Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Występy Pogoni w I lidze. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kosa1749
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5262 dni

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2010 22:24
Może i nie przyjdą lepsi, co nie znaczy że mam całą sytuację tolerować,siedzieć cicho i jak gdyby nic patrzeć wciąż na to "oszustwo", które serwują obecni kopacze.Należy tych, którym się nie chce wykonywać należycie swoich zasranych obowiązków ,po prostu wypierdolić.I Twoje postawienie sprawy "ten czy tamten" do mnie kompletnie nie trafia.Ja rozumiem,to jest sport i porażka jest w niego wkalkulowana.Natomiast walki i ambicji ja u tych piłkarzyn nie widzę wcale.I to nie jest pierwszy raz, bo ciągnie się to przynajmniej od tamtego sezonu.I wychodzi na to że Kuras był zły,Mandrysz był zły a teraz Stolarczyk jest be, natomiast piłkarze cacy.Zgodzę się z Tobą że cześć z tych starszych piłkarzy z "niejednego pieca chleb jadła" tzn była też częścią korupcji w naszej kopanej.Także wiedzą jak jak się w pewnych sytuacjach"zachować".Tutaj widzę wielu obrońców kopaczy.Owszem czasami trzeba,ale na pewno nie w obenej sytuacji w Pogoni.Zresztą temat kopaczy w Polsce nie dotyczy tylko Pogoni.Ostatnio afera na kadrze z Peszko i Iwańskim którzy chleją na kadrze,przesunięcie Wawrzyniaka i Gizy do rezerw i wiele innych przypadków.My may sytuację podobną do tej z Zabrza z ubiegłego sezonu.Reasumując:"Przewietrzyć szatnie" Panowie prezesi ,bo w obecnym układzie nie awansujemy.

kiko
Kibic
Na forum od 6647 dni

*

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2010 22:49

kosa1749 napisał:  
Może i nie przyjdą lepsi, co nie znaczy że mam całą sytuację tolerować,siedzieć cicho i jak gdyby nic patrzeć wciąż na to "oszustwo", które serwują obecni kopacze.Należy tych, którym się nie chce wykonywać należycie swoich zasranych obowiązków ,po prostu wypierdolić.I Twoje postawienie sprawy "ten czy tamten" do mnie kompletnie nie trafia.Ja rozumiem,to jest sport i porażka jest w niego wkalkulowana.Natomiast walki i ambicji ja u tych piłkarzyn nie widzę wcale.I to nie jest pierwszy raz, bo ciągnie się to przynajmniej od tamtego sezonu.I wychodzi na to że Kuras był zły,Mandrysz był zły a teraz Stolarczyk jest be, natomiast piłkarze cacy.Zgodzę się z Tobą że cześć z tych starszych piłkarzy z "niejednego pieca chleb jadła" tzn była też częścią korupcji w naszej kopanej.Także wiedzą jak jak się w pewnych sytuacjach"zachować".Tutaj widzę wielu obrońców kopaczy.Owszem czasami trzeba,ale na pewno nie w obenej sytuacji w Pogoni.Zresztą temat kopaczy w Polsce nie dotyczy tylko Pogoni.Ostatnio afera na kadrze z Peszko i Iwańskim którzy chleją na kadrze,przesunięcie Wawrzyniaka i Gizy do rezerw i wiele innych przypadków.My may sytuację podobną do tej z Zabrza z ubiegłego sezonu.Reasumując:"Przewietrzyć szatnie" Panowie prezesi ,bo w obecnym układzie nie awansujemy.

Chyba nie ogarniacie tego, że kontraktu ot tak nie da się zerwać. Jeśli obie strony nie wyrażą na to zgody to nic nie można zrobić.
Zerwanie kontraktu ze strony prezesów wiązałoby się ze sporymi odszkodowaniami, na które po prostu ich nie stać. To samo tyczy się zmian wynagrodzenia, czy systemu płac.
Niestety, ale na tą chwilę jesteśmy skazani na tych kopaczy...

W Polsce popularne jest wymuszanie porozumienia dotyczącego zerwania kontraktu poprzez odstawianie od składu, zesłanie do rezerw itp. (np. Giza ostatnio). Ale wątpię czy naszym gwiazdorom przeszkadzało by to, że nie grają w pierwszym składzie skoro kasa na koncie się zgadza.

xrone
Kibic
Na forum od 5645 dni

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2010 22:59

za v.pl napisał:  
W 70. minucie Duma Pomorza straciła pierwszą bramkę po kuriozalnej sytuacji. Faulowany był jeden z zawodników gospodarzy, a Portowcy rzucili się do kłótni z arbitrem. W tym momencie gospodarze szybko wznowili grę

Pieprzona banda gwiazdorów...
Pierwsza zasada jakiejkolwiek gry - najpierw graj, a pozniej kloc sie z sedzia. To byl ich pierwszy mecz czy jak?

Cytat:  
Moi zawodnicy widocznie nie zgadzali się z tą decyzją, gdy do arbitra podbiegło pięciu zawodników. Wydaje mi się, że sytuacja była na tyle kontrowersyjna, że nic dziwnego, że piłkarze właśnie tak zareagowali – szkoleniowiec nie omieszkał skomentować tej decyzji na konferencji prasowej.

A ten ich jeszcze broni... Nawet jak tam byla kosa na 4 czerwone i roczna dyskwalifikacje to nie maja prawa tak sie zachowywac bo tak sie wlasnie traci frajerskie bramki i tylko wypada pogratulowac kluczborkowi, ze z tego skorzystali...

Shivan
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2010 23:17

U-96 napisał:  

celciusz napisał:  

a kto by tam rozpamietywal takie osiagniecia :)

to 9-0 to do konca zycia bede pamietal :)

ale nie kazdy byl tam na miejscu ;)

swoja droga kiedyś za mniejsze przewinienia pilkarzom leciały szyby w oknach, tych natomiast pilkarzami nawet nazwac nie mozna, bez jakiejkolwiek reakcji kibiców pilkarzyki beda mieli po raz kolejny wyjebane na to.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
1948
Kibic
Na forum od 6369 dni

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/10/2010 00:01
smutne ale prawdziwe zegnaj extraklaso !!!!

Przema
Kibic
Na forum od 6155 dni

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/10/2010 00:15
Spodziewalem sie tego. Kluczbork to taki przeciwnik, ktory wybitnie nam nie lezy. Mimo wszystko w obliczu takie sytuacji tego wyniku nie jestem w stanie przyjac. I tylu zoltych kartek. Petaszowi to sie w dupie poprzewracalo i jakies tournee po wioskach w meczach rezerw by mu sie przydalo, tam niech sobie pyskuje do sedziego, a nawet do kibicow. W koncu dostanie po gebie za takie pyskowki, a najlepiej po kieszeni, z 10 tys. to sie oduczy. Idiotyzm to zbyt delikatne okreslenie w tej sytuacji.

kosa1749
Kibic
Na forum od 5262 dni

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/10/2010 00:21

kiko napisał:  

kosa1749 napisał:  

Chyba nie ogarniacie tego, że kontraktu ot tak nie da się zerwać. Jeśli obie strony nie wyrażą na to zgody to nic nie można zrobić.
Zerwanie kontraktu ze strony prezesów wiązałoby się ze sporymi odszkodowaniami, na które po prostu ich nie stać. To samo tyczy się zmian wynagrodzenia, czy systemu płac.

W Polsce popularne jest wymuszanie porozumienia dotyczącego zerwania kontraktu poprzez odstawianie od składu, zesłanie do rezerw itp. (np. Giza ostatnio). Ale wątpię czy naszym gwiazdorom przeszkadzało by to, że nie grają w pierwszym składzie skoro kasa na koncie się zgadza.

Nie martw się,doskonale ogarniam:)Ja nie pisałem o zerwaniu kontraktu teraz ,bo to jest zbyt kosztowne i raczej się nie praktykuje tego w trakcie rozgrywek.No chyba że chodzi o 1 kopacza jak np.teraz w Legii poleciał Giza.Zima jest długa i to jest odpowiedni czas aby pozbyć się tych którzy nie chcą ciągnąc tego wózka w jedną stronę.W stronę ekstraklasy oczywiście.

anathema
Kibic
Na forum od 6802 dni

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/10/2010 00:30

kosa1749 napisał:  

kiko napisał:  

kosa1749 napisał:  

Nie martw się,doskonale ogarniam:)Ja nie pisałem o zerwaniu kontraktu teraz ,bo to jest zbyt kosztowne i raczej się nie praktykuje tego w trakcie rozgrywek.No chyba że chodzi o 1 kopacza jak np.teraz w Legii poleciał Giza.Zima jest długa i to jest odpowiedni czas aby pozbyć się tych którzy nie chcą ciągnąc tego wózka w jedną stronę.W stronę ekstraklasy oczywiście.

Być może dyscyplinarnie by sie dało, ale czy jest teraz sens? Musztarda tak czy siak po obiedzie, bo trzeba byłoby Pogońić z pół zespołu. Ale mysle że powinno aneksować kontrakt że w razie nieprofesjonalnego prowadzenie sie czy olewania obowiązków kara finansowa czy ostatecznie zerwanie kontraktu można okiełznać. wszedzie coś takiego sie stosuje.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
ZIOMEK Łukasz
Kibic
Na forum od 5273 dni

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/10/2010 00:37
Szanse na awans w tym sezonie do Ekstraklasy oceniam na mizerne!!! Daje im 20 % max 30% szans na awans!!! Mamy już na koncie 5 porażek i dzisiaj 7 pkt straty do 2 miejsca (jutro prawdopodobnie wygra ŁKS i ta strata wzrośnie do 10pkt!!!!) Chciałbym wierzyć w to, że Pogoń wygra jeszcze z 4-5 meczy w tej rundzie i jak Górnik Zabrze w poprzednim sezonie zaatakuje awans do Ekstraklasy wiosną!!! Po meczu z Warta i Górnikiem Łęczna myślałem ze ten zespół łapie formę i będzie grał swoja normalna grę i będzie przewyższał umiejętnościami inne zespoły!!! Jak widać chyba się myliłem nawet nie chyba tylko na pewno!!! Kończąc proszę kibiców żeby dali szanse trenerowi Stolarczykowi do końca rundy a jak dalej będzie szlo tak jak w 2 ostatnich meczach to może nasz zarząd klubu znajdzie już 3 trenera dla Pogoni w tym sezonie!!! Pożyjemy i zobaczymy!!! ALE:
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ!! BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGOŃ SZCZECIN MKS!!!

thomithomass
Kibic
Na forum od 6079 dni

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/10/2010 01:23
Janukiewicz nie chciał zrzucać winy za niepowodzenie na arbitra. – Nie zrzucajmy winy na arbitra. Grając w dziesiątkę można wygrać mecz – stwierdził po spotkaniu golkiper – Może to dobrze, że sędzia nas kartkował – dodał.

Nieudany mecz nie przeszkodził Radkowi w tym, by po ostatnim gwizdku sędziego podziękować kibicom Pogoni za doping. Reszta graczy szczecińskiej drużyny jak najszybciej chciała uciec do szatni. Dopiero po namowach Janukiewicza podeszli pod płot. - Jestem nauczony, że zawsze po meczu podchodzi się do kibiców, niezależnie od tego, czy było dobrze, czy było źle – przyznał.

Golkiper nie tylko podziękował fanom, ale jeszcze przez długi czas rozmawiał z nimi o wszystkim co działo się w sobotę i w ciągu ostatnich tygodni. - Kibice jadą paręset kilometrów i mają prawo być, za przeproszeniem, wkurwieni – nie przebierał w słowach.

Janukiewicz jedyny ogarnięty - Szanuje go w chuj za wszystko co dla nas zrobił

konradoomoreno
Kibic
Na forum od 5383 dni

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/10/2010 09:29
Jedno jest pewne moim zdaniem potrzebny nam treneiro z EX doświadczeniem człowieka z jajcami który pierdolnie piąchą w stół i wszystko poukłada!! Kolesia który nie będzie brał ludzi po układach.Pierdolenie o tym ile maja szans a ile nie nie wiele tu zmieni.Podbeskidzie idzie jak burza,ale 2 miejsce jest w zasięgu.Pamiętajcie że jest jeszcze wiosna i terminarz nam sprzyja bo prawie wszystkich mocnych mamy u siebie.Ale fakt jest faktem że trzeba zbierać punkty,liga jest wyrównana.....

"honor, który w każdym zdaniu traci honor, to coś jak gdyby burdel dziewic, gdyby to było możliwe" Julio Cortázar
wamude
Kibic
Na forum od 5522 dni

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/10/2010 10:12
Sędziowski protokół po meczu Pogoń Szczecin – MKS Kluczbork nie zostawia suchej nitki na Piotrze Petaszu. Czytamy w nim, że piłkarz kilkukrotnie wulgarnie zwracał się do sędziów.
Piotr Petasz, piłkarz Pogoni Szczecin

Jak donosi Nowa Trybuna Opolska, piłkarz Pogoni Szczecin kilkukrotnie wulgarnie odzywał się do sędziów sobotniego meczu. Zawodnika rozjuszyła druga żółta kartka, którą otrzymał w 48 minucie.

W protokole sędziowskim możemy przeczytać między innymi, że oo pokazaniu czerwonej kartki "zawodnik Pogoni nr 10 Piotr Petasz zachował się wybitnie niesportowo zwracając się do sędziego głównego słowami cyt. "Ja cię kur... znajdę w Warszawie i ci zajeb...".

Ale to nie koniec wulgarnych popisów Petasza, o których możemy przeczytać w sędziowskim protokole.

Piłkarz Pogoni po zakończeniu meczu wrócił na płytę boiska ubrany w dres i do sędziego głównego miał powiedzieć: "Kur...! Gościu! Pojeb... ci się w głowie?” A to wszystko słyszało cała sędziowska czwórka.

Następnie miał podejść do sędziego technicznego i powiedzieć: "Co wy kur... odpier...?"

Nowa Trybuna Opolska przypomina, że rok temu piłkarz też otrzymał czerwoną kartkę podczas meczu w Kluczborku.

Źródło: http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101002/PILKANOZNA01/209175946

KAM
Kibic
Na forum od 5266 dni

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/10/2010 10:24
Mnie zastanawia jedno...czy Ci prezesi wydają kasę specjalnie w błoto?nie chcą osiągnąc sukcesów którym jest awans?Najpierw trzymanie Mandrysza, gdy widać było, że nie szło, a gdy go zwolniono dają Stolarza...Z szacunkiem dla Maćka, ale on powienien być asystentem I zespołu, albo prowadzić rezerwy, no może najwyżej Nieciecze, ale drużyne, która ma walczyć o awans. Naprawdę uważam, że pakę mamy dobrą. Sa zawodnicy, ale nie ma osoby która ich ustawi pokieruje. Wydaje się, że trener to łatwa robote. Jeszcze jak Stolarz grał to stykał się z Lenczykiem,Kasperczakiem to już powienien mieć pojęcie. Ni jest tak niestety, trzeba czasu i najczęsciej dobrymy trenerami są ludzie, który nie byli wielkimi graczami lub grali najwyżej w IV lidze. Chyba prezesi chcą pokazać ze nie popelnili bledu zatrudniając Stolarza, tak jak predzej bylo z trzymaniem Mandrysza. Musi być facet z jajami, doświadczeniem który da w pierdol tym piłkarzom, poukłada ich zmotywuje i bedzie mial szacunek, bo u Stoalrza to kazdy jest kolesiem i chodza po boisku "grajac" bez pomyslu. Nie bede mówił ze sa wolni Michniewicz, Bakero bo raczej sa drodzy ale Baniak, ale ten którego najbardziej bym widział Nemec. Facet robi zespół , mimo iż co runde odchodzi od niego połowa składu, a w Pogoni jak był Mandrysz to dostawał kogo chciał, a Nemec miał gości z okręgówki. Chciałbym, ale watpie w dymisje czy zwolnienie Stolarza. On sam powienien ten oszłom, który udaje ze trenuje podać sie do dymisji, ze radzi sobie z trenerka i chcialby byc aststentem czy tam rezerwy aby sie uczyc, a nie I zespoł. Chyba kazdym pasuje taka sytuacja jak gra Pogoni, Stolarz trenerm i pustki na stadionie. az sie boje jak zostanie do konca rundy to ile stracimy punktow i jak on przygotuje kondycyjnie,taktycznie zespol na wiosne...to dopoiero beda chodzic...smuci mnie gra i sytuacja Klubu...myśle,że własnie gdyby był Bebeto, albo Nemec faceci z jajami, doświadczeniem i pojeciem o trenerce, poukładali by zespoł, mieli szacunek i byłoby inaczej...nie mam przekonanie do Stolarza jako trenera i nie bede miał

dziki
Kibic
Na forum od 8147 dni

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/10/2010 14:57
pierwsza sprrawa to oni nie chca awansowac bo nie maja kasy na to a pilkarzykom to odpowiada i jest to pewne info..druga sprawa ze te scierwa (pilkarze) powinni dostac taki wpierdol ze by sie posrali pod siebie jak to sie robi w innych klubach...bylem na 2 meczach w tym sezonie bo aktualnie nie ma mnie w polsce i to co zobaczylem to kurwa dno i 2 metry mułu...ale lepiej spiewac "nic sie nie stalo" albo "czy wygrywasz czy nie" az kurwa szlag czlowieka strzela..jebac pilkarzy ,,bez odbioru

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
L.
Kibic
Na forum od 7648 dni

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/10/2010 15:48

dziki napisał:  
pierwsza sprrawa to oni nie chca awansowac bo nie maja kasy na to a pilkarzykom to odpowiada i jest to pewne info..druga sprawa ze te scierwa (pilkarze) powinni dostac taki wpierdol ze by sie posrali pod siebie jak to sie robi w innych klubach...bylem na 2 meczach w tym sezonie bo aktualnie nie ma mnie w polsce i to co zobaczylem to kurwa dno i 2 metry mułu...ale lepiej spiewac "nic sie nie stalo" albo "czy wygrywasz czy nie" az kurwa szlag czlowieka strzela..jebac pilkarzy ,,bez odbioru

No to złe info masz. Trzeba być niezłym samobójca żeby nie chcieć awansować. Sprawa wygląda inaczej, ale pewnie masz info.

MW'03
dziki
Kibic
Na forum od 8147 dni

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/10/2010 16:04
nie wiem nie wnikam moze i zle info ale potwierdzone przez szanownego za przeproszeniem pana trenera

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
anathema
Kibic
Na forum od 6802 dni

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/10/2010 16:11

dziki napisał:  
nie wiem nie wnikam moze i zle info ale potwierdzone przez szanownego za przeproszeniem pana trenera

jesli to prawda czyli to nie mit że to nie klubowi a graczom nie zależy na awansie. to czemu klub nic z tym nie robi? swoja droga śmieszy mnie jedna rzecz-groźby pilkarzynom przez net a de facto nic sie z tym nie robi. a grajki nadal robią sobie z nas jaja i hulaj dusza piekła nie ma. tolerowanie sabotażu jest gorsze niż akceptacja indolencji tego co prezentują grajkowie.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
kosa1749
Kibic
Na forum od 5262 dni

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/10/2010 21:09
Kurwa ludzie,z niektórymi to jak" grochem o ścianę".Jeśli Kałużny i Smolny nie chcieliby AWANSU, to nie ściągaliby Ławy, który ma niby kontrakt rzędu 25 tyś,czy Kolendowicza i Dymkowskiego, którzy również do tanich nie należą.Nie wspomnę o kontraktach Bojarskiego,Petasza czy np.Moskalewicza.Jaka w tym logika, aby prezesiki płacili wysokie kontrakty ,nie oczekując nic w zamian.No chyba że są debilami i rozdają siano za free.Kolejna sprawa to obarczanie całą winą Stolarczyka.Tak on odpowiada ZA WYNIKI i kopacze dobrze o tym wiedzą, wykorzystując to.Tak mamy silną kadrę na papierze, ale też paru "cwaniaczków"w tej drużynie którzy nie chcą awansu.Także obecnie jaki by trener nie przyszedł chuja wskóra.PRZEWIETRZYC SZATNIE w zimie i wtedy zatrudnić trenera z jajcem.

Q.
Kibic
Na forum od 6013 dni

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/10/2010 21:49

kosa1749 napisał:  
PRZEWIETRZYC SZATNIE w zimie i wtedy zatrudnić trenera z jajcem.

Nemec/Sikora ale to moje i niektórych pewnie zdanie, do owej sytuacji brak mi slów, nie komentuje, wyniki mówia za siebie

abstrakcja!
Pogoń-Wa(L)cząca
Kibic
Na forum od 5624 dni

Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/10/2010 21:58

kosa1749 napisał:  
PRZEWIETRZYC SZATNIE w zimie i wtedy zatrudnić trenera z jajcem.

Wtedy może być Juz za późno...

Tylko Pogoń!

Cytat:  
Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 74  - 75  - 76  - 77  - 78  - 79  - 80  - 81  - 82  - 83  - 84  - 85  - 86  - 87  - 88  - 89  - 90  - 91  - 92  - 93  - 94  - 95  - 96  - 97  - 98  - 99  - 100  - 101  - 102  - 103  - 104  - 105  - 106  - 107  - 108  - 109  - 110  - 111  - 112  - 113  - 114  - 115  - 116  - 117  - 118  - 119  - 120  - 121  - 122  - 123  - 124  - 125  - 126  - 127  - 128  - 129  - 130  - 131  - 132  - 133  - 134  - 135  - 136  - 137  - 138  - 139  - 140  - 141  - 142  - 143  - 144  - 145  - 146  - 147  - 148  - 149  - 150  - 151  - 152  - 153  - 154  - 155  - 156  - 157  - 158  - 159  - 160  - 161  - 162  - 163  - 164  - 165  - 166  - 167  - 168  - 169  - 170  - 171  - 172  - 173  - 174  - 175  - 176  - 177  - 178  - 179  - 180  - 181  - 182  - 183  - 184  - 185  - 186  - 187  - 188  - 189  - 190  - 191  - 192  - 193  - 194  - 195  - 196  - 197  - 198  - 199  - 200  - 201  - 202  - 203  - 204  - 205  - 206  - 207  - 208  - 209  - 210  - 211  - 212  - 213  - 214  - 215  - 216  - 217  - 218  - 219  - 220  - 221  - 222  - 223  - 224  - 225  - 226  - 227  - 228  - 229  - 230  - 231  - 232  - 233  - 234  - 235  - 236  - 237  - 238  - 239  - 240  - 241  - 242  - 243  - 244  - 245  - 246  - 247  - 248  - 249  - 250  - 251  - 252  - 253  - 254  - 255  - 256  - 257  - 258  - 259  - 260  - 261  - 262  - 263  - 264  - 265  - 266  - 267  - 268  - 269  - 270  - 271  - 272  - 273  - 274  - 275  - 276  - 277  - 278  - 279  - 280  - 281  - 282  - 283  - 284  - 285  - 286  - 287  - 288  - 289  - 290  - 291  - 292  - 293  - 294  - 295  - 296  - 297  - 298  - 299  - 300  - 301  - 302  - 303  - 304  - 305  - 306  - 307  - 308  - 309  - 310  - 311  - 312  - 313  - 314  - 315  - 316  - 317  - 318  - 319  - 320  - 321  - 322  - 323  - 324  - 325  - 326  - 327  - 328  - 329  - 330  - 331  - 332  - 333  - 334  - 335  - 336  - 337  - 338  - 339  - 340  - 341  - 342  - 343  - 344  - 345  - 346  - 347  - 348  - 349  - 350  - 351  - 352  - 353  - 354  - 355  - 356  - 357  - 358  - 359  - 360  - 361  - 362  - 363  - 364  - 365  - 366  - 367  - 368  - 369  - 370  - 371  - 372  - 373  - 374  - 375  - 376  - 377  - 378  - 379  - 380  - 381  - 382  - 383  - 384  - 385  - 386  - 387  - 388  - 389  - 390  - 391  - 392  - 393  - 394  - 395  - 396  - 397  - 398  - 399  - 400  - 401  - 402  - 403  - 404  - 405  - 406  - 407  - 408  - 409  - 410  - 411  - 412  - 413  - 414  - 415  - 416  - 417  - 418  - 419  - 420  - 421  - 422  - 423  - 424  - 425  - 426  - 427  - 428  - 429  - 430  - 431  - 432  - 433  - 434  - 435  - 436  - 437  - 438  - 439  - 440  - 441  - 442  - 443  - 444  - 445  - 446  - 447  - 448  - 449  - 450  - 451  - 452  - 453  - 454  - 455  - 456  - 457  - 458  - 459  - 460  - 461  - 462  - 463  - 464  - 465  - 466  - 467  - 468  - 469  - 470  - 471  - 472  - 473  - 474  - 475  - 476  - 477  - 478  - 479  - 480  - 481  - 482  - 483  - 484  - 485  - 486  - 487  - 488  - 489  - 490  - 491  - 492  - 493  - 494  - 495  - 496  - 497  - 498  - 499  - 500  - 501  - 502  - 503  - 504  - 505  - 506  - 507  - 508  - 509  - 510  - 511  - 512  - 513  - 514  - 515  - 516  - 517  - 518  - 519  - 520  - 521  - 522  - 523  - 524  - 525  - 526  - 527  - 528  - 529  - 530  - 531  - 532  - 533  - 534  - 535  - 536  - 537  - 538  - 539  - 540  - 541  - 542  - 543  - 544  - 545  - 546  - 547  - 548  - 549  - 550  - 551  - 552  - 553  - 554  - 555  - 556  - 557  - 558  - 559  - 560  - 561  - 562  - 563  - 564  - 565  - 566  - 567  - 568  - 569  - 570  - 571  - 572  - 573  - 574  - 575  - 576  - 577  - 578  - 579  - 580  - 581  - 582  - 583  - 584  - 585  - 586  - 587  - 588  - 589  - 590  - 591  - 592  - 593  - 594  - 595  - 596  - 597  - 598  - 599  - 600  - 601  - 602  - 603  - 604  - 605  - 606  - 607  - 608  - 609  - 610  - 611  - 612  - 613  - 614  - 615  - 616  - 617  - 618  - 619  - 620  - 621  - 622  - 623  - 624  - 625  - 626  - 627  - 628  - 629  - 630  - 631  - 632  - 633  - 634  - 635  - 636  - 637  - 638  - 639  - 640  - 641  - 642  - 643  - 644  - 645  - 646  - 647  - 648  - 649  - 650  - 651  - 652  - 653  - 654  - 655  - 656  - 657  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.21 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005