| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 12:00
> Mam propozycje co do transparentu na mecz Pogoń-Wisła... DAWIDEK POSTAW NAM
> ULTIMATUM!!!
Brzydzilbym sie zeby mi dawidek cokolwiek stawial, nawet ultimatum. Ale mozna "strzepnijmy gryfowi ptaka" Takie metaforyczne wypierdalaj antoni.. Wiem, wulgarne, ale ptoki mi na zbokow wygladaja, antonio ma taki rozbiegany wzrok.... Chyba dostal wytrzeszcu odzadowego od interwencji synka [Ostatnio edytowane przez Bobb: 2004-08-23 12:01]
|
ptok antoni, lapy precz od v.pl Pogońi
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 12:06
Widze ze osoby otpowiedzialne za tą strone nie garną sie do protestu przeciw działaniom pana P, no cóż myślałem że prawda nas zjednoczy a tu co niektuży wolom jak strusie schować głowe w piasek i przeczekać, ciekawe co zrobicie jak wam do dup.. sie zabiorom!!!
|

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 12:10
oto proponowana przez mnie wersja oficjalnego stanowiska forum stronki Pogońonline.pl :
jako oddani kibice Dumy Pomorza a takze czytelnicy zarówno stron Pogońszczecin.pl oraz Pogoń.v.pl apelujemy do p Ptaka o zaprzestanie tych komunistycznych praktyk.Polegaja one na szantarzu i propagandzie a to nie buduje atmosfery wokol klubu. My traktujemy zarowno nasz klub jak i pana Ptaka bardzo powaznie i tego samego oczekujemy od pana Ptaka.
Mamy nadzieje ze strona Pogoń.v.pl zostanie przywrocona
a zarzad Pogoni zachowa sie honorowo i rozwiąże stworzony z własnej winy problem
wypowiadajcie sie na forum o temacie oficjalne stanowisko forum
mozna tez dorzucic formy sprzeciwu [Ostatnio edytowane przez JamroH MKS: 2004-08-23 12:10]
|
Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 12:11
> Widze ze osoby otpowiedzialne za tą strone nie garną sie do protestu przeciw
> działaniom pana P, no cóż myślałem że prawda nas zjednoczy a tu co niektuży
> wolom jak strusie schować głowe w piasek i przeczekać, ciekawe co zrobicie jak
> wam do dup.. sie zabiorom!!!
chcesz żeby nam kolejną stronę zamknęli
mała prośba do kogoś z V.PL, opbilikujcie tutaj treść tego ultiamtum, bo waszak już zaczyna się wszystkiego wypierać, a chętnie bym przeczytał jak nasi pseudodziałacze żądają zamknięcia v.pl
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 12:17
> wolom jak strusie schować głowe w piasek i przeczekać, ciekawe co zrobicie jak
Co oni moga protestowac? Tez licencje straca strone zamkna i bedzie dupa.. Takie jest moje zdanie choc pewnie czesc (moze wiekszosc) sie z nim nie zgadza...
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 12:20
Jakby zamkneli ta strone to bym sie chyba powiesil, wiec zastanow sie co ty piszesz. Nikt sie nie boi, ale grozba zamkniecia strony jest za duza zeby ryzykowac...
|
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 12:23
Jakby zamkneli ta strone to bym sie chyba
> powiesil, wiec zastanow sie co ty piszesz. Nikt sie nie boi, ale grozba
> zamkniecia strony jest za duza zeby ryzykowac...
Uznali, że narazie lepiej delikatnie o tym napisać i ok może mają rację, poczekamy na dalszy tok wydarzeń.
A co do groźby zamknięcia to nie róbmy sobie jaj, Ptakom właśnie o to chodzi, aby zastraszyć wszystkich wokół i wymuszać pisanie tylko pochwalnych tekstów....jeżeli taka miałaby stać się ta strona to już bym wolał, aby ją też zamknęli..... WOLNOŚĆ SŁOWA !!!!
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 12:25
> > Widze ze osoby otpowiedzialne za tą strone nie garną sie do protestu przeciw
Jakby zamkneli ta strone to bym sie chyba
> powiesil, wiec zastanow sie co ty piszesz. Nikt sie nie boi, ale grozba
> zamkniecia strony jest za duza zeby ryzykowac...
Nadszedł czas próby. Trzeba się bronić mądrze i rozważnie. Pogońonline musi istnieć. A całe zajście trzeba rozważyć i poczekać na rozwój wydarzeń. Bez skrajności bo ta już zaszkodziła.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 12:28
> mozemy napisac ostro... i rzucac "kurwami" ale to w zupelnie niczym nie pomoze
> v.pl a tylko moze zaszkodzic jeszcze bardziej i to rowniez nam... ma to sens
> panowie i panie ?
Tu nie chodzi o rzucanie "kurwami" ale jakiś dopisek typu "jesteśmy przeciwni tego typu praktykom z czasów PRL-u....." lub "w pełni solidaryzujemy się redaktorami v.pl...." był by na miejscu, ale to moje zdanie, a nie do mnie należy podejmowanie decyzji pzdr.
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 12:32
do administratora :
mozna napisac stanowisko forum i opublikowac.text bylby coolturalny i mozna dodac ze powstal na forum jest niezalezna opinia kibicow wiec strona nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc
i jeszcze raz TO BY BYLO KULTURALNIE napisane
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 12:33
Właśnie sobie tak myśle droga redakcjo Pogońonline - czy dysponujecie już swoim stanowiskiem w tej sprawie i czy są znane inne stanowiska mediów lokalnych ? Panowie czas przerwać milczenie tak by każdy się określił. Musimy odpowiedzieć na pytanie czy ten konflikt jest lokalny i incydentalny czy też jest spór o wile większym kalibrze i czy o coś walczymy, czy też nie. Zdania pojedynczych osób nigdy nie bedą brane pod uwagę przez Zarząd klubu bo na 100 przeciw Klub znajdzie 100 za itd. Media szczecińskie proszę o stanowiska!!! [Ostatnio edytowane przez ARO: 2004-08-23 12:37]
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 12:35
tak znajduje sie ono na stronie glownej.:
".........................
Do wszystkich zamieszanych w ten spór apelujemy o rozwagę i podanie sobie rąk, ponieważ zamykanie działalności mediów pod groźbą odejścia z klubu to nie jest najlepszy sposób na budowanie dobrej atmosfery wokół klubu, a na tym nam wszystkim powinno zależeć........."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 12:37
> Od Redakcji:
Jesteśmy przeciwni praktykom Zarządu MKS Pogoń Szczecin,
> wprowadzaniu „cenzury”, stawianiu „ultimatum” itp. W
> pełni solidaryzujemy się z redaktorami Pogoń.v.pl i mamy nadzieję, że sprawa
> szybko zostanie rozwiązana!
takie cus ?
chociazby i zeby nie niszczyc tak wspanialej atmosfery lub troszke bardziej zdecydowanie wyrazic swoj sprzeciw ale rownie grzecznie
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9