Mam tylko nadzieję, że ta propozycja stadionu za 50 tys miesięcznie nie była wiążąca, bo znając tego zezowatego cwela, jesli bedzie taka możliwość to da tyle.
KURWA, CZEMU MY
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 25/06/2007 15:41
Nie ma takiej mozliwosci po prostu - przeciez to jakby dac malpie brzytwe - Antoni udowadnia po raz kolejny ze jest oszolomem-geszefciarzem a nie powaznym biznesmenem. Na razie broni tylko swoich interesow a MKS ma gleboko w d...
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 25/06/2007 15:55
No cóż niektórzy chcieli tylko 2 ligę niektórzy chcieli tylko 4 a wyjdzie że wszyscy będziemy mieli A klase. Może wkońcu kilku "oszołomów " internetowych i nie tylko ogarnie się i tyle w temacie.
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 25/06/2007 17:09
Do KURWY!! 20 min tem śniło mi sie ze Pogoń w brazylijskim składzie wygrała z Zagłebiem w ostatnich min...właże na neta i chuj mnie strzelił.. Polscy piłkarzwe pouciekali do innych klubów i co niby tera? Dostanie stadion to dalej bedzie ten cyrk jebany..nie dostanie to spierdoli gdzies z klubem do innego miasta i tam bedzie robił swoje "interesy" proponuje pozatapiać wszyskie kontenerowce płynące z Brazylii i wybudować na stadionie szubienice dla tych cweli..wiecej wole nie pisac bo mnie krew zalewa..I WIDZICIE MACIE SWOJEGO ANTKA CIESZYCIE SIE?! IV LIGA! IV LIGA! MKS!
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 25 czerwca 2007, 17:18 [1 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Co wymyśli Antoni? Może powrót do Szczecina swojej brazylijskiej gromadki?
Pewnie tak, z tym, że raczej nie do Szczecina*. Musi gdzieś w europie szlifować swoje wyłowione diamentu z skraju puszczy i choćby do tego jest mu potrzebny jakiś klub - gdzie i pod jaką nazwą to już nie ma znaczenia. Znając światłe pomysły Anosia czekamy na oświetlenie boiska w Gutowie i tytuł "najmniejszej wioski na świecie z drużyną piłkarską na zapleczu ekstraklasy" jest już jego.
* z drugiej strony po Antku można się wszystkiego spodziewać. Może liczy na frajerów...wróć, sponsorów którzy mu się do interesu dołożą a tych zawsze łatwiej znaleźć dla drużyny w mieście. Albo usłyszymy wizję pt. Rzgów-Bis reaktywacja czyli hale Ptak przy A6.
BTW: Ktoś zaznajomiony z regułami może by mnie uświadomił jak wyglądała by sytuacje z drużyną 4 ligową (rozgrywki są prowadzone przez regionalny ZPN, tak?) w momencie gdyby SSA została przeniesiona poza region. Dla dokładności - czy drużynę 4 ligową da się w ogóle przenieść (bo zakłóciło by to w docelowym ZPN reguły awansu do 4 ligi), a jeśli tak to czy są regulacje stanowiące kto awansował by w takim wypadku do 4 ligi.
I swoją drogą jaka jest szansa "wydzielenia" z SSA drużyny 4 ligowej?
EDYCJA:
Tak sobie przypomniałem ;> Jaka jest szansa na 2 ligową licencje na boisku Błekitnych Stargard ?
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 25/06/2007 17:44
Ptak przeciaga sprawe. Trzeba juz to skończyć. Ponoc miedziak zadzwonił do "gastronomików" że może jutro sprzedadza klub. Info z ligowca. To trzeba już skończyc i zrobić wswzystko żeby mieć IV ligę!!!!Szczecinianie do dzieła! Przy pomocy ZZPN może bedziemy mieli IV ligę
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 25/06/2007 17:52
Ciekaw jestem co ten zydowski kmiot może jeszcze nam zafundowac... nie wiem co chciałby przez ten ruch osiąnąc bo chyba nie kontynuacji swojej "arcyciekawej koncepcji" skoro poparcie zewsząd zerowe...z drugiej strony napawają optymizmem te informacje gdyż może wywalczymy to czego chcemy... (przy takim obrocie sprawy A-klase a i to myślę nie byłoby złym wyjściem)
Ostatnio edytowany przez: 1973, 25 czerwca 2007, 18:32 [1 raz(y)]
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 25/06/2007 18:07
'Jak dowiedzieliśmy się przed chwilą (godz. 17.00) - stanowisko Pogoni ponownie zmieniło się. - Zadzwonił do mnie prezes Miedziak i powiedział, że rozmowy o sprzedaży klubu będą kontynuowane. Jesteśmy dalej zainteresowani kupnem i może jutro zapadną ostateczne decyzje – powiedział Grzegorz Smolny.'
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 25/06/2007 18:32
Gastronomicy powinni byc stanowczy. Chcą sprzedac klub, to dzisiaj umowa, albo wogóle. Trudno. nie można ciagna tego. To perfidna gra Ptaków. Dzisiaj albo wogóle. Przeciez oni jutro znowu zmienia zdanie. Czas uceika nam, nie Ptakowi. teraz zostaje nam tylko A klasa.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768779269 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.