Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Lech-Pogon 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kondziu_KKKK
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8142 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 21/10/2005 00:30
Ide o zaklad ze cracovia tez bedzie cos na wiosne remontowac albo dostaniemy kare zakazu wyjazdu :D

Zawsze wierni Portowcom!
Melu
Kibic
Na forum od 8193 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 21/10/2005 08:16
co sie dzieje w tym kraju, kazdy nagle sobie stadion remontuje. znalezli sie milonerzy.zasadnicze pytanie jest takie co ma remont 4 trybuny z sektorem gosci??? odp. NIC

kto byl w poznaniu ten wie jak wyglada stadion. wydaje mi sie ze to jakas wymowka ich zarzadu
skoro kibice lecha pisze ze mecz bez naszych kibicow to nie mecz to moze zrobicie cos by nas wpuscili
bedzicie mieli plusa ;)

z drugiej strony jesli pojediemy to chyba nie beda mogli nas nie wpscic
wiec wszyscy jedziemy i ogladamy zwyciestwo Portowcow
pozdro

Na Zawsze Z Pogonią
S T A R G A R D
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7655 dni

**

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 21/10/2005 09:55
...remontują, bo przecież przygotowują sie do mistrzostw :D:D:D

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 21/10/2005 10:07

Melu napisał:  
co sie dzieje w tym kraju, kazdy nagle sobie stadion remontuje. znalezli sie milonerzy.zasadnicze pytanie jest takie co ma remont 4 trybuny z sektorem gosci??? odp. NIC

kto byl w poznaniu ten wie jak wyglada stadion. wydaje mi sie ze to jakas wymowka ich zarzadu
skoro kibice lecha pisze ze mecz bez naszych kibicow to nie mecz to moze zrobicie cos by nas wpuscili
bedzicie mieli plusa ;)

z drugiej strony jesli pojediemy to chyba nie beda mogli nas nie wpscic
wiec wszyscy jedziemy i ogladamy zwyciestwo Portowcow
pozdro

Dokładnie... jedizemy do poznania ! Jak tma dotrzemy to muszą nas wpuscic a jak nawet nie to my z tej strony wyjdizemy zwycięsko by JESTESMY ZAWSZE TAM.... :D a wiec lecimyyy

P.S Drogi pinkflojdzie moze byście sie postarlai by jednak na tym meczu zawitali kibice ze Szczecina

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
pinkfloyd
Kibic
Na forum od 8811 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 21/10/2005 14:30
[/cytat]

Dokładnie... jedizemy do poznania ! Jak tma dotrzemy to muszą nas wpuscic a jak nawet nie to my z tej strony wyjdizemy zwycięsko by JESTESMY ZAWSZE TAM.... :D a wiec lecimyyy

P.S Drogi pinkflojdzie moze byście sie postarlai by jednak na tym meczu zawitali kibice ze Szczecina[/cytat]

Na niestety za chude mam uszy aby tę sprawę przebić w Zarządzie Lecha. ;(
Nie dziwcie się, że cała Polska remontuje stadiony. Rosną wymogi licencyjne i kluby muszą je realizować. Szkoda, że na Twardowskiego coś ta modernizacja utknęłą w miejscu. ;(
A wracając do meczu zawsze możecie wpaść incognito... :) Tak jak ja byłem w Szczecinie incognito żeby nie siedzieć w "kurniku" za bramką :)

Ostatnio edytowany przez: pinkfloyd, 21 października 2005, 17:50 [1 raz(y)]

Polska nARKA! Polska
Melu
Kibic
Na forum od 8193 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 24/10/2005 10:06
w ostatnim meczu z belchatowem kibice dogadali sie z lechem i wpuscil ich na stadion. mam nadzieje ze z nami bedzie podobnie bo nie wyobrazam sobie by nas na tym meczu zabraklo

pozdro i do zo w poznaniu

Na Zawsze Z Pogonią
S T A R G A R D
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 24/10/2005 15:19

Łysy napisał:  

P.S Drogi pinkflojdzie moze byście sie postarlai by jednak na tym meczu zawitali kibice ze Szczecina

Moze gamoniu bys kurwa uspokil glowke....idz sie przejdz a nie pierdolisz na necie...Jakies kurwac dziwne podchody leszczy inetrnetowych do innych inernetowcow(bez personalnych Pinkfloyd)...Jak nie wiesz, to jesli w ogole cos takiego mogloby miec miejsce (a nie moze), to raczej nie gada sie o tym na necie i bardzo niewilu stad mogloby miec na to jakikolwiek wplyw (vide decyzja o wyjezdzie na Wisle)....a jesli chodzi o sektor gosci to jak wiadomo bedzie remontowany.....................................................inna kwestia to jechac czy nie jechac

Sami przeciw wszystkim!!!
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 24/10/2005 15:20

Melu napisał:  
w ostatnim meczu z belchatowem kibice dogadali sie z lechem i wpuscil ich na stadion. mam nadzieje ze z nami bedzie podobnie bo nie wyobrazam sobie by nas na tym meczu zabraklo

pozdro i do zo w poznaniu

Kolejny pajac internetowy.... :/

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 24/10/2005 15:52

Patyk napisał:  

Moze gamoniu bys kurwa uspokil glowke....idz sie przejdz a nie pierdolisz na necie...Jakies kurwac dziwne podchody leszczy inetrnetowych do innych inernetowcow(bez personalnych Pinkfloyd)...Jak nie wiesz, to jesli w ogole cos takiego mogloby miec miejsce (a nie moze), to raczej nie gada sie o tym na necie i bardzo niewilu stad mogloby miec na to jakikolwiek wplyw (vide decyzja o wyjezdzie na Wisle)....a jesli chodzi o sektor gosci to jak wiadomo bedzie remontowany.....................................................inna kwestia to jechac czy nie jechac

Patyk napisał:  

Kolejny pajac internetowy.... :/

... ktros tu lapie cisnienie hehe....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 24/10/2005 16:29

malolat_ps napisał:  

... ktros tu lapie cisnienie hehe....

paece, love & Pogoń :D ;) heheh

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 25/10/2005 09:16
``byłem niedawno w Poznaniu i chciałem tam wejść do sklepu z artykułami dla kibiców (no raczej Lecha Poznań) - z samej ciekawości zobaczyć co tam mają.

Nie wszedłem jednak do środka, ponieważ na wejściu do sklepu zamiast wycieraczek do butów były rozłożone... SZALIKI klubowe.

Legia, Pogoń, Jaga ale także ŚLĄSK, WISŁA i LECHIA.

Sklep jest przy ulicy Ratajczaka i nazywa się Tifo.

wiele rzeczy rozumiem ale z tymi szalikami to trochę przesadzili``
za: Forum ŚLĄSKA
ciag dalszy kompleksow Lecha..........

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 25/10/2005 14:59

Melu napisał:  
Patyk przestan pierdolic...

po pierwsze dla ciebie szmato jak juz bylo ci zreszta mowione " Pan Patyk " ...

po drugie takie wywloki jak ty nigdy nie beda decydowac a nawet nie beda mialy nic do powiedzenia w takich sprawach

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Ziomall
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 25/10/2005 19:59
Heheheheh dawno mnie tu nie bylo:)
Widze ze duzo sie dzieje :P

Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
bos_man
*uciszony
Na forum od 7631 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 25/10/2005 23:54
a ty małolat przestan lizać dupe

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8367 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 11:09
[cytat=bos_man]a ty małolat przestan lizać dupe[/cytat

Mocno netowcu:)

Ostatnio edytowany przez: Trudne sprawy, 26 października 2005, 11:52 [1 raz(y)]

Surowi rodzice
monter
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 12:02
czy jest jeszcze taka opcja w panelu administracyjnym jak bann na nicka albo na ip?

MKS Pogoń Szczecin Polska
W F H
Kibic
Na forum od 8685 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 14:10

bos_man napisał:  

hehe ty bos man mozesz lizac ale nie dupe lecz gajora dziwooooo :D

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 14:20

Patyk napisał:  

Łysy napisał:  

Na jakej zasadzie stwierdzasz ze jestem gamoniem . To ze zalezy mi jechac ze wszystkimi do Poznania i razem usiąść to źle ? A to ze sie zapytałem chłopaka z lecha czy ich kibice moga cos w tej sprawie zrobic ( lech- Legia ) to też źle ? To jzu zapytać nie mozna ? a moze chodzi Ci o to ze powiedziałem do niego drogii ? I kurwa nie jestem jakims leszczem internetowym. Pozdro

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 14:34

bos_man napisał:  

Ojoj.....hehehe....chyba troszke narozrabiales, teraz zalezy czy malolat zlapie cisnienie :D:D:D...ale nie ma to jak szalec na necie i chciec sie pokazac :)....udalo ci sie kumaty pajacu :)
ps.Malolat mi lize dupe, hahaha, w ogole gruby tekst

ps2. "Ekipa jest święta, w życiowych sytuacjach nie ugięta, obstająca przy swoich racjach"

A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7811 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 14:40

bos_man napisał:  

ssij pałe ssijjjjj, ssij pałe ssijjjjjj, ssij pałe ssij !! ssij pałe ssij!! ssij pale ssijjjjjjj!! (na rytm "Hej Legia Gol!"")

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768836124 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005