Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 28/09/2010 14:55
Jak tu ktoś wyżej napisał nie wszyscy kibice to fanatycy.U Nas jak i wielu innych klubach jest dużo pikników nastawionych tylko i wyłącznie na piłkę nożną.I pewnych spraw im się już nie wytłumaczy.Dlatego jeśli zespół przegrywa bez walki, to ja się im nie dziwię że płacąc 20 zł za bilet strzela ich kurwica i wychodzą.Mnie brakuje sił czasami, a na Pogoń chodzę już bite 15 lat.Co do wywiadów to już się nawet nie chce mi się ich czytać.Wg.nich stara śpiewka czyli:takie życie,mówi się trudno,następnym razem będzie lepiej itd. aż do chwili kiedy ...sezon się kończy a my jesteśmy w czarnej dupie.Cześć chce głowy Stolarczyka.Może i tak.A ja mówię: PRZEWIETRZYĆ SZATNIE!!!Odpalic FC Lambade czyli Petasza,Klatta,Zawadzkiego i paru innych typu Matuszczyk,Dymkowski,Parzy(z całymszacunkiem za poprzednie lata).....
ku.... Parzy,Petasz...brak Ola...chociaż jest Bojar ale jakoś nie wróże sukcesu,zopbaczymy. I czemu tak uparcie Rogala daje na srodek a nie na skrzydło, gdzie całekiem grał przecież...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/10/2010 16:15
Bramkę dla Pogoni zdobywa Kolendowicz, który po dośrodkowaniu w pole karne MKS-u, uderzył szczupakiem piłkę, która wpadła do bramki tuż pod porzeczką.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757306312 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.