Hm, a kto tam nie gra w tej Legii dzisiaj, że aż tak demonizujecie ich w środę?
Bo brzmi to jakby co najmniej ze 2 Lewandowskich i 3 Krychowiaków miało przyjechać do Szczecina.
Odp: FINAŁ MPJ: POGOŃ - Legia 08/06/2016 godz. 18:00 - wspieraj Pogoń i Ty ! - 05/06/2016 21:43
Dużo lepiej ogląda mi się ten mecz niż seniorów. Dlaczego? Ano dlatego, że juniorzy grają z bardzo dużym zaangażowaniem, sercem i charakterem. Czasem zdarzy się jakiś błąd, kopnięcie w czoło, ale nadrabiają wszystko walką. Poza tym grają bardzo odważnie, nie odstawiają nóg, grają długie piłki, przede wszystkim próbują. Coś pięknego. BRAWO CHŁOPAKI !!! ZA POGOŃ, ZA MKS, PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES !!!
W środę przy naszym dopingu dostaną powera i będziemy mieli co świętować, jestem tego pewien.
Walczyć trenować!
Dużo lepiej ogląda mi się ten mecz niż seniorów. Dlaczego? Ano dlatego, że juniorzy grają z bardzo dużym zaangażowaniem, sercem i charakterem. Czasem zdarzy się jakiś błąd, kopnięcie w czoło, ale nadrabiają wszystko walką. Poza tym grają bardzo odważnie, nie odstawiają nóg, grają długie piłki, przede wszystkim próbują. Coś pięknego. BRAWO CHŁOPAKI !!! ZA POGOŃ, ZA MKS, PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES !!!
W środę przy naszym dopingu dostaną powera i będziemy mieli co świętować, jestem tego pewien.
Walczyć trenować!
Alez oczywiscie a bledow to chyba robia mniej niz seniorzy.Seniorom pilka odskakuje z kazdym przyjeciem a tu wcale sie to nie rzucalo w oczy
Odp: FINAŁ MPJ: POGOŃ - Legia 08/06/2016 godz. 18:00 - wspieraj Pogoń i Ty ! - 05/06/2016 22:01
To również kwestia tego, że grają przeciwko innym juniorom, a piłka juniroska ma to do siebie, że można sobie tam pozwolić na więcej swobody taktycznej na rzecz fajerwerków np. technicznych.
Niech występy naszych juniorów w seniorskiej piłce mówią same za siebie, niestety ostatnimi czasy np. Listkowski, Walski nie byli wzmocnieniami.
Mam nadzieję, że to kwestia czasu bo w obecnej drużynie juniorów jest naprawdę dużo ciekawych twarzy (nadzwyczaj dużo, biorąc pod uwagę ile młodych oszlifowaliśmy w okersie powiedzmy 15-20 lat).
Opanujcie się. Jeszcze bardzo daleka droga do mistrzostwa. W Szczecinie będzie jakieś 3 razy trudniej niż w Warszawie, tym bardziej potrzebne tym chłopakom nasze wsparcie.
Hm, a kto tam nie gra w tej Legii dzisiaj, że aż tak demonizujecie ich w środę?
Bo brzmi to jakby co najmniej ze 2 Lewandowskich i 3 Krychowiaków miało przyjechać do Szczecina.
Co najmniej kilku nie gra, którzy wczoraj grali w rezerwach i ratowało im 3 ligę.
Poza tym zapomnieliście historie półfinału z cracovią ?
Grali bez sześciu podstawowych graczy .To może być inny mecz niż dzisiejszy dlatego trzeba chłopakom pomóc na stadionie.Szanse na MP oceniam na 60 %.
Grali bez sześciu podstawowych graczy .To może być inny mecz niż dzisiejszy dlatego trzeba chłopakom pomóc na stadionie.Szanse na MP oceniam na 60 %.
Jaki był powód absencji tych 6 graczy?
Dzień wcześniej III-ligowe rezerwy grały derby z Polonią + brak pewności utrzymania. Duży ścisk był w ich lidze, ale z tego co teraz widzę nawet w wypadku porażki by się utrzymali (było to uzależnione od spadków z wyższej ligi). Najlepsi poszli grać w rezerwach, jeden z nich strzelił nawet bramkę (Szczepański, wygrali 3-1).
Opanujcie się. Jeszcze bardzo daleka droga do mistrzostwa. W Szczecinie będzie jakieś 3 razy trudniej niż w Warszawie, tym bardziej potrzebne tym chłopakom nasze wsparcie.
O to mi właśnie chodzi. Pełny stadion i wspieramy chłopaków po mistrzostwo!
Oj chyba Cię poniosło...z tym pełnym stadionem.Piekło+rodziny piłkarzy+trochę kibiców sukcesu to da ok.3-4 tys.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.