Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/08/2010 17:21
Ja również widzę tylko Lenczyka na jego miejsce. Po co brać Baniaka czy Michniewicza skoro obydwaj mają niepewną przeszłość? A u Lenczyka będą napewno zapier... a i warsztat trenerski ma dosyć bogaty.
Ja również widzę tylko Lenczyka na jego miejsce. Po co brać Baniaka czy Michniewicza skoro obydwaj mają niepewną przeszłość? A u Lenczyka będą napewno zapier... a i warsztat trenerski ma dosyć bogaty.
Oprocz Lenczyka chetnie bym w Szczecinie widzial Dzwigale lub Wojtowicza z NS, ale ciezko bedzie ich wyciagnac ze swoich klubow.
Z wiarygodnych źródeł - Mandrysz wieczorem poleci... Źródło związane z klubem, jednak 100% pewności nie ma.
Oby ! Mandrysz dużo zrobił dla Pogoni ale w ostatnim roku dobitnie coś mu nie poszło i w przygotowaniach do rund i w samym stylu gry, którego tak naprawdę nie było bo dalekie piłki do schodzącego Moskalewicza i stałe fragmenty gry to za mało żeby strzelać bramki i awansować.
Co do następnego trenera- nie ma co się licytować kto ma być a kto nie (chociaż ja bym Baniaka nie chciał nigdy w życiu). Ten co przyjdzie musi umieć ułożyć zespół ofensywnie i wszystkim piłkarzykom przypomnieć, że to jest 1 liga, na mecze z nami z tzw. faworytem każda drużyna się spina i nie ma, że boli ale trzeba po boisku zapieprzać i ten awans zdobyć ciężką pracą.
Oby Lenczyk zaczal...ale narazie najwieksze szanse ma Michniewicz...Do Baniaka i jego ``magicznego`` ustawienia 4-2-3-1 Diament
zreszta dla przypomnienia KLIK choc troche nie zupelnie sie zgadza bo sklad ustalali ptaki ale w kazdym wywiadzie Baniak glowa reczyl za te ustawienie a one u nas sie nie sprawdzalo..Potrzebny ktos nowy z nowym spojrzeniem bez kolezkow z przeszlosci w druzynie.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/08/2010 18:09
jako ze po miescie latam ,widze powiem wam często Baniaka na Szczecinie. A co do trenera to potrzebny jest poprostu nowy i oczywiście z wizja do którego kopacze bedą mieli szacunek i nie pozwoli sobie na głowe wchodzic. Tak było z moja druzyna 4 lata i koniec, wszyscy sie znali jak łyse konie ( to akurat jest zalecane dla atmosfery w druzynie ale nie powinno tyczyc sie trenera ) a że trener był młody i sobie pozwolił... , wtedy właśnie pogrzebał losy druzyny i swoje. Nie porównywalny poziom rozgrywkowy ,ale o sytuacje mi chodzi
Ostatnio edytowany przez: buli, 16 sierpnia 2010, 18:15 [1 raz(y)]
ja jestem SPRITE a ty PRAGNIENIE - nie masz szans !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.