Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon - Wisla 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
crls
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7790 dni

Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 20:30
Baran przykiral w przerwie

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
jns
Kibic
Na forum od 7730 dni

Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 20:39
Napiszę krótko: wyjątkowo im się mecz udał, ale i tak są słabi.

W końcówce spore zamieszanie, a Baranowskiemu to mało pikawa nie siadła ;)

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 20:44
Baranowskiemu ? xD

A co Baniak wyprawiał na tej ławce myślałem, że się doigra i powędruje na trybuny. Fajnie, że znów trenuje Pogoń wole patrzeć na jego "nerwy" niż obserwować kolejnego niewzruszonego Czecha.

Kriss
Kibic
Na forum od 7974 dni

Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 20:46
Zwala, zwala, zwala :D:D:D
Co odpierdalal kolo z nr 23 to sie w glowie nie miesci. Caly mecz odpierdalal nieludzkie numery. A na dokladke Baranowski :D
Wynik przed meczem bralbym w ciemno a tak zostaje niedosyt, no ale bywa.

Haslo dnia: DO DOMU!!! :D:D:D:D:D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Pszczoła
Kibic
Na forum od 7546 dni

Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 20:50
Baranowski wygrał wszystko, ale miał rację i tyle. :P Baniak zresztą nie był lepszy hehe. :P Wisła pffff lepiej się nie wypowiadać - nie pokazała nic szczególnego w tym meczu, pokazała za to swój "wysoki" poziom po spotkaniu. Ogólnie rzecz biorąc szkoda, że nie dobiliśmy Wisły, bo było ku temu wiele okazji, ale cóż. :) Ale i tak brawo za naprawdę dobry mecz (zwłaszcza w drugiej połowie) w wykonaniu Pogoni, a zwłaszcza dla Lilo i Ediego. :) Dobry mecz zaliczyli również wg mnie: Tinga, Grosicki, Celeban (gol !) oraz Marcelo. :) Wielki minus zaś dla Thiago Martinsa i Thiago.

WISŁA DO DOMU !!!!! :D

Świat jest pełen małych cudów. :)
db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 20:53
cyt. "każdy to powie cracovia rządzi w krakowie!" (wg mnie tak zaśpiewała kryta! - może nie cała)

Jak można coś takiego zaśpiewać(?) Albo jest się całkowitym durniem (mało powiedziane!) lub kimś z alc (mało prawdopodobne!) Panowie z krytej ---> TRAGEDIA! Brawo dla ekipy interweniującej - do takich okrzyków nie powinno wogóle dochodzić!
Baran też pokazał w tym meczu swój poziom intelektu.
Meczyk nawet, nawet - jak na kolorowych.

jns
Kibic
Na forum od 7730 dni

Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 20:54

eF^ napisał:  
Baranowskiemu ? xD

A co Baniak wyprawiał na tej ławce myślałem, że się doigra i powędruje na trybuny. Fajnie, że znów trenuje Pogoń wole patrzeć na jego "nerwy" niż obserwować kolejnego niewzruszonego Czecha.

U Baniaka to standard ;) A Barana tak wkurwionego i zarazem wzruszonego grą brazyliany, to jeszcze nie widziałem :D

EDIT: oczko82 - według mnie było: "każdy to powie, że Pogoń rządzi w Krakowie". A ekipa interweniowała, bo co jakiś czas były mocne wrzuty na Wisłę.

Ostatnio edytowany przez: jns, 14 kwietnia 2007, 21:00 [1 raz(y)]

Prw
Kibic
Na forum od 7337 dni

*

Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 20:56
Widział ktoś o co dokładnie poszło z tą przepychanką po zakończeniu spotkania? Bo zanim ogarnąłem co się dzieje to już wszyscy sie szarpali na środku boiska...

WISŁA! DO DOOOOMUUUU!! :D

pzdr.

To nie są leszcze Stefan...
Rch.
Kibic
Na forum od 7028 dni

Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 21:00

Prawy napisał:  
Widział ktoś o co dokładnie poszło z tą przepychanką po zakończeniu spotkania? Bo zanim ogarnąłem co się dzieje to już wszyscy sie szarpali na środku boiska...

WISŁA! DO DOOOOMUUUU!! :D

pzdr.

zobaczymy w Canal + , ale i tak WISŁA DO DOMU :D heheheh:D

nie pamietam juz dawno meczu z emocjami o to w sumie chodziło. wynik nie wazny. chociaz szkoda tej bramki. ale jesli chodzi o druzyne i tak czekam na rozwiazania które mają byc nie długo... zobaczymy co przyszłosc pokaze. dzis nawet jestem zadowolony. bo mecz był w miare dobry:P hehe. małe problemy były ale okej;P

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
Pszczoła
Kibic
Na forum od 7546 dni

Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 21:00

oczko82 napisał:  
cyt. "każdy to powie cracovia rządzi w krakowie!" (wg mnie tak zaśpiewała kryta! - może nie cała)

Jak można coś takiego zaśpiewać(?) Albo jest się całkowitym durniem (mało powiedziane!) lub kimś z alc (mało prawdopodobne!) Panowie z krytej ---> TRAGEDIA! Brawo dla ekipy interweniującej - do takich okrzyków nie powinno wogóle dochodzić!.

No to porażka jeśli rzeczywiście tak było. ;)

Świat jest pełen małych cudów. :)
Rch.
Kibic
Na forum od 7028 dni

Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 21:04
to gdzies ludzie z sektoru numer 5.
troche ludzi poniosło...
dla mnie też to jest nie do pomyślenia

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
kus
Kibic
Na forum od 7876 dni

Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 21:14

Mietow napisał:  

EDIT: oczko82 - według mnie było: "każdy to powie, że Pogoń rządzi w Krakowie". A ekipa interweniowała, bo co jakiś czas były mocne wrzuty na Wisłę.

Ja siedzialem na 1, i slyszalem jednak gorsza wersje...

moge sie oczywiscie mylic :)

Ostatnio edytowany przez: kus, 14 kwietnia 2007, 21:21 [2 raz(y)]

nick
Kibic
Na forum od 7212 dni

Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 21:17
śpiewali " każdy to powie. Pogoń rządzi w Krakowie" tyle w tym temacie

Święty
Kibic
Na forum od 7484 dni

Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 21:18

oczko82 napisał:  

Jak można coś takiego zaśpiewać(?) Albo jest się całkowitym durniem (mało powiedziane!) lub kimś z alc (mało prawdopodobne!) Panowie z krytej ---> TRAGEDIA! Brawo dla ekipy interweniującej - do takich okrzyków nie powinno wogóle dochodzić!
Baran też pokazał w tym meczu swój poziom intelektu.
Meczyk nawet, nawet - jak na kolorowych.

Przykro mi, ale chyba jednak się Wam przesłyszało... Siedziałem na krytj i poszło 6 może 7 razy " Każdy to powie, że Pogoń rządzi w Krakowie" co zostało powiedziane owym osobom, a po chwile konsternacji było tylko słychać " Ty.... co ty słyszałeś" :D
Generalnie 'śmiechowe' to było.
Co do meczu : Tiago Martins tragedia, Lilo w pierwszej połowie też, ale za to w drugiej poszalał, dobrze Grosicki (tylko gdyby jeszcze tą sytuację, gdzie dostał piłkę na czubek buta od Ediego, wykorzystał), a co do Skórskiego, to któryś mecz z rzędu na boisku jest, a ja mam cały czas wrażenie, że go nie ma.
Baranowski wygrał.. "Tak zachowują się tylko vice-mistrzowie Polski" "Wisła do domu!!"
Generalnie mecz najlepszy od dłuższego czasu, ale duży wpływ miała na to fatalna dyspozycja Wisły.
A sędzia to inna para kaloszy.. Poziom co najwyżej 3-ligowy. Mylił się non-stop i to w obie strony. nie potrafił nawet nad piłkarzami zapanować. Przy okazji - powienien byc karny dla Wisły, chyba Julcimar rzucił o ziemię jakims Wiślakiem, co do faulu na Lilo, to nie widziałem.

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 21:30

nick napisał:  
śpiewali " każdy to powie. Pogoń rządzi w Krakowie" tyle w tym temacie

jeśli to było w ten sposób spiewane to też niezły BETON! Wogóle bezsens! Z czym to sie je(?) I dlatego myśle, że tak nie krzyczeli...choć u nas to wszystko możliwe...

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 7055 dni

**

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 21:37
Chuj cos spiewali to spiewali wazne ze interwencja poszla i juz...
Mecz chyba najlepszy w sesonie Lilo z Edim sie roszalali i dobrze. Baniak i Baranowki dali dzis czadu , myslalem ze Baniak pobije linniowego :P Baranowski sie wczol bardzo w swoja role . Ostatnie slowa jak zaczeli sie szarpac "na takie zajacia nie ma miejsca w pilce noznej" "ponioslo ich cisnienie" i takie tam ale i tak wygralo wISLA DO DOMU !!!

grzela07
Kibic
Na forum od 7256 dni

*

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 21:42
Było "Każdy to powie to Pogon rządzi w Krakowie" a to ze inni slyszeli to co chcieli slyszec to inna sprawa. A co do tej "interwencji" to pozostawie to bez komentarza...

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 7055 dni

**

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 21:44

grzela07 napisał:  
Było "Każdy to powie to Pogon rządzi w Krakowie" a to ze inni slyszeli to co chcieli slyszec to inna sprawa. A co do tej "interwencji" to pozostawie to bez komentarza...

a co chcialbys aby u Nas tak spiewali ? nie byles to dobrze ze nie komentujesz

Rydzio
Kibic
Na forum od 7053 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 21:46
Bardzo dobre spotkanie jak na to co pokazywali wcześniej, a sz.p.Baranowski bardzo ładnie skrytykował zachowanie vice-mistrzów :]:]:]

Ostatnio edytowany przez: Rydzio, 14 kwietnia 2007, 21:53 [1 raz(y)]

Szczecin Moim Miastem!
Pogoń Moim życiem!
no
Kibic
Na forum od 6941 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 21:51
nie wiem czy ktoś widział ale Tinga pocałował herb Pogoni na swojej koszulce po meczu :)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768779129 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005