Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Portowiec1986
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6939 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 15:50
Ci ogranieci to niby kto?Matlak i Adamczuk? za pensyjke z urzędu to tez bym byl ogarnięty.

Na zawsze Pogoń.....
LEOnek
Kibic
Na forum od 7288 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 15:51

Portowiec1986 napisał:  

furiat. napisał:  

Portowiec1986 napisał:  
a Pogon Nowa procz rozglosu to narazie tez nic nie ma.

Ma poparcie najwierniejszych fanów czego nie mozna powiedziec o SSA kibicu sukcesu...

heheh najwierniejszych fanów.nie rozmieszaj mnie koleś.ja rozumiem ze mozna im kibicowac,nic do nich nie mam.Nie przeszkadza mi to ale kazdy tylko 4 liga i 4 liga.a kto da gwarancje ze juz za 2 lata wroca do 2 ligi...

A skąd wiesz ze 2 ligowcy nie spadna do 3 ligi czy to w ramach rywalizacji sportowej albo działalnosci prokuratury ;-p . Ptak napewno zostawił kilka niespodzianek ;-p

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8364 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 15:54

Portowiec1986 napisał:  
Ci ogranieci to niby kto?Matlak i Adamczuk? za pensyjke z urzędu to tez bym byl ogarnięty.

Możesz rozwinąć ten temat, bo w papierach na nic takiego nie natrafiłem, więc albo jesteś niedoinformowany albo...

Pogoń to My
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 16:13

Portowiec1986 napisał:  
a Pogon Nowa procz rozglosu to narazie tez nic nie ma.

Na pewno ma więcej niż SSA...

Z daleka nie będzie widać.
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 17:28
Jestem zdania, że jeśli teraz nie powiemy STOP i nie zaczniemy od IV ligi to będziemy tego wszyscy zalowac i to bardzo...

Ps. Nie znam wsyztskich faktów ponieważ niedosc, ze mieszkam w sto(L)icy to od maja nie mam dostepu do internetu jednak poprostu wyrazilem moje WLASNE zdanie.

Pozdrawiam

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Portowiec1986
Kibic
Na forum od 6939 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 17:34

Poinformowany napisał:  

Portowiec1986 napisał:  

Możesz rozwinąć ten temat, bo w papierach na nic takiego nie natrafiłem, więc albo jesteś niedoinformowany albo...

Mam na mysli to ze jesli klub bedzie gral w 4 lidze to lozyc pieniadze na niego bedzie miasto.Zakladajac ze celem mialby byc awnas do 3 ligto trzeba sprowadzic jednak jakies tam klasy pilkarzy,mimo ze to 4 liga.Wtedy za darmo nie beda grali,wiec co niektorzy mogliby liczyc na pensje z urzędu.heh nie wiem moze sie mysle.szcerze mowiac nie chce sie z wami klocic bo nie mam nic do Pogoni Nowej ale wolalbym zeby byla 2 liga a nie 4.Szanse sa mniej wiecej takie same na odbudowe klubu bo awansu i tak ani jedna ani druga strona nie moze z gory zagwarantowac.aha i jeszcze cos chcialbym powiedziec ze juz jak czytam te newsy na temat sprzedazy i tak dalej to zaczynam miec dosyc i powoli nasuwa sie juz tylko taka mysl:zeby to sie w koncu skonczylo obojetnie w jakiej lidze,byleby Pogoń nadal istniala i sprawiala nam wiele radosci.

Na zawsze Pogoń.....
Metyl
Kibic
Na forum od 6884 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 17:41

Portowiec1986 napisał:  

Poinformowany napisał:  

Portowiec1986 napisał:  

Mam na mysli to ze jesli klub bedzie gral w 4 lidze to lozyc pieniadze na niego bedzie miasto.Zakladajac ze celem mialby byc awnas do 3 ligto trzeba sprowadzic jednak jakies tam klasy pilkarzy,mimo ze to 4 liga.Wtedy za darmo nie beda grali,wiec co niektorzy mogliby liczyc na pensje z urzędu.heh nie wiem moze sie mysle.szcerze mowiac nie chce sie z wami klocic bo nie mam nic do Pogoni Nowej ale wolalbym zeby byla 2 liga a nie 4.Szanse sa mniej wiecej takie same na odbudowe klubu bo awansu i tak ani jedna ani druga strona nie moze z gory zagwarantowac.aha i jeszcze cos chcialbym powiedziec ze juz jak czytam te newsy na temat sprzedazy i tak dalej to zaczynam miec dosyc i powoli nasuwa sie juz tylko taka mysl:zeby to sie w koncu skonczylo obojetnie w jakiej lidze,byleby Pogoń nadal istniala i sprawiala nam wiele radosci.

Masz prawo do własnego zdania jak najbardziej. Ale pierwsze zdania jakie napisałeś to jakiś bełkot i nierozumiem o co Ci chodzi --> "za darmo nie będą grali więc Matlak zostanie urzędnikiem.." No kurwa miej litość.

pony
Kibic
Na forum od 6808 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 17:47
To by byly mistrzowski manewr... Sprzedac miejsce w drugiej lidze, ktora zostanie zdegradowana do TRZECIEJ albo CZWRTEJ!!! :):):) dnia nastepnego.... Wlasnie po to Ptak przylecial do Wroclawia (ups, do kraju) Ale co tam: Szczecin, gastronomikow staci na poniesienie i takich konsekwencji...
Zamiast zaczac wszystko od poczatku (od IVligi) znowu "Łebscy" mysla ze polsrodkami osiagna sukces....

Portowiec1986
Kibic
Na forum od 6939 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 17:50
nie napisalem ze Matlak bedzie urzednikiem tylko ze urzad miasta moze musialby oplacac pilkarzy ktorzy zostana tu sprowadzeni na 4 lige.o to mi chodzilo bo wiem ze sa takie kluby w innych miastach ktore w ten spsob z miastem wspolpracuja.przeciez nie mowie ze musze miec racje.

Na zawsze Pogoń.....
Portowiec1986
Kibic
Na forum od 6939 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 17:51

pony napisał:  
To by byly mistrzowski manewr... Sprzedac miejsce w drugiej lidze, ktora zostanie zdegradowana do TRZECIEJ albo CZWRTEJ!!! :):):) dnia nastepnego.... Wlasnie po to Ptak przylecial do Wroclawia (ups, do kraju) Ale co tam: Szczecin, gastronomikow staci na poniesienie i takich konsekwencji...
Zamiast zaczac wszystko od poczatku (od IVligi) znowu "Łebscy" mysla ze polsrodkami osiagna sukces....

hehe.po Ptaku to rzeczywiscie mozna sie wszystkiego spodziewać.

Na zawsze Pogoń.....
goral1982
Kibic
Na forum od 7712 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 17:57

Portowiec1986 napisał:  
nie napisalem ze Matlak bedzie urzednikiem tylko ze urzad miasta moze musialby oplacac pilkarzy ktorzy zostana tu sprowadzeni na 4 lige.o to mi chodzilo bo wiem ze sa takie kluby w innych miastach ktore w ten spsob z miastem wspolpracuja.przeciez nie mowie ze musze miec racje.

Wystarczy , ze urzad oplaca juz stanowiska na ktore przyjmuje sie "pracownikow" z nadania politycznego. I jakie kluby tak wspolpracuja? Zaden szanujacy sie klub juz nie prowadzi takiej polityki .

Portowiec1986
Kibic
Na forum od 6939 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 18:00
kurcze,teraz to wszystko dla pieniedzy.mozesz sobie zalozyc klub,zglosic do B-klasy a za rok kupic miejsce w 3 lidze albo lepiej i grac dalej.gdzie tu sport?nie ma....wszedzie tylko zysk i zysk,byleby do kieszeni.

Na zawsze Pogoń.....
edi1
Kibic
Na forum od 6852 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 18:06
Portowiec1986 - mam nadzieje, ze 86 to nie rok twojego urodzenia bo w przeciwnym razie wspolczuje twojej mamie, ze ma doroslego ale glupiego syna, powiem ci tak: nikt nie bedzie cie przekonywal do Nowej bo na chuj niby? spierdalaj sezonowcu jebany, jakby Nowa za 10 lat grala w LM a SSA ciagle bujala sie w 2 lidze ciekawe gdzie bys poszedl... apeluje do reszty: OLEWAC TAKICH BARANOW BEZ WARTOSCI WEWNETRZNYCH. PN bez piknikow, przynajmniej milo na trybunach bedzie sie STALO ... ;)

nie zadne odmience.... normalne chlopaki....
P.R.O.S.T.O.
"(...) damy rade razem wiec zastanow sie dwa razy zanim zwatpisz, bo Bog o Tobie nie zapomni..."
Metyl
Kibic
Na forum od 6884 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 18:08

Portowiec1986 napisał:  
kurcze,teraz to wszystko dla pieniedzy.mozesz sobie zalozyc klub,zglosic do B-klasy a za rok kupic miejsce w 3 lidze albo lepiej i grac dalej.gdzie tu sport?nie ma....wszedzie tylko zysk i zysk,byleby do kieszeni.

Można. Ale przykład Hydrotworu najdobitniej pokazuje co stanie sie z klubem bez akceptacji kibiców.

Portowiec1986
Kibic
Na forum od 6939 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 18:16

edi1 napisał:  
Portowiec1986 - mam nadzieje, ze 86 to nie rok twojego urodzenia bo w przeciwnym razie wspolczuje twojej mamie, ze ma doroslego ale glupiego syna, powiem ci tak: nikt nie bedzie cie przekonywal do Nowej bo na chuj niby? spierdalaj sezonowcu jebany, jakby Nowa za 10 lat grala w LM a SSA ciagle bujala sie w 2 lidze ciekawe gdzie bys poszedl... apeluje do reszty: OLEWAC TAKICH BARANOW BEZ WARTOSCI WEWNETRZNYCH. PN bez piknikow, przynajmniej milo na trybunach bedzie sie STALO ... ;)

na pewno nie poszedbym tam gdzie ty baranie.sam nie masz wartosci wewnetrznych,a wyzwiska zostaw sobie dla tych z ktorymi sie zadajesz prymitywie.pewnie wiejesz jak choragiewka i juz nie jednemu klubowi "kibicowales"znalazl sie zbawiciel.lepiej wez sie do nauki albo kultury sie naucz i nie mow mi jakim jestem kibicem bo tyle wiesz co zjesz.moze ty bys poszedl...

Na zawsze Pogoń.....
batistuta
Kibic
Na forum od 6788 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 18:45
Też byłem dotąd za opcją 4 ligową, ale jak widać Matlak i inni przedstawiciele Nowej popierają "Gastronomików". Zaufali im, a na pewno wiedzą o nich więcej od nas, więc i kibice powinni zaufać.

nick
Kibic
Na forum od 7212 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 18:55
Dzisiejse rozmowy nie dały efektu. Z tego co wiadomo jutro maja jeszcze rozmawiac ze sobą. Powinni już to zakończyć, albo w jedną albo w drugą stronę. Ktos tu gra na czas.

Poinformowany
Kibic
Na forum od 8364 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 19:10

batistuta napisał:  
Też byłem dotąd za opcją 4 ligową, ale jak widać Matlak i inni przedstawiciele Nowej popierają "Gastronomików". Zaufali im, a na pewno wiedzą o nich więcej od nas, więc i kibice powinni zaufać.

Z tego co wiem :] przedstawiciele Nowej, popierają Nową, czyli program Szczecin 2011 jak wcześniej było wspominane. Na razie chyba nie ma tematu poparcia lub nie, co pisał wcześniej niejaki ROJ.

Pogoń to My
Rch.
Kibic
Na forum od 7028 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 20:01

Portowiec1986 napisał:  

pony napisał:  

hehe.po Ptaku to rzeczywiscie mozna sie wszystkiego spodziewać.

Tu wypowiem sie wtylko na temat degradacji. Nawet jeśli ptak miał czarne interesy typu sprzedaż i kupno meczów w I i II Lidze to czemu mają degradować Pogoń drugoligową jesli ona byłaby już innego własciciela i zarzadzali by tam inni nowi ludzie i grali by inni nowi zawodnicy nie zwiazani ze starą drużyną.
degradacja byłaby raczej niemoralna.i moim zdaniem Wrocławska prokuratura odpusciłaby se. Scigali by Ptaka i jego kolesiów.

Cytat:  
nick napisał:
Dzisiejse rozmowy nie dały efektu. Z tego co wiadomo jutro maja jeszcze rozmawiac ze sobą. Powinni już to zakończyć, albo w jedną albo w drugą stronę. Ktos tu gra na czas.

Czuje że gówno z tego bedzie. I tak zaczniemy w IV lidze. Ale jak to bedzie tak długo trwac, to minie 30 czerwca i licencji nie dostanie drugoligowa druzyna (kogo by ona nie była, czy ptaka,czy gastronomików) Natomiast drużyna IV ligowa teoretycznie też ma jakiś termin licencji. Nie mogłem nigdzie znaleźć tego. wiec moze ktos coś wie??? do kiedy jest termin zgłaszania IV ligowych drużyn. czy moze te rezerwy nie są dokonca integralne z pierwszym składem. nie wiem jak tam jest w umowie. wiem jedynie że ptak musi oddac rezerwy w przypadku sprzedaży klubu lub jego przeniesienia...

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
nick
Kibic
Na forum od 7212 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 20:12
Tak sobie przejarzełem neta szukjąc firmy szczecińskiej która mogłaby przejąć Pogoń. wraz ze swoją działalnością zmierzjąca do podniesienia swojej marki mogła być podnosić prestiż klubu. wedłu mnie w chwii obecnej jedyna polska i szczecińskąafirma, która mogłaby to zrobic jest firma , kóra w tym roku zamierza wejść na giełdę (może dlatego na razie nie ejst zaintersowana Pogonią, dużo przekształceń organizacyjnych w firmie jest teraz). to jest Vobis S.A. Według mnie najbaprdzeij rozwijająca sie firma z polskim kapitałem ze Szczecina. Tak mi się marzy.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768784150 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005