Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Randall McMurphy
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 17:20

Hulk napisał:  
I co z tego ze stad, Pogon Nowa zaplaci jeszcze za to ze poparla gastronomikow, obiecuje !!

jest to glowny powod,dlatego chce im dac szanse,ostatnio w tv Matlak sie wypowiadal i byl bardzo zadowolony i powiedzial ze najwazniejsze ze sa to ludzie ze Szczecina...widac powoli niektore osoby sie przekonuja,zobaczymy co dalej

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 17:23

antyC napisał:  

Jak się dowiedzieliśmy nieoficjalnie, szczecińscy biznesmeni wykupili akcje MKS Pogoń Szczecin SSA.
Nie wiadomo jeszcze dokładnie, ile "gastronomicy" (Grzegorz Smolny i Artur Kałużny) zapłacili za akcje klubu, prawdopodobnie była to kwota ponad 1 milion złotych. Antoni Ptak chciał za nie 2 miliony.
Jeśli pojawią się nowe lub oficjalne informacje na ten temat, poinformujemy o tym. /dwp, JaN/

"Ale to już było i......jednak wrócić może" :( PORAŻKA

BS
Kibic
Na forum od 7114 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 17:24
Sponsorzy z poza szczecina - be
Sponsorzy ze Szczecina - be

To czego wy w końcu chcecie ?

Może wreszcie teraz "gastronomicy" uchylą rąbka tajemnicy co do wizji prowadzenia klubu. Mają poparcie miasta oraz PN , oby wszystko wypaliło.

goral1982
Kibic
Na forum od 7712 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 17:29

omar napisał:  

Może wreszcie teraz "gastronomicy" uchylą rąbka tajemnicy co do wizji prowadzenia klubu. Mają poparcie miasta oraz PN , oby wszystko wypaliło.

Czego ja chce?Zeby nadeszly takie piekne czasy , ze nie beda musial przed rozgrywkami sie zastanawial czy Pogon zagra w 2 czy 4 lidze. A moze i nawet w A-klasie.I pamietaj , ze jezeli ten pomysl nie wypali to za 3 lata moze nie byc takich ludzi jak Chlasta, Matlak czy Adamczuk. Ja sie nie zdziwie jezeli za rok bedzie placz , ze spadlismy. Bez urazy , ale nikt mi nie wmowi , ze bez pieniedzy mozna zbudowac silny zespol na miesiac przed pierwszym meczem. Gdzie trener , gdzie jakies obozy przygotowywawcze. Nie ma nic.
Dokladnie dzisiaj treningi rozpoczela Arka. Polonia. Wiekszosc klubow ma ustalone sparingi. Ciezko bedzie zagrac sparing z jakims zespolem z 1 czy 2 ligi.

Ostatnio edytowany przez: goral1982, 21 czerwca 2007, 17:36 [1 raz(y)]

muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 17:32

omar napisał:  

"Gastronomicy" nie maja narazie zadnego poparcie PN! Jakbyscie czytali uwaznie forum to byscie to wiedzieli. Narazie nic nie wiadomo wiec lepiej zaczekac na jakies oficjalne stanowiska.

Kto nie pije ten donosi....
eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 17:40
Za przeproszeniem, ale bredzisz. Forum nie jest źródłem wiarygodnych informacji. Poza tym Adamczuk kiedyś w Sporcie na Kronice powiedział, że jest pozytywnie nastawiony do "gastronomików".

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 17:46

eJay napisał:  
Za przeproszeniem, ale bredzisz. Forum nie jest źródłem wiarygodnych informacji. Poza tym Adamczuk kiedyś w Sporcie na Kronice powiedział, że jest pozytywnie nastawiony do "gastronomików".

RAFek napisał:  
Na razie tematu nie ma. Akcje ma Ptak. Wcześniej było kilko niezobowiązujących telefonów w temacie co my na to. Spotkań na szczycie i dyskusji nie było - patrz 2 pierwsze zdania.

Dla mie liczy sie oficjalne stanowisko o tym czy bedzie podejmowana jakas wspolpraca czy nie. To ze ktos cos kiedys w kronice powiedzial jest malo zobowiazujace.

Kto nie pije ten donosi....
Portowiec1986
Kibic
Na forum od 6939 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 18:02
mam nadzieje ze to prawda:)

Na zawsze Pogoń.....
ch.
Kibic
Na forum od 8474 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 18:24
v.ka sie troche pospieszyła z newsem Pogoń dalej w szponach Ptaka

Steryd
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 18:37
Zerknijcie na komenatarze do newsa na v.pl o sprzedaniu akcji :) Nie wiem kto tam sie wypowiada, ale to co tam mozna wyczytac wrecz mnie przeraza :) Jak oni moga to puszczac na stronie :)

1948
avelyn
Kibic
Na forum od 8472 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 18:47
Skoro niby PN ma 1,5 mln na IV lige to czemu nie wykupila miejsca w IIgiej lidze od ptaszyska? 2 lata do przodu i nei trzeba tracic budzetu na IIIcia lige. Przeciez Adamczuk, Matlak, Chlasta maja poparcie kumatych kibicow(a to najwazniejsze, pikniki sa niepotrzebne) to kasa na zbudowanie druzyny w IIgiej lidze sama sie znajdzie:D i bedze awans na 60lecie;P nie dziwi was troche jednak ze nie podjeli sie tego? przestraszyli sie wyzwania prowadzenia klubu na profesjonalnym poziomie i widmo spadku z hukiem z IIgiej ligi ich tak przerazilo?

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Metyl
Kibic
Na forum od 6884 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 18:50

Steryd napisał:  
Zerknijcie na komenatarze do newsa na v.pl o sprzedaniu akcji :) Nie wiem kto tam sie wypowiada, ale to co tam mozna wyczytac wrecz mnie przeraza :) Jak oni moga to puszczac na stronie :)

Tam od jakiegoś czasu działa pewna grupa internetowa (nie wiadomo czy nie opłacana) która tą strone niestety "zinfiltrowała" - gdy tylko pojawi sie jakiś news o Pogoni Nowej odrazu jadą z komentarzami, podobno jeden z nich potrafi wypisać ok 10-15 komentarzy na jeden artykół pod różnymi nickami :) Tak twierdzi redakcja więc to raczej prawda :) Szczególnie polecam poczytanie od czasu do czasu komentarzy psycholi [lub idiotów] o nickach: DAMIAN, TOMEK, elano (są też często humorystycznie parodiowani). Pamiętam jak kiedyś czytałem komentarze to ten ostatni nawoływał do stworzenia nowej grupy kibicowskiej, ogłosił sie jej szefem i zapowiadał że będą sie uczyć dopingu po portugalsku i przy strzeleniu przez Pogoń gola będą tańczyć coś w rodzaju Samby :]

1973
Kibic
Na forum od 7824 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 18:56

Portowiec1986 napisał:  
mam nadzieje ze to prawda:)

...cos zastanawiający jest ten twój podpis,jakoś mało pasuje do przedstawianych przez ciebie poglądów oczy

niby wszystko jasne a dalej czeski film...

TommyBoy
Kibic
Na forum od 7818 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 19:05
- Spokojnie. Kadrę już mamy! Trener też jest dogadany. Wszyscy czekaj na telefon i koniec naszych negocjacji - zapewnia Smolny.

Nieoficjalnie wiemy, że najpoważniejszym kandydatem na trenera jest Marcin Kaczmarek, w latach 90. piłkarz Pogoni. Największym sukcesem młodego trenera był awans z Lechią Gdańsk do II ligi. Przez ostatni rok był bez klubu, ale dobrze zna realia II ligi.

Źródło: Gazeta Wyborcza Szczecin

Hmmmmm...... Cos mi sie po głowie tlucze że niebył on w tej Lechii za bardzo uwielbiany za swoje doświadczenie trenerskie...

Arathorn
Kibic
Na forum od 8170 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 19:11

Hulk napisał:  
I co z tego ze stad, Pogon Nowa zaplaci jeszcze za to ze poparla gastronomikow, obiecuje !!

To teraz nawet Pogoń Nowa jest zła?

Di Day
Kibic
Na forum od 6867 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 19:22

avelyn napisał:  
Skoro niby PN ma 1,5 mln na IV lige to czemu nie wykupila miejsca w IIgiej lidze od ptaszyska? 2 lata do przodu i nei trzeba tracic budzetu na IIIcia lige. Przeciez Adamczuk, Matlak, Chlasta maja poparcie kumatych kibicow(a to najwazniejsze, pikniki sa niepotrzebne) to kasa na zbudowanie druzyny w IIgiej lidze sama sie znajdzie:D i bedze awans na 60lecie;P nie dziwi was troche jednak ze nie podjeli sie tego? przestraszyli sie wyzwania prowadzenia klubu na profesjonalnym poziomie i widmo spadku z hukiem z IIgiej ligi ich tak przerazilo?

po 1 primo-kasa jest.ale zastanow sie przez moment czy i za ile ptaszysko by PN sprzedalo.
po 2 primo-korupcja -> ssa.

i dokladnie tyle powodow wystarczy.

Don't ever lose hope....
Jesli ktos Cie poniza to tylko dlatego,bo na to pozwalasz...
emjay06
Kibic
Na forum od 7223 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 19:38
co sie stało to sie nie odstanie. miejmy nadzieje ze w koncu powroci po wielu latach normalnosc, ze trybuny bede pelne.

pucharTYLKO POGOŃ king
Święty
Kibic
Na forum od 7484 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 19:39

TommyBoy napisał:  
- Spokojnie. Kadrę już mamy! Trener też jest dogadany. Wszyscy czekaj na telefon i koniec naszych negocjacji - zapewnia Smolny.

Nieoficjalnie wiemy, że najpoważniejszym kandydatem na trenera jest Marcin Kaczmarek, w latach 90. piłkarz Pogoni. Największym sukcesem młodego trenera był awans z Lechią Gdańsk do II ligi. Przez ostatni rok był bez klubu, ale dobrze zna realia II ligi.

Źródło: Gazeta Wyborcza Szczecin

Hmmmmm...... Cos mi sie po głowie tlucze że niebył on w tej Lechii za bardzo uwielbiany za swoje doświadczenie trenerskie...

Mam wrażenie, że będzie to zespół oparty na PN... A jak nie to nie mam pomysłu już. Chyba, że to sranie w banie.

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 19:55
No to się mylisz Kevin :)

Pogoń To My!
phoenix
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 20:21

Cytat:  
Tam od jakiegoś czasu działa pewna grupa internetowa (nie wiadomo czy nie opłacana) która tą strone niestety "zinfiltrowała" - gdy tylko pojawi sie jakiś news o Pogoni Nowej odrazu jadą z komentarzami, podobno jeden z nich potrafi wypisać ok 10-15 komentarzy na jeden artykół pod różnymi nickami :) Tak twierdzi redakcja więc to raczej prawda :) Szczególnie polecam poczytanie od czasu do czasu komentarzy psycholi [lub idiotów] o nickach: DAMIAN, TOMEK, elano (są też często humorystycznie parodiowani). Pamiętam jak kiedyś czytałem komentarze to ten ostatni nawoływał do stworzenia nowej grupy kibicowskiej, ogłosił sie jej szefem i zapowiadał że będą sie uczyć dopingu po portugalsku i przy strzeleniu przez Pogoń gola będą tańczyć coś w rodzaju Samby :]

Tak mi sie w oczy żuciło ;P

chlasta matlak adamczuk- GAME OVER. dowidzenia chcialbym teraz zobaczyc wasze miny! znowu nic nie znaczycie a Pogoń w 2 lidze a wy dalej grajcie swoje w aklasie zobaczymy na ile wam wystarczy zapalu w cieniu prawdziwej Pogońi. matlak przewiduje twoj rychly powrot do poznania schodzisz na boczny tor a chlasta to twoja kolejna zyciowa porazka adamczuk u kozminskiego miales 20% a teraz nie masz nic pazerny dwa razy traci. podziekowania dla pana ptaka i jego wspolpracownikow dziekujemy za wszystkie dobre i zle chwile dziekujemy i wszystkiego najlepszego panowie niestety juz poza szczecinem a panom kaluznemu i smolemu zyczymy powodzenia!
/ DAMIAN /

Cudownie teraz tylko czekam na wypowiedzi panow Matlaka,Adamczuka i Chlasty wierze ze zaprzestana tej swojej chorej dzialalnosci pod tytulem PN i znikna z pilkarskiej mapy Szczecina. I co panAntoni nie jest czlowiekiem honoru? gdyby tylko chcial to Pogoni by juz nie bylo!! milion to dla niego nic. Miedziak co kretacz.? Kretacze to obecnie awansowali do a klasy. i nigdzie dalej juz na szczecie nie zajda to smutny dla was a radosny dla kibicow Pogoni Szczecin final tych rozmow ponawiam prosbe panowie pokazcie klase i odejdzcie
/ TOMEK /

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768783899 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005