Nie przeginajmy póki co. Pogoń wygrała na inaugurację z GieKSą, przegrała w drugiej kolejce z GKP, ale nie można zarzucić grajkom, że przeszli obok meczu, czy że go odpuścili, ba - należy im zwrócić to że podjęli walkę. Póki co nie myślcie o jakimś dodatkowym bodźcu motywującym naszych piłkarzyków, poza dobrym dopingiem. O motywacje zadba trener Mandrysz - jestem o tym przekonany.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Było nie było ten mecz był dla nas bardzo prestiżowy i porażka zabolała jak drzazga w fiucie. Z tąd też bardzo emocjonalne wypowiedzi forumowiczów co nie może dziwic. Kubeł zimnej wody spadł na nasze głowy,ale to i dobrze może troche zejdziemy na ziemie i badziej realistycznie zaczniemy patrzec na tą lige która jest bardzo mocna (oczywiście zachowując wszelkie proporcje). No więc głowy do góry i za tydzień widzimy się na Podbeskidziu. LIGA DOPIERO SIĘ ROZPOCZEŁA!!!
Nie przeginajmy póki co. Pogoń wygrała na inaugurację z GieKSą, przegrała w drugiej kolejce z GKP, ale nie można zarzucić grajkom, że przeszli obok meczu, czy że go odpuścili, ba - należy im zwrócić to że podjęli walkę. Póki co nie myślcie o jakimś dodatkowym bodźcu motywującym naszych piłkarzyków, poza dobrym dopingiem. O motywacje zadba trener Mandrysz - jestem o tym przekonany.
Zdecydowanie ... spokojnie, to pierwsza porażka, sprowadziło nas to na ziemię i dobrze. Jedna porażka to nie koniec świata.
Ale hasło "Herb na piersi, Pogoń w sercu - zapierdalasz za dziesięciu! " zajebiste !!
@up
Po zwycięstwie da się przeboleć o ile na treningu będą zapierdalać ... Po porażce naprawdę wkur***ce
Dokładnie, tak jak to zrobili fani Gieksy na jednym treningu jakoś chyba w te wakacje, a może mi się popierdoliło. Wpadli na płytę boiska, kazali założyć piłkarzom koszulki z napisem ;Nie wystarczy tylko się starać, z naszym herbem na sercu trzeba ZAPIERDALAĆ.' Po meczu z Pogonią trudno stwierdzić czy to coś pomogło, ale akcja pierwsza klasa.
Zrobili to kibice Górnika jak ten spadał z ekstraklasy.
...co do Gieksy to również zrobili podobną akcję tyle że parę lat temu i zdecydowanie bolesną
zresztą odbiła się szerokim echem w kraju...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/08/2009 23:23
W Szczecinie rowniez byly podobne rozmowy, tylko nie tak medialne, bo i po co(i to calkiem niedawno).Spokojnie, na prawde, niektorzy to juz by ich na ksiezyc wyslali.Jak nie beda zapieprzac, to na pewno beda siedziec w domach i nawet nie pomysla o baletach.
Dariusz Kołodziej, który rok temu odszedł z Podbeskidzia do Górnika Zabrze, w najbliższym sezonie ponownie reprezentował będzie barwy Podbeskidzia. Dzisiaj podpisana została umowa transferu tego zawodnika z Górnika Zabrze.
Kontrakt możliwy był dzięki firmie Powermed International - sponsorowi Podbeskidzia - która przekazała fundusze na zakup piłkarza. Prezes firmy Grzegorz Stępień zapowiedział, że w zimowym okienku transferowym planuje przekazanie środków na zakup kolejnego wartościowego zawodnika.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 12/08/2009 20:43
mam pytanko nie wiem czy dobry dzial wybrałem jak nie to sorka czy wjazd na stadion(parking) autem jest bezplatny? tak jak to bylo w nizszych ligach??
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.