Nie oszukujmy się...nasz stadion po wyremontowaniu szatni i postawieniu tej trybuny 'vip' spokojnie spełni wymogi. Jeśli po zrobieniu tych dwóch rzeczy nie dostaniemy licencji (w przypadku awansu za rok/dwa) to razem z nami poleci połowa ligi. Wystarczy spojrzeń na obiekty Piasta Gliwice, Odry Wodzisław, Polonii Bytom, Sosnowca (na którym grają Wisła i Cracovia) czy nawet ŁKSu który licencji nie dostał za stadion, a za braki w dokumentacji i długi.
Stadion w Sosnowcu to ruina a Wisła grała tam nawet w eliminacjach LM.
Co nie zmienia faktu, że nowy stadion musi powstać, choć niestety poczekamy jeszcze conajmniej 4-5 lat - tylko oby nie było za późno i ciężkie lata budowania od nowa klubu nie poszły na marne...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/08/2009 20:19
no Trudno stalo sie mówiłam ze to bedzie Ciezki mecz..ale jeszcze pewnie nieraz wygramy i zdarzy sie ze przegramy taki juz jest sport choc niewiadomo jak wielkie bylyby nasze ambicje na gre w ekstraklasie w przyszlym sezonie to nie nalezy zapominac ze jestesmy beniaminkiem a liga w tym roku jest bardzo ciezka.. to dopiero 2 mecz jeszcze wiele sie wydarzy ja tam Ciągle wierze w chłopców i wierze ze jeszcze przyjdą nasze chwile radosci jak po meczu z GKSem. Czy Wygrywasz Czy Nie ja i tak Kocham Cie Bo Najlepsza w Polsce Jest Pogoń Szczecin MKS!!!!!!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/08/2009 21:41
Tylko rywale nie byli tak wymagający... No cóż przegrana , jednak nie należy zapominać że to początek sezonu. Kluby np. Piast Gliwice miał -10 pkt w sezonie 2005/2006 i byli na 7 miejscu , do tego bez pieniędzy i dobrych zawodników. Gdyby nie te punkty to byłby awans... Więc DO BOJU MKS!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/08/2009 23:20
Spodziewalem sie tego i na to sie przygotowywalem. Moze taki kubel zimnej wody na te nasze i pilkarzy rozpalone glowy sie przyda. Tylko teraz trzeba wziac sie w garsc i oby to byla ostatnia porazka naszego kochanego klubu. 15 sierpnia wszyscy stawiamy sie na Twardowskiego i dazmy do tego aby bylo nas nawet wiecej niz na meczu z Gieksa. Mysle ze slowa ktore spiewamy na stadionie "Czy wygrywasz czy nie ja i tak Kocham Cie (...)" nie sa slowami rzucanymi na wiatr. Nie ma co sie przejmowac ta porazka. Chuj z wynikami Portowcy jestesmy z wami !
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/08/2009 23:33
Noooo czułem w kościach od rana tą porażkę. Stilon to zespół nieobliczalny, grający ofensywnie i dość chaotycznie - bardzo nieprzyjemnie się gra z takimi ekipami. Z zespołów z którymi graliśmy w II lidze - można ich przyrównać do takiej Nielby (3-0 w Wągrowcu), która gra do przodu, spina się na dobrych rywali i potrafi ograć każdego przy czym zdarza się im przegrać ze słabikami - taka jest drużyna Stilonu.
Może dobrze, że ta porażka przyszła już teraz - ochłodzi trochę zapędy piłkarzy jak i kibiców.
Pierwsza połowa w naszym wykonaniu bardzo dobra, lecz zabrakło...bramki. W drugiej połowie Stilon zobaczył, że Pogoń nie taka straszna i od samego początku przycisnął. Z tego wyszły 2-3 sytuacje i wreszcie padła bramka. Później z naszej walki o wyrównanie nie wiele wynikało. Dobrze grała obrona Stilonu i bramkarz, który miał być ich słabym ogniwem.
Brawa dla Petasza....3 mecz i 2 red - może jakaś wizyta u psychologa?
Sam trener Stilonu po meczu powiedział, że tak grająca Pogoń jak w I połowie to kandydat do awansu. Mecz wyrównany - sprawiedliwym wynikiem byłby remis - lecz niestety ten Traore....
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/08/2009 23:36
Pierdolenie, po prostu zero ambicji w drugiej połowie u piłkarzyków. Początek dość obiecujący ale z minuty na minutę coraz gorzej... A doping żal.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/08/2009 23:43
Przegraliśmy Spokojnie to dopiero start ligi a akurat nasza drużyna potrzebuje czasu 12 zawodników wymienionych w przerwie letniej robi swoje ale jestem dobrej myśli czy się mylę czas pokażę.
Trudno się z Tobą nie zgodzić. W drugiej połowie gówno grali, co druga piłka tracona oraz wybijanie gdzieś po autach. Jeżeli chodzi o doping. Był żalosny, bo dużo nowych kibiców przyjechało, którzy chyba zapomnieli, że na meczu wyjazdowym trzeba zapierdalać z dopingiem, a nie najebać się i później leżeć przed stadionem lub na trybunach. Zobaczymy ile z nich będzie jak zagramy z Górnikiem lub Gksą na Śląsku.
.
pzdr
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/08/2009 01:44
No to jeszcze zdanie z mojej perspektywy.
Były momenty gdzie aż się serducho radowało, ale to było minimum co do całego meczu. Wkurwia mnie podejście kibiców ze Szczecina. Do Gorzowa 1.5h jazdy, a zgonów przed stadionem co najmniej tyle co w Toruniu. Jak tutaj nie wymagać i nie mówić o zakazie picia ?! Chcecie się najebać to poczekajcie aż wrócicie. Najbardziej to żal tych, którzy złapali 5 wyjazd z tych Wronki, Grodzisk i tak jak dziś Gorzów, wypili 5-6 piwek albo flaszeczkę i co to nie oni Takie trochę patomordeczki Mam nadzieje, że po Świnoujściu już ich nie zobaczymy na wyjazdach
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/08/2009 07:06
Więc Panowie Pyskaty , Hrymowicz oraz Dziuba wstydzcie się, po tym jak Was widziałem o godz. 4.30 w szampańskich humorach, po przegranym meczu. Miejsce Waszego pobytu i stan w jakim byliście zachowam dla siebie! ZA TRENINGI SĘ KURWA BRAĆ, I WALCZYĆ! Rozjebał mnie Hrymowicz: - Ja teraz nie gram więc mogę! CO? MELANŻOWAĆ!
" Choćby Was tu było, jak na drzewach liści, będziecie spierdalać idą POGONIŚCI"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.