Odp: PEŁNY STADION, 10.03.2019, godz. 15.30 ! - 02/03/2019 10:40
Rano na mecz naszych rezerw z Kotwicą, która przyjeżdża już rano na rezerwy, potem wszyscy do Kalinki i godzinę przed meczem na młyn. Sądzę, że taki rozkład jazdy powinien być w tym dniu optymalny
Pewnie dla zrobienia miejsc na bilety dla sektorów zwolnionych przez płachty reklamowe sponsorów. Bo pozwolenie na 14 tys mają, więc nawet mimo zdjęcia reklam, nie mogą większych liczby biletów do sprzedania. Przynajmniej tak zrozumiałem komunikaty wychodzące z klubu. Osobiście mam nadzieję, że się mylę, ale wszystko na to wskazuje.
Odp: PEŁNY STADION, 10.03.2019, godz. 15.30 ! - 05/03/2019 15:12
Trzecie od dołu miały zwolnione blokady. Na rząd przypada 20 miejsc więc w sumie daje to 320 miejsc na trybunie I + 40 za dwa dolne rzędy na 14. Nie pamiętam czy od 15 wzwyż też je poblokowali.
Trzecie od dołu miały zwolnione blokady. Na rząd przypada 20 miejsc więc w sumie daje to 320 miejsc na trybunie I + 40 za dwa dolne rzędy na 14. Nie pamiętam czy od 15 wzwyż też je poblokowali.
sektor 15sty to w ogóle był od początku wyłączony ze sprzedaży. Nie wiem czy klub tam zaklepał miejsca dla jakiś dzieciaków (?) akademii (?)
Rzędy 0 w strefie I to miejsca bez siedzeń, na wózek inwalidzki, za takim niskim murkiem. Ich nie da się włączyć do sprzedaży ogólnej
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.