Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 20:19
- Niestety dziś nie mogę zdradzić żadnych szczegółów. Ani dotyczących ceny, ani porozumienia w sprawie sprzedaży akcji. Oficjalny komunikat będzie wydany jutro najwcześniej w godzinach popołudniowych – powiedział prezes klubu. – Mogę tylko powiedzieć, że rozmowy się zakończyły.
To nic z tego nie będzie.pewnie przeniesie ptasior w pizdu gdzieś
- Niestety dziś nie mogę zdradzić żadnych szczegółów. Ani dotyczących ceny, ani porozumienia w sprawie sprzedaży akcji. Oficjalny komunikat będzie wydany jutro najwcześniej w godzinach popołudniowych – powiedział prezes klubu. – Mogę tylko powiedzieć, że rozmowy się zakończyły.
To nic z tego nie będzie.pewnie przeniesie ptasior w pizdu gdzieś
To chyba dobrze, co...?
według mnie źle
A to dlaczego według Ciebie źle , bo co nie będziesz miał 2 ligi ??
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 21:07
[cytat=Rychu]
Tu wypowiem sie wtylko na temat degradacji. Nawet jeśli ptak miał czarne interesy typu sprzedaż i kupno meczów w I i II Lidze to czemu mają degradować Pogoń drugoligową jesli ona byłaby już innego własciciela i zarzadzali by tam inni nowi ludzie i grali by inni nowi zawodnicy nie zwiazani ze starą drużyną.
degradacja byłaby raczej niemoralna.i moim zdaniem Wrocławska prokuratura odpusciłaby se. Scigali by Ptaka i jego kolesiów.
po1- Dlatego ze to nie jest medialne!!!
po2- Dlaczego ukarali Arke, Łeczną, ...Juventus itd. Przeciez "umoczonych" ludzi pozwalniali w tych klubach (wprawdzie dla przyzwoitosci, ale pozwalniali)!!!
po3- Powiem tak: Kupisz kradzioną rzecz: Policja wie ze to kradzione a Ty nadal to uzywasz Nie, przede wszystkim zabiorą, a i jeszcze mogą dowalić za paserke
nie napisalem ze Matlak bedzie urzednikiem tylko ze urzad miasta moze musialby oplacac pilkarzy ktorzy zostana tu sprowadzeni na 4 lige.o to mi chodzilo bo wiem ze sa takie kluby w innych miastach ktore w ten spsob z miastem wspolpracuja.przeciez nie mowie ze musze miec racje.
jednak cos o Matlaku napisales, wiec sie chlopaku placzesz w zeznaniach , pisanie "moze musialby" wybacz ale to sa domysly, PN jakby nie miala warunkow to by sie do IV ligi nie pchala. Z urzedu miasta moga dostac stypendia tylko najzdolniejsi, a nie pensyjki jak piszesz, pensyjki to dostaja urzednicy i od tego to na pewno bardziej ogarnieci nie sa . Wiec na przyszlosc, wpierw zaznajom sie z tematem bo sam sobie swiadectwo wystawiasz.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Informacje które mam mówią że dzisiaj nie wyjaśniło się zupełnie nic a decyzje ostateczne maja zapaść w poniedziałek. Tak więc dalej będziemy w tzw. Niepewności
Jakieś mam dziwne przeczucie że ktoś nas robi w przysłowiowe "bambuko" ... Tak naprawde to juz nie ma czasu jakiekolwiek negocjacje itp jak chcemy miec jakąkolwiek druzyne w 2 czy 4 lidze (nie wspominam o zlozeniu skladu itp na te ligi jesli chcemy sie utrzmac przynajmniej na danym poziomie rozgrywkowym - o awansach zapominajac) ...Prawdopodobnie sie skonczy na tym ze ptak zabierze swoj cyrk i odleci a my mozemy zostać z niczym (oby nie)
ja nie pisze o zadnych stypendiach.nie wiesz o co chodzi to nie pisz."bo sam sobie swiadectwo wystawiasz"
o kurwa, talent
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 16:34
KURWA DOSC
ludzie budujmy juz zespol od 4 ligi! nie ma co tracic czasu na bezsensowne zagrywki tych machlojcow ktorym nie wierze - wszystko co mowi miedziak to klamstwa oni cos ukrywaja CHUJ Z NIMI
powtarzam SZKODA CZASU BUDUJMY ZESPOL OD 4 LIGI
p.s specjalnie tak robia i przedluzaja "rozmowy" chca nam odebrac na koniec i mozliwosc spokojnego awansu do 3 ligi - zalozy sie ktos ze mna ze tydzien przed rozgrywkami zostaniemy na lodzie??
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 16:37
p.s na lodzie w sensie ze nie przygotowani do walki w 4 lidze i bedziemy zmuszeni grac w A klasie - a przeciez mozemy od 4 zaczac....
i do tych wielbicieli 2 ligowej pilki jedno slowo - POGOŃ TO MY nawet ewentualnie w A klasie
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 16:43
zgadzam sie. kretacze kombinuja jak najdotkliwiej upokorzyc Pogoń. beda zwlekac do samego konca a rozmowy i tak z gory sa skazane przez nich na niepowodzenia. nie ma wiec sie co zastanawiac i budowac zespol od 4 ligi, choc i tak juz czasu wiele nie zostalo. Lepiej po roku awansowac do 3 niz po tym samym czasie zleciec z drugiej i byc w tym samym miejscu. a zespolu na 2 lige sie nie zbuduje w tydzien...
...Prawdopodobnie sie skonczy na tym ze ptak zabierze swoj cyrk i odleci a my mozemy zostać z niczym (oby nie)
Z niczym...(?) Zapomniałeś chyba, że mamy drużynę w A klasie...
Nie nie zapomniałem ale jeśli jest możliwość gry od 4 ligi to wolałbym żebyśmy od razu tam staneli do gry. Starajmy sie uratować jak najwyższa ligę z zachowaniem zdrowego rozsądku, własnych wartości itd.
Edit : podobno Pogoń sprzedana została - zobaczymy w co się teraz pakujemy ...
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 21/06/2007 17:02
[cytat=za Pogoń.v.pl]
Jak się dowiedzieliśmy nieoficjalnie, szczecińscy biznesmeni wykupili akcje MKS Pogoń Szczecin SSA.
Nie wiadomo jeszcze dokładnie, ile "gastronomicy" (Grzegorz Smolny i Artur Kałużny) zapłacili za akcje klubu, prawdopodobnie była to kwota ponad 1 milion złotych. Antoni Ptak chciał za nie 2 miliony.
Jeśli pojawią się nowe lub oficjalne informacje na ten temat, poinformujemy o tym. /dwp, JaN/ [cytat]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768779262 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.