Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 21/10/2005 08:16
co sie dzieje w tym kraju, kazdy nagle sobie stadion remontuje. znalezli sie milonerzy.zasadnicze pytanie jest takie co ma remont 4 trybuny z sektorem gosci odp. NIC
kto byl w poznaniu ten wie jak wyglada stadion. wydaje mi sie ze to jakas wymowka ich zarzadu
skoro kibice lecha pisze ze mecz bez naszych kibicow to nie mecz to moze zrobicie cos by nas wpuscili
bedzicie mieli plusa
z drugiej strony jesli pojediemy to chyba nie beda mogli nas nie wpscic
wiec wszyscy jedziemy i ogladamy zwyciestwo Portowcow
pozdro
Dokładnie... jedizemy do poznania ! Jak tma dotrzemy to muszą nas wpuscic a jak nawet nie to my z tej strony wyjdizemy zwycięsko by JESTESMY ZAWSZE TAM.... a wiec lecimyyy
P.S Drogi pinkflojdzie moze byście sie postarlai by jednak na tym meczu zawitali kibice ze Szczecina
Dokładnie... jedizemy do poznania ! Jak tma dotrzemy to muszą nas wpuscic a jak nawet nie to my z tej strony wyjdizemy zwycięsko by JESTESMY ZAWSZE TAM.... a wiec lecimyyy
P.S Drogi pinkflojdzie moze byście sie postarlai by jednak na tym meczu zawitali kibice ze Szczecina[/cytat]
Na niestety za chude mam uszy aby tę sprawę przebić w Zarządzie Lecha.
Nie dziwcie się, że cała Polska remontuje stadiony. Rosną wymogi licencyjne i kluby muszą je realizować. Szkoda, że na Twardowskiego coś ta modernizacja utknęłą w miejscu.
A wracając do meczu zawsze możecie wpaść incognito... Tak jak ja byłem w Szczecinie incognito żeby nie siedzieć w "kurniku" za bramką
Ostatnio edytowany przez: pinkfloyd, 21 października 2005, 17:50 [1 raz(y)]
Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 24/10/2005 10:06
w ostatnim meczu z belchatowem kibice dogadali sie z lechem i wpuscil ich na stadion. mam nadzieje ze z nami bedzie podobnie bo nie wyobrazam sobie by nas na tym meczu zabraklo
Moze gamoniu bys kurwa uspokil glowke....idz sie przejdz a nie pierdolisz na necie...Jakies kurwac dziwne podchody leszczy inetrnetowych do innych inernetowcow(bez personalnych Pinkfloyd)...Jak nie wiesz, to jesli w ogole cos takiego mogloby miec miejsce (a nie moze), to raczej nie gada sie o tym na necie i bardzo niewilu stad mogloby miec na to jakikolwiek wplyw (vide decyzja o wyjezdzie na Wisle)....a jesli chodzi o sektor gosci to jak wiadomo bedzie remontowany.....................................................inna kwestia to jechac czy nie jechac
Na jakej zasadzie stwierdzasz ze jestem gamoniem . To ze zalezy mi jechac ze wszystkimi do Poznania i razem usiąść to źle ? A to ze sie zapytałem chłopaka z lecha czy ich kibice moga cos w tej sprawie zrobic ( lech- Legia ) to też źle ? To jzu zapytać nie mozna ? a moze chodzi Ci o to ze powiedziałem do niego drogii ? I kurwa nie jestem jakims leszczem internetowym. Pozdro
Ojoj.....hehehe....chyba troszke narozrabiales, teraz zalezy czy malolat zlapie cisnienie ...ale nie ma to jak szalec na necie i chciec sie pokazac ....udalo ci sie kumaty pajacu
ps.Malolat mi lize dupe, hahaha, w ogole gruby tekst
ps2. "Ekipa jest święta, w życiowych sytuacjach nie ugięta, obstająca przy swoich racjach"
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768836124 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.