
Ale miasto nie zapłaci kar, tylko SSA Pogoń - czyli generalnie na jedno wychodzi
|
.:: POGOŃ .: 1948 :. SZCZECIN ::.
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 23:48
Wy to sie od Legii odjebcie !!!
Moze pojechalo paru chuliganow do Szczecina, ktorzy na pewno mieli zamiar zrobic zadyme, ale
napewno to nie nasza wina ze byla Zadyma !
Co my mozemy zrobic ze Pogon gra jak ... ( nie chce zrobic przykrosci ),
a kozla ofiarnego szukacie w innych 
To akurat wasi kibice rozpoczeli awanture !!!
Macie pretesje za to ze WOJSKOWI przyjechali na mecz 
Nastepnym razem juz nie pojade ( czodz mam tylko pare krokow z Bln ) !
Wkurwiliscie tymi slowami mnie ( i chyba tez moge mowic za wszystich kibicow LEGI !!
|
LEGIA-POGON-ZAGLEBIE
SILA NAJWIEKSZA W POLSCE
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 23:54
wy wszyscy jestescie pojebani qrwa pikniki. Nie mowcie ze to Legia rozkrecila zadyme a wy qrwa odrazu wiedzieliscie ze oni sa z warszawy dobrze ze wreszcie cos sie dzialo na naszym stadionie to czysta poezja szkoda ze nie dalo sie rozjebac bramy gdy jeszcze policji (CHWDP) nie bylo pozdro dla kolesia ktory ruszyl na nich a policja tych qrwa debili to trzeba w klatkach pozamykac celuja w ludzi na sektorze qrwa debile
pozdro
|
f.c. Świnoujscie
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 00:02
JA TO WIDZIALEM TAK :
1.Zaczyna sie od grupki 5-10 osob,ktora sterroryzowala plot.Dlugo sie z nim meczyli,bo zespawany byl specjalnie na ta okazje.
2.Zaczynaja latac krzeselka,pozniej jak z nieba spadly wielkie drewniane paly,ktore na pewno zostaly przemycone przed meczem.
3.Po usilnych probach plot zdobyty.
4.Pozdrawiam dwoch panow,ktorzy jako jedyni rzucili sie na dosyc spora grupe uzbrojonej po zeby Policji (ziomkowie albo maja jaja,albo sa niezle pojebani)
5.Strzaly z gumowych kul-nie wiem po co panowie w kaskach strzelali do ludzi,ktorzy stali na gorze sektora i nie brali udzialu w zamieszkach.I tu znowu pozdrowienia dla tych,ktorzy walczyli z gumowymi kulami pod rozwalonym juz plotem.
6.Wychodzimy ze stadionu.Kolo bram zbiera sie dosc ostra grupa.Policja decyduje sie nas z tamtad przemiescic.Wszyscy rzucaja sie na pobliskie smietniki i inne gadzety.Jeden pan mieszkajacy tuz kolo bramy stracil kilka sztachetek od calkiem ladnego plotu(chyba debowy).W strone policji lecialo wszystko,czym mozna bylo rzucic,wlacznie z plytami chodnikowymi i innymi wynalazkami.
7.Policja przegania kibicow na przystanek tramwajowy.Czesc ludzi wsiada,czesc decyduje sie na transport o wlasnych nogach.Rozpoczyna sie demolka.Po przejechaniu kilkuset metrow tramwaj staje.Ekipa wysiada i zaczyna sie jazda.Fruwajace smietniki,glazy.Jeden ziomek skakal po samochodzie,za co go osobiscie zjebalem.
8.Dochodzimy do Wawrzyniaka.Na przystanku stoi tramwaj jadacy z centrum.Pani motornicza zrobila wielkie oczy,kiedy stracila przednia szybe w kabinie.Straszne to bylo.Pozniej lecialy pozostale szyby.Spanikowani ludzie szybko opuscili miejsce zagrozenia.
9.Na Bohaterow Warszawy kilka osob urzadzilo sobie rzucanie kamieniami w okna mieszkan.Przesada!
10.Dochodze na Piastow.Wsiadam do tramwaju nr 5.Kilkadziesiat osob siedzialo.Ktos upodobal sobie zatrzymywanie tramwaju za pomoca hamulca awaryjnego.Motornicza miala duzo pracy.Co chwile wysiadala,bo albo ktos otwieral drzwi,albo zaciagal hamulec.Nagle jakas starsza pani z calkiem ladnym pieskiem zaczyna naskakiwac na motornicza,ze zatrzymuje sie.Zbluzgala ja ostro.Motornicza byla baaardzo cierpliwa.Nagle wyskakuje do nas z tekstem,zebysmy uciszyli starsza pania.Starsza pani sie zbulwersowala i znowu zaczela cos kaszlec.Motornicza do niej "Zamknij morde"!.Przesada byla.Wysiadlem na Rodla i juz bylo spokojnie.
Dawno nie widzialem takiej partyzantki na naszych ulicach [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2002-11-12 00:03]
|
1948
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 00:23
skoro tak bardzo to was irytowalo to dlaczego kilkudziesieciu forumowiczow nie ruszylo uspokojic ty malotatow przy plocie o ktorych piszecie tak samo z krzeselkami to dlaczego nie uspokajaliscie tych co je wyrywali ale gdy ktos zaintonowal "chuligani zawszw z wami " to zaraz prawie caly mlyn to podlapal
CHWDP
|
f.c. Świnoujscie
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 00:31
portalboy- w ten na wawrzyniaka tramwaj to przypadkiem suki nie naparaly? bo jak tam siedzialem to jakies takei dzikie uderzenia slyszalem.........
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 00:40
To nie policja strzelala.Bynajmniej nie w ten tramwaj.Tam nie jechali zadni kibice.To byla bodajze 9,ale nie jestem pewny.Na pewno nie byl to tramwaj dodatkowy.
|
1948
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 00:42
Część kibiców siedząca na 11-12 udowodniła swój niski iloraz nteligencji. Najpierw desperackie napastowanie płotu..trzeba przyznać,że nawet przyspawanie bramy ich nie zraziło, choć w pewnym momencie myślałem,że te pałki wzieli by o tyczce skakać. potem chwila zastanowienia, aż wkońcu jeden geronimo ruszyl na policje jak husaria na czołgi.gdy ten plan spalił na panewce nasi 15letni inteligenci postanowili pobawić się we frisbie i zaczeli rzucać kawałkami krzesełek. następnie do poziomu "zadymiarzy" dostroiła sie policja, która przebrana za robocopów przeszła do ofensywy. kilku z nich(ich dowódcą był chyba Stępień z 13-go posterunku) zaczeła strzelać z gumowych kul we wszystkie sstrony. aż cud,że sami sie nie powybijali.... a poza stadionem, to już nie była komedia tylko tragedia. i pomyśleć,że kiedyś mieliśmy naprawde zajebistych kibiców...
|
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 00:46
to chyba mwoimy o innym przypadku, bo jak ja wlasnei siedzialem w 5 to nei tylko poszla pierwsza szyba, ale jeszcze kilkanascie innych. i akurat jak odjezdzal ten tram to pelno suk bylo z przodu. i raczej mi sie wydaje ze to psy strzelaly bo zadnego kamienia ani nic w srodku nei znalazlem.
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 00:48
> JA TO WIDZIALEM TAK :
1.Zaczyna sie od grupki 5-10 osob,ktora sterroryzowala
> plot.Dlugo sie z nim meczyli,bo zespawany byl specjalnie na ta
> okazje.
2.Zaczynaja latac krzeselka,pozniej jak z nieba spadly wielkie
> drewniane paly,ktore na pewno zostaly przemycone przed meczem.
> [ciach-tnijcie cytaty]
Kurwa mac PORTABOY jeszce nigdy tak sie nie ubawiłem czytając taki post,jestes cool pozdro:-)
czemu odmówiłes współpracy z Damianem (sportsboard) na szczescie znalazł mnie :-) pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 01:07
A co do wspolpracy z sportsboard.pl to nie mam na to niestety czasu.Studia i inne obowiazki nie pozwalaja mi na podjecie takowego wyzwania,chociaz bardzo bym chcial sprobowac sil w dziennikarskim fachu.
|
1948
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 02:05
HALOO HALLLO ...ludzie jacy kibice z warszawy!!!!!! co wy gadacie ....kurwa nie wiecie to nie pierdolcie..cala akcja byla zainicjowana przez kiboli ze szczecina..ibylo cool sam w niej uczestniczylem...i nie pierdolcie jak nie wiecie o co chodzi "pikniki"...bylo dobrze Pogoń nie umie grac to HUJ im w dupe ..a kibice pokazali co potrafia...niech klub buli teraz ...aha chwdp...
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 02:24
jestescie zlosni HUJ WAM w dupe pikniki pierdolone pierdolcie sie sram na te forum i jeszce raz huj wam w dupe....ZAWSZE Z WAMI CHULIGANI
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 10:03
emsior, LEGIA MISTRZ: i takich mamy kibiców w Szczecinie.....
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: zadyma!!! - 10/11/2002 10:04
Oj Dziki^. Szkoda, ze skrobanka jest w naszym kraju zabroniona. Moze mniej by przyszlo na swiat debili takich jak ty. Jak chcesz sobie podemolowac to chate sobie rozpierdol dzieciaku, a nie stadion. Dobrze, ze srasz na te forum, bo tacy jak ty nie powinni miec glosu tutaj. A za buli nie klub tylko maist debilu kompletny. Stadion jest miejski i remont bedzie z podatkow placonych przez nas. Ale tu kurwo jest za bardzo glupi zeby to zrozumiec, az zal, ze cie nie zlapali gnido.
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-
|