Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/08/2010 17:25
na konfie mówili, że zgłaszali się trenerzy z "1 stron gazet". Ale po burzliwych dyskusjach ble ble ble uznano, że wizja Stolarza najlepsza...dla mnie jest to nieporozumienie... Na pewno była szansa, aby zatrudnić wartościowego trenera, a nie siusiumajtka. Ogromny błąd i chybiona decyzja...daje 3-4 kolejki i znów poszukujemy trenera...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/08/2010 17:45
Ja byłbym mimo wszystko optymistą Wydaje mi się, ze oni będą w stanie odpowiednio zmotywować drużynę, a tego aktualnie najbardziej brakuje. Jeśli nasi piłkarze nabiorą chęci gry w piłkę, a nie tylko odpierdzielania panszczyzny to na bank Pogon rozpocznie marsz w górę tabeli. Bądźmy dobrej myśli
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/08/2010 17:57
Kurwa, jak przychodzi ktoś nowy to zazwyczaj piłkarze muszą od nowa zapierdalać, pokazać się przed trenerem, na to liczyłem.
A tu stary znajomy, który jest w drużynie od dłuższego czasu.
Mam nadzieję, że się mylę i to wszystko wyjdzie.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/08/2010 18:50
Jestem głęboko rozczarowany decyzja zarzadu, moim zdaniem w druzynie przydała by sie rewolucja. Nowy trener i grajki takie jak Pet startowali by od zera. Ze stolarczykiem wszystko zostaje za pewne na starych zasadach, chociaz Stolar nie wyglada na czlowieka ktory daje sobie w kasze pluć to nie uważam żeby nagle po odejsciu Mandrysza wszystko uporzadkowal.
Do awansu potrzeba świeżości w druzynie, a stolar tego nie gwarantuje...
Do tego dochodzi fakty:
- 0 umiejetnosci taktycznych
- 0 doswiadczenia
Szczerze mówiac nie wroze im wspanialej przyszlosci, a szkoda bo nie wiadomo kiedy dzialacze sie ogarna i czy bedzie jeszcze wtedy czas na awans... Jak nie to znowu wielkie plany trzeba bedzie odlozyc na nastepny sezon, ciekawe tylko czy sponsorom starczy cierpliwosci.
PS. Zakładajac, ze uda nam sie awansowac z obecnym sztabem szkoleniowym, i tak trzeba bedzie zmienic trenera z chwila wejscia do ekstraklasy, wiec logicznie myslac Stolarczyk nie bedzie pracowal jako I trener dluzej niz do konca sezonu (w przypadku braku awansu wiadomo, ze go wywala).
Ja bym się nie martwił o to ze kto będzie pupilem obecnego trenera. Stolarczyk nie raz pokazał na treningu/meczu, ze jak się ktoś opierdala to zbiera żniwa. Język ma ostry wiec o gwiazdorów się nie martwię. Nie wiem jak ich wiedza trenerska ale to czas poikaze.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/08/2010 19:11
FATALNIE !!!! zauwazam ostatnimi czasy duze skupisko bylych pilkarzy Pogońi. Zarowno w druzynie jak i w kadrze pracowniczej.
Teraz podjeli złą decyzje, potrzebujemy kogos doswiadczonego i naprawde dobrego. Walczymy o ekstraklase a jak narazie przyjmujemy ludzi "znanych szczecinskim kibicom". Niedlugo druzyna bedzie zarzadzana 11 Pogoni sprzed 10 lat.
Gdyby Stolarczyk byl odpowiedni to juz wczesniej by staral sie cos zmieniac i chociaz odpowiednio pomagac Mandryszowi.
Juz pomijam sprawe trenera bramkarzy, ktory kupe czasu radzil sobie zajebiscie i pewnie dlatego go wywalili.
Oby nie ale czuje ze szykuje sie nam nieciekawy sezon. Mam nadzieje ze jestem w ogromnym bledzie i na stadionie bede ogladal same zwyciestwa.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/08/2010 19:21
Większość chciała by wrzucili Mandrysza, teraz jak już to się wydarzyło nagle - kolejne nowe pieprzenie, że teraz jest fatalnie... zastanówcie się chociaż przez chwile
Ja uważam tak jak kolega L., dajcie szanse a następnie oceniajcie a nie odwrotnie.
hehe potem się dziwicie, że jesteście jechani przez niektórych
Ostatnio edytowany przez: Matek., 17 sierpnia 2010, 19:44 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/08/2010 19:27
W zespole potrzeba trenera z silna reka i Stolarczyk chyba to gwarantuje . A wiedza trenerska duet Stolarczyk - Adamczuk nie odbiega az tak wiele od naszych trenerow z nazwiskami. O ile odbiega. Przeciez nasi trenerzy sa sto lat za murzynami .Nawet trener z nazwiskiem awansu nie zapewni , a jak w klubie uslyszeli ile chce taki Lenczyk to pewnie wlosy im deba stanely .
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/08/2010 19:36
Ja coś czuje, że z Sandecją wygramy i to w ładnym stylu A co będzie dalej zobaczymy... Może i Stolarczyk nie był najlepszym kandydatem, ale z jakiegoś powodu dostał szansę, więc poczekajmy przynajmniej do pierwszego meczu z jakimikolwiek opiniami na jego temat.
Nie wiem czy to dobre posunięcie - w zeszłym sezonie Parzy grał praktycznie w każdym meczu w którym wystąpił padakę, miejmy nadzieję, że Tomek będzie chciał pokazać, że jeszcze w piłkę grać potrafi i że jest przydatny dla zespołu.
Ja nowego sztabu szkoleniowego nie oceniam - gdyby sam Stolarczyk został następcą Mandrysza to bym miał poważne zastrzeżenia ale z dwójką pomocników.. cóż czas oceniania przyjdzie za parę tygodni.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/08/2010 19:50
Decyzja jest taka jest i trzeba ją zaakceptować. Przed najbliższym meczem w Nowym Sączu zerujemy im konto a sami przede wszystkim studzimy emocje, bo wielkich rewolucji raczej nie będzie. Ewentualne oceny trenerskiej pracy możemy zostawić gdzieś na koniec września.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.