Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 23/03/2008 08:46
teraz sie bedziecie licytowac wszyscy?? ja bylem, moglem to jestem lepszy od tych napinaczy, sprzedawczykow, kibicow sukcesu, piknikow ktorzy nie przyszli?? akurat ten mecz jest najmniej odpowiedni do oceniania tych ktorych nie bylo. malcoolm wez przyblokuj temat az ludziom cisnienie pusci bo taka gadka jaka tu sie dzieje nie ma najmniejszego sensu
p.s. niektorzy mlodzi forumowicze nie sa w stanie zrozumiec ze ludzie maja tez inne obowiazki i rzeczy na glowie w wielka sobote o 11
Ostatnio edytowany przez: tribu, 23 marca 2008, 08:52 [2 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 23/03/2008 11:28
Astra nie zwalnia tempa. Wczoraj pokonali aż 6-0 Lecha Czaplinek... szykuję się ostry bój z tą ekipą do samego końca. Jeszcze Dąb się liczy, który ograł Gryfa i traci 6ptk do nas. Natomiast po remisie u siebie Błękitnych z Przecławiem już raczej odpadli z batalii o II ligę.
a pomyslales o osobach co maja jakies obowiązki? Jesli byla by godzina 12 to juz bym zdazyl, ja rozumiem jakies wyjazdy na konic polski to oki, kazdy ma rodznie i mozna zrozumiec, ale co da te kilka godzin jak jest mecz w regionie, ile oni pomoga rodzina w przygotowaniu Swiat? Dla mnie 11 godzina meczu z dupy wzieta, a nawet niektorym wladza mniejsza publicznosc jest na reke, wiadomo mniej roboty. Ale ten mecz nie moze byc jakims odwzorywaniem tych "prawdziwych", nie zapominac trzeba tez o osobach co pojechaly na Widzew by wspomagac Legie, wiec troche sie wstrzymaj. Tak na prawde pierwszy wyjazd to pokaze, mam nadzieje ze bedziesz.
przy okazji Wesolych Swiat.
Ostatnio edytowany przez: Shivan, 23 marca 2008, 14:35 [2 raz(y)]
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Pamietam mecze w wielka sobote,kiedy Pogoń grala w pierwszej lidze i jakos nikomu swieta nie przeszkadzaly potrafilo byc z 15 tysiecy na trybunach..Wiec niech skoncza pieprzyc o glodzie pilki w Szczecinie.ja zwracam honor ludziom pracujacym,ale gdzie cala reszta "kibicow" ??
Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 25/03/2008 22:00
Meczyk byl bardzo fajny chociaz zimno jak cholera.Kazda wizyta w Szczecinie dla mnie zaczyna sie na Twardowskiego.
Warszawa Warszawą ale tu jest moja druzyna i stadion.
Szkoda tylko ze wiekszosc kibicowskiej braci jest z klubem tylko na dobre ...
dziś o 17 mecz z energetykiem, ciekawe jak bedzie w tym meczu.
a czy wie ktoś moze o ktorej jutro rezerwy grają z wicherem reptowo?? z gory dzieki za info
o 12.00
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 29/03/2008 19:37
No i oby tak dalej wynik bardzo ładny wreszcie dobrze wytypowałam hehe brawa dla całej drużyny wreszcie widać wyrazną poprawe w grze i o to tutaj chodzi mysle ze mozemy byc spokojni o dyspozycje " Portowców" do końca rundy i w barażach
O naszym meczu nie będe się rozwodził, grają coraz lepiej, zdecydowanie widać w grze ręke Kurasa. Brawo i oby tak dalej.
Ciekawszy jest wynik meczu Sokół - Stal . 0-8, przy czym Stal oddała 10 celnych strzałów
A Teraz pytanie - zgadnijcie kto stał w bamce Sokoła ..
hahahahaha Łapa transfer sezonu !!!
Co do naszego meczu, cieszy dobra gra i wysokie zwycięstwo no i Ferdek wraca z wysoką formą.
Co do naszych rywali - mecz Astry odwołany, Błękitni remis, Dąb przegrywa. Spokojnie umacniamy się na pierwszym miejscu.
Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 29/03/2008 20:34
Poprawa w grze jest znacząca. Widać, że Mario układa te klocki po prostu lepiej niż Kaczmarek. I mozna to zrobic nie wystawiajac Matlaka, Walburga, Judkowiaka oraz Skórskiego. Bardzo przyjemnie patrzy się na grę Chifona - to ogromne wzmocnienie, mało który dzisiaj mógł mu dorównać. Widać, że chłopakom chce się harować i biegać, nawet Kowal się przełamał. Brawo, tak trzymać dalej, a zanim się obejrzymy będziemy na zapleczu ekstraklasy
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 29/03/2008 20:47
Gra rzeczywiście wygląda lepiej, chyba jedyny mankament to huśtawka pod względem jakości gry. Bardzo dobre fragmenty gry przeplatane nieporadnością i zupełnym chaosem na boisku.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Poprawa w grze jest znacząca. Widać, że Mario układa te klocki po prostu lepiej niż Kaczmarek. I mozna to zrobic nie wystawiajac Matlaka, Walburga, Judkowiaka oraz Skórskiego. Bardzo przyjemnie patrzy się na grę Chifona - to ogromne wzmocnienie, mało który dzisiaj mógł mu dorównać. Widać, że chłopakom chce się harować i biegać, nawet Kowal się przełamał. Brawo, tak trzymać dalej, a zanim się obejrzymy będziemy na zapleczu ekstraklasy
no bravo dla Kowala za brameczke
Ja mam 1 pytanko ... Czemu na meczu nie ma sektorowek??
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768765959 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.