Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2010 17:44
Znów powraca stary temat " piwko , balety , nie ma formy niestety " . Miało być tak pięknie a jest tak chujowo , kto wie czy nie przydałby się niektórym gwiazdorom pewien bodziec motywacyjny , zastosowany już niegdyś w Zabrzu czy Poznaniu... niestety sytuacja powoli robi się dramatyczna ( o ile w ogóle rozmawiamy w kontekście awansu )
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2010 17:48
Budżet Kluczborka a Pogoni, to tak jakby porównać Lecha do Man City, z czego ostatnio się śmiali podczas LE.
Szkoda, że pieniądze nie mają odniesienia na boisku...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2010 17:54
Ja powiem tak.Nie wiem co trzeba zrobic zeby prezesi jebneli reka w stol i opierdolili im pensje. Nie wiem kurwa za co im placa. Za lecenie sobie w chuja? Nie ma grania nie ma kasy. A jak jakiejś gwiazdce sie nie podoba to niech wypierdala a ja jeszcze bardzo chetnie kopa w dupe zasadze. I jakiegos ogarnietego trenera z zewnatrz co by rozgonil w pizdu te cale towarzystwo wzajemnej adoracji.
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2010 17:54
i po meczu Jak zawsze to sędzia jest zły ,trawa za wysoka a do tego był baaaaardzo zacięty mecz az 15 kartek to mówi za siebie nasi "gryźli" trawe pozostał tylko smutek na dzisiaj
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2010 17:58
jest mi wstyd, potwornie wstyd. nasze patałachy chyba wzięły sobie do serca to "chuj z wynikami" tak w jajo jak oni lecą sobie z nami chyba ci za gondora tak nie lecieli, bo tamci byli skazani na pożarcie .
nie wiem co żeśmy uczynili że jesteśmy tak doświadczani im chyba pasuje-im mniej ludzi na stadionie tym lepiej. bo idę o zakład że na kolejnym meczu nie bedzie nawet tysiąca. za to wiem jedno-zatrzymamy sie w tej lidze na jeszcze jakiś czas. kto wie czy nowy prezio jak przyjdzie nie odetnie klubu od cycka i nie skonczy sie tym że możemy znaleźć sie w odwrocie.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.