Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2010 17:35
Ja jestem zdania,że właśnie trafiliśmy na mur zwany 1 ligą.Nie ma stadionu,nie będzie sponsorów,nie będzie sponsorów,nie będzie pieniędzy,nie będzie pieniędzy,nie będzie dobrych grajków i koło się zamyka.Cyrki na resorach.Do tego miasto sobie robi z nas jaja,a w najbliższych wyborach znów wygrają Ci sami,słów brakuje.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2010 17:35
68′ – GOL DLA MKS-u!!! W środku boiska faulowany był Nitkiewicz. Goście zajęli się protestowaniem, natomiast nasi zawodnicy szybko rozegrali stały fragment gry. Piłkę otrzymał na lewej stronie Stawowy, wrzucił w pole karne, gdzie niepilnowany Półchłopek nie miał problemów z umieszczeniem piłki w siatce. Remis.
Nie no to już jest lekka przesada!! Tylko protestować potrafią...nosz do cholery!!! Graaaaaaaaaaaaać kur..a mać!!!!
sport? niestety wracamy do punktu wyjścia, ja bym sie obawiał o utrzymanie w takim razie, atmosfera bedzie zajebiaszcza. a jaka frekwencja ohohoh
wniosek-rozgonić w pizdu to tałatajstwo. awansu nie bedzie, stadionu nie bedzie, my niestety chyba skazani jestesmy na marazm.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.