na kolejny mecz bedzie cos organizowane ? wiem ze dzien po meczu z Lechem i moze nie byc chęci ale mam nadzieje ze mecz z Lubinem nie byl jednorazowym wyskokiem
Ostatnio edytowany przez: Forza Pogoń !, 9 lutego 2015, 17:51 [2 raz(y)]
Odp: Sekcja Halowa - 09/02/2015 22:59
Czy są jakieś plany aby docelowo te wszystkie sekcje grały z herbem Pogoni? Wiadomo, że nie teraz, nie od razu. Ale czy w dalszej perspektywie coś takiego będzie?
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
piłkarki ręczne raczej na razie sie nie kwapią (ich logo ma jakis element gryfa co mnie wkurwia bo go chamsko ucieli)
04 ma grać nawet w takich samych koszulkach co nasza Pogoń, herb juz uzywany na treningowych i "wyjsciowych", ale to osobny temat jak wiemy
wilki morskie na razie tez nie zmieniają nic aczkolwiek gdzies widzialem wiadomosc prezesa ze "moze kiedys" - no i gdzies tam herb Pogoni sie na hali przewija, moze zrobią tak ze na koszulkach bedziesz nasz herb z ich logiem
sekcja zeglarska ; nie mam pojecia
moim marzeniem jest obudowa wszystkich historycznych sekcji Pogoni (przypominam, nie ma tam futsalu i klubu towarzysza karczynskiego) tak jak to bylo kiedys jak na razie kroki w tym kierunku czyni tylko sekcja ręcznych mężcyzn - dobre i to, po mału do przodu
Odp: Sekcja Halowa - 09/02/2015 23:57
W przypadku męskiej sekcji Handballu sytuacja przedstawia się w ten sposób że stroje były zamawiane jeszcze przed podpisaniem porozumienia, więc w ostatniej chwili właściwe i jedyne logo Pogoni udało się umieścić. Natomiast obecnie toczą się rozmowy z firmą Nike i najprawdopodobniej, piłkarze ręczni będą mieli takie same stroje jak piłkarze, tylko od nowego sezonu.
Odp: Sekcja Halowa - 15/03/2015 17:47
Pogoń Baltica Szczecin pokonuje turecki Ardesen GSK i awansuje do półfinału europejskich rozgrywek. Po meczu jak to w Turcji bywa doszło do regularnej bijatyki pomiędzy zawodniczkami oby drużyn , było także widać , że wlecieli na parkiet fanatycy tureccy - dzicz.
Odp: Sekcja Halowa - 22/03/2015 21:17
W tą środę gramy z czwartym zespołem PGNiG Superligi, parkiet zweryfikuje czy utrzymamy trzecie miejsce po rundzie zasadniczej.
Warto dodać, że ostatnio zremisowali z Vive Kielce i była to sensacja (Vive ostatni raz punkty w fazie zasadniczej straciło 5 lat temu!) a kolejne 2 mecze ligowe (W Lubinie i dziś z Gwardią Opole) wygrali
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.