Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/09/2010 19:03
w meczu z Łęczną po dłuugiej przerwie od pierwszych minut Tomek Parzy - na prawej obronie, poza tym skład bez zmian w porównaniu z meczem z Wartą.
Janukiewicz - Parzy Nowak Dymkowski Matuszczyk - Prędota Zawadzki Ława Rogalski Kolendowicz - Moskalewicz
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
potem znowu dobre podanie Zawadzkiego do Ławy i wątpliwy spalony
JEEEEEEEEEEEEEST BARTEK 2:1
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/09/2010 19:57
Przy golu Łęcznej rykoszet a przy nieuznanej bramce spalonego nie było na 99%. Chociaż powtórki kiepskie, to po linii pola karnego i pozycjach obrońców widać, że Ława wyszedł co najwyżej z linii z obrońcami.
Mecz przeciętny. Za dużo oddanego środka przy ich akcjach na początku. Ale jak na razie szczęśliwie.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/09/2010 19:59
Krótkie podsumowanie 1 połowy.
Mecz ogólnie nie stoi na jakimś super wysokim poziomie, cieszy jednak że Pogoń dochodzi do 100% sytuacji a szczególne brawa należą się Ławie, Kolendowiczowi, i standardowo Moskalewiczowi.
Słabo Prędota, Parzy, Matuszczyk. Reszta pozytywnie ale bez szału. Czekamy na kolejne bramki Portowców.
Dokładnie mam takie same odczucia, co robi na boisku Parzy? Kompletnie bezproduktywny. Matuszczyk masa błędów, niewymuszonych w większości (straty, głupie faule), Prędota masa niedokładności z czego wynikały groźne kontry graczy Górnika.
Mecz rewelacyjny nie jest, ale fajnie, że każda nasza akcja ofensywna to duże zagrożenie pod bramką Górnika.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.