A co Baniak wyprawiał na tej ławce myślałem, że się doigra i powędruje na trybuny. Fajnie, że znów trenuje Pogoń wole patrzeć na jego "nerwy" niż obserwować kolejnego niewzruszonego Czecha.
Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 20:46
Zwala, zwala, zwala
Co odpierdalal kolo z nr 23 to sie w glowie nie miesci. Caly mecz odpierdalal nieludzkie numery. A na dokladke Baranowski
Wynik przed meczem bralbym w ciemno a tak zostaje niedosyt, no ale bywa.
Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 20:50
Baranowski wygrał wszystko, ale miał rację i tyle. Baniak zresztą nie był lepszy hehe. Wisła pffff lepiej się nie wypowiadać - nie pokazała nic szczególnego w tym meczu, pokazała za to swój "wysoki" poziom po spotkaniu. Ogólnie rzecz biorąc szkoda, że nie dobiliśmy Wisły, bo było ku temu wiele okazji, ale cóż. Ale i tak brawo za naprawdę dobry mecz (zwłaszcza w drugiej połowie) w wykonaniu Pogoni, a zwłaszcza dla Lilo i Ediego. Dobry mecz zaliczyli również wg mnie: Tinga, Grosicki, Celeban (gol !) oraz Marcelo. Wielki minus zaś dla Thiago Martinsa i Thiago.
Jak można coś takiego zaśpiewać(?) Albo jest się całkowitym durniem (mało powiedziane!) lub kimś z alc (mało prawdopodobne!) Panowie z krytej ---> TRAGEDIA! Brawo dla ekipy interweniującej - do takich okrzyków nie powinno wogóle dochodzić!
Baran też pokazał w tym meczu swój poziom intelektu.
Meczyk nawet, nawet - jak na kolorowych.
Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 20:56
Widział ktoś o co dokładnie poszło z tą przepychanką po zakończeniu spotkania? Bo zanim ogarnąłem co się dzieje to już wszyscy sie szarpali na środku boiska...
zobaczymy w Canal + , ale i tak WISŁA DO DOMU heheheh
nie pamietam juz dawno meczu z emocjami o to w sumie chodziło. wynik nie wazny. chociaz szkoda tej bramki. ale jesli chodzi o druzyne i tak czekam na rozwiazania które mają byc nie długo... zobaczymy co przyszłosc pokaze. dzis nawet jestem zadowolony. bo mecz był w miare dobry hehe. małe problemy były ale okej
Przykro mi, ale chyba jednak się Wam przesłyszało... Siedziałem na krytj i poszło 6 może 7 razy " Każdy to powie, że Pogoń rządzi w Krakowie" co zostało powiedziane owym osobom, a po chwile konsternacji było tylko słychać " Ty.... co ty słyszałeś"
Generalnie 'śmiechowe' to było.
Co do meczu : Tiago Martins tragedia, Lilo w pierwszej połowie też, ale za to w drugiej poszalał, dobrze Grosicki (tylko gdyby jeszcze tą sytuację, gdzie dostał piłkę na czubek buta od Ediego, wykorzystał), a co do Skórskiego, to któryś mecz z rzędu na boisku jest, a ja mam cały czas wrażenie, że go nie ma.
Baranowski wygrał.. "Tak zachowują się tylko vice-mistrzowie Polski" "Wisła do domu!!"
Generalnie mecz najlepszy od dłuższego czasu, ale duży wpływ miała na to fatalna dyspozycja Wisły.
A sędzia to inna para kaloszy.. Poziom co najwyżej 3-ligowy. Mylił się non-stop i to w obie strony. nie potrafił nawet nad piłkarzami zapanować. Przy okazji - powienien byc karny dla Wisły, chyba Julcimar rzucił o ziemię jakims Wiślakiem, co do faulu na Lilo, to nie widziałem.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
jeśli to było w ten sposób spiewane to też niezły BETON! Wogóle bezsens! Z czym to sie je(?) I dlatego myśle, że tak nie krzyczeli...choć u nas to wszystko możliwe...
Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 21:37
Chuj cos spiewali to spiewali wazne ze interwencja poszla i juz...
Mecz chyba najlepszy w sesonie Lilo z Edim sie roszalali i dobrze. Baniak i Baranowki dali dzis czadu , myslalem ze Baniak pobije linniowego Baranowski sie wczol bardzo w swoja role . Ostatnie slowa jak zaczeli sie szarpac "na takie zajacia nie ma miejsca w pilce noznej" "ponioslo ich cisnienie" i takie tam ale i tak wygralo wISLA DO DOMU !!!
Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 21:42
Było "Każdy to powie to Pogon rządzi w Krakowie" a to ze inni slyszeli to co chcieli slyszec to inna sprawa. A co do tej "interwencji" to pozostawie to bez komentarza...
Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 21:46
Bardzo dobre spotkanie jak na to co pokazywali wcześniej, a sz.p.Baranowski bardzo ładnie skrytykował zachowanie vice-mistrzów
Ostatnio edytowany przez: Rydzio, 14 kwietnia 2007, 21:53 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768779129 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.