| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CZEKAMY NA LECHA!!!!!!!!!!!! - 16/10/2002 20:33
Dziki zaluszmy ze bedzie ta zadyma na 99% i co wtedy zrobisz?Podpowiem Ci SPIERDOLISZ..Taka jest prawda.Mam nadzieje ze spotkaja mnie takie emocje jak ostatnio gdy w 90 min.zrobilo sie 3:2 dla POGONI..A co do Lecha to chuj mnie on obchodzi..To jest forum POGONI i nie mam zamiaru pisac tu o Lechu..
POGON WALCZACA!! POGON WALCZACA DO KONCA!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: CZEKAMY NA LECHA!!!!!!!!!!!! - 17/10/2002 14:39
> Dziki zaluszmy ze bedzie ta zadyma na 99% i co wtedy zrobisz?Podpowiem Ci
> SPIERDOLISZ..Taka jest prawda.Mam nadzieje ze spotkaja mnie takie emocje jak
> ostatnio gdy w 90 min.zrobilo sie 3:2 dla POGONI..A co do Lecha to chuj mnie on
> obchodzi..To jest forum POGONI i nie mam zamiaru pisac tu o Lechu..
POGON
> WALCZACA!! POGON WALCZACA DO KONCA!!
A to w pewnym sensie jest Twój błąd. Oba nasze kluby zarówno Pogoń jak i Lech są wpisane w szkielet naszej ligi i zawsze, podkreślam zawsze mecze tych drużyn miały, mają i mieć będą wspaniałą oprawę, czy to w Szczecinie czy w Poznaniu. Pomyśl czy byłoby tak fajnie odpalać tyle sprzętu i "puszczać z dymem" stadion na meczu z Garbatą Szczakowianką. Ja uważam, że połowa uroku naszej ligi by zwyczajnie zanikła.
Niedawno na forum Lecha pojawił się ciekawy felieton dotyczący właśnie kibiców... polskich kibiców. Oto fragment:
< Biedna UEFA nie wie, że ma do czynienia z ludźmi, w kraju których najistotniejsza część rozgrywek piłkarskich odbywa się na trybunach, na mieście w środkach lokomocji, a nie na boiskach. Nie przypuszcza przecież, iż mało kto bez urozmaicania sobie czasu innymi atrakcjami jest w stanie wytrzymać kopaninę jaką serwują nasi ligowi gracze. Wątpię czy UEFA domyśla się, że w urozmaicaniu kryje się prawdziwy smak naszej ligi. A na tym właśnie polu trwa mordercza rywalizacja do ostatniej kolejki. Tu się porównuje, kto ile czego odpalił, co wywiesił, ilu było przyjezdnych, kto komu wjechał pod kasy, kogo zgarnęła psiarnia, ile skrojono fan, komu odstrzelono jaja z rakietnicy, w końcu kto komu obił mordę – a kto wyłapał oklep - przy czym ustalanie czy za pomocą sprzętu czy bez trwa potem miesiącami i nie wiadomo kto wygrał, mimo że bijatyka trwała góra pięć minut. Strony nie szczędzą sobie przy tym epitetów, wśród których najczęściej używanymi słowami są „żenada”, „honor” i „frajerstwo”. Skąd biedna UEFA ma wiedzieć, że to co wydarzyło się w Utrechcie to u nas chleb powszedni?>
Jest to szeroki opis głównie kibiców Legii Warszawa, ale doskonale oddaje smak tego na co wszyscy czekamy. Takie mecze są dwa, może trzy w roku, reszta to tylko ligowa kopanina.
Pozdrawiam !!! nArka
|
Zawsze wierny tylko Lechowi...
|
|
|
|
Odp: CZEKAMY NA LECHA!!!!!!!!!!!! - 17/10/2002 15:33
Kolejorz1984 no i to jest prawda o polskiej pilce, poza boiskiem.... przeciez to straszne... z czego to wynika?
Czekam na Was w Szczecinie.....wiem ze to bedzie piekne widowisko i dla Was i dla nas. Pozdrawiam wszystkich, 9 listopada pokazemy klase niech sie ucza od nas .
AHA....CZY KTOS WIE JAKA BEDZIE OPRAWA?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CZEKAMY NA LECHA!!!!!!!!!!!! - 18/10/2002 09:34
>i. A na tym
> właśnie polu trwa mordercza rywalizacja do ostatniej kolejki. Tu się porównuje,
> kto ile czego odpalił, co wywiesił, ilu było przyjezdnych, kto komu wjechał pod
> kasy, kogo zgarnęła psiarnia, ile skrojono fan, komu odstrzelono jaja z
> rakietnicy, w końcu kto komu obił mordę – a kto wyłapał oklep - przy czym
> ustalanie czy za pomocą sprzętu czy bez trwa potem miesiącami i nie wiadomo kto
> wygrał, mimo że bijatyka trwała góra pięć minut. Strony nie szczędzą sobie przy
> tym epitetów, wśród których najczęściej używanymi słowami są
> „żenada”, „honor” i „frajerstwo”. Skąd
> biedna UEFA ma wiedzieć, że to co wydarzyło się w Utrechcie to u nas chleb
> powszedni?>
Jest to szeroki opis głównie kibiców Legii Warszawa, ale
doskonale oddaje smak tego na co wszyscy czekamy...
Jeżeli z txtu kolesia z W-wy (całość na Legia.aspin.pl) wyciągnąłeś takie wnioski, to żal mi Ciebie serdecznie - głąb jesteś do kwadratu...
|
To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
|
|
|
|
Odp: CZEKAMY NA LECHA!!!!!!!!!!!! - 18/10/2002 15:57
Do Pyrasów, którzy twierdzą że tu sie pisze dużo o Lechu 
Przejrzałem wasze jedyne aktywne forum na oficjalnej stronie lecha - piszecie o Pogoni nie mniej 
a tak btw - wasze forum to nie forum dyskusyjne tylko "poprawna politycznie książka gości administratora litara" - żałosne są zwłaszcza te wątki o "wizerunku kibica lecha" ROTFL 
Ale może jest jakieś forum lecha, gdzie można normalnie, konstruktywnie (i bez bluzgów) pogadać z kibicami lecha? - bez obawy, że zakompleksiony, wszechmocy administrator musi wtrącić swoje trzy bezszensowne grosze, aby zamanifestować swą władzę?
pozdrowienia
ryjek
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CZEKAMY NA LECHA!!!!!!!!!!!! - 18/10/2002 23:13
> Do Pyrasów, którzy twierdzą że tu sie pisze dużo o Lechu 
Przejrzałem wasze
> jedyne aktywne forum na oficjalnej stronie lecha - piszecie o Pogoni nie mniej
> 
a tak btw - wasze forum to nie forum dyskusyjne tylko "poprawna
> politycznie książka gości administratora litara" - żałosne są zwłaszcza te wątki
> o "wizerunku kibica lecha" ROTFL 
Ale może jest jakieś forum lecha, gdzie
> można normalnie, konstruktywnie (i bez bluzgów) pogadać z kibicami lecha? - bez
> obawy, że zakompleksiony, wszechmocy administrator musi wtrącić swoje trzy
> bezszensowne grosze, aby zamanifestować swą władzę?
pozdrowienia
ryjek
Proponuję uważnie czytać posty i nie robić z siebie idioty przy odpowiedziach na nie. Czy ja jestem głąbem to Twój problem, ale muszę stwierdzić, że tak bezsensownym stwierdzeniem samemu sobie wystawiasz opinię )
|
Zawsze wierny tylko Lechowi...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CZEKAMY NA LECHA!!!!!!!!!!!! - 19/10/2002 14:18
Przyjedziemy pobawimy sie i pokażemy że za Lechem kibice jeżdżą po Polsce zamierzamy udowodnić że jesteśmy najlepsi a wynik no cóż mam nadzieje że wygramy
Zegar Najwierniejsi pozostają z Lechem na dobre i złe a przypuszczam że na meczu z Legią frekwencja będzie niezła [Ostatnio edytowane przez Lechitka: 2002-10-11 23:45]
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
|
Odp: CZEKAMY NA LECHA!!!!!!!!!!!! - 19/10/2002 22:21
Proponuję uważnie czytać posty i nie robić z siebie
> idioty przy odpowiedziach na nie. Czy ja jestem głąbem to Twój problem, ale
> muszę stwierdzić, że tak bezsensownym stwierdzeniem samemu sobie wystawiasz
> opinię )
No nie za bardzo wiem, co chciałeś wyrazić, ale jesli bronisz owej "książki gości" (na której często sie pojawiasz ), to znajdź wątki skierowane ro administratorów i przyznaj, że wam też sie to nie podoba 
a tak btw:
Na waszym "forum" dostałbyś ostrzeżenie "za wyzwiska" ))))
|
|
|
|
|
Odp: CZEKAMY NA LECHA!!!!!!!!!!!! - 21/10/2002 08:46
> rzyjedziemy pobawimy sie i pokażemy że za Lechem kibice jeżdżą po Polsce zamierzamy udowodnić że >jesteśmy najlepsi a wynik no cóż mam nadzieje że wygramy
chyba coraz mniejsza ta milosc do elcha Lechitko, gdzie te 22 000 tys ludzi(przepraszam pyr) na stadionie jakies gwizdy na swoich pupili
co sie dzieje :>
|
zegar
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3