Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 19/06/2007 23:07
No zobaczymy stało sie jak stało. Może nie bedzie tak źle. mam nadzieje że PN i Gastronomicy się dogadają. I coś z tego bedzię.
Boje sie tylko że jak nici z dogadania "Kibiców" z nowym włascicielem to bedzie paskudna sprawa. Bez nas nie ("kibiców") bedą mieli małe szanse na powodzenie. życze tylko sobie i wszystkim aby jednak coś z tego wyszło. ja od poczatku byłem za 4 ligą. i nie zmienie swojego zdania do końca. dopuki "nowi" nie pokaża naprawde dobrej szkoły zarzadania a co za tym idzie wyników to puty bede trwał przy swoim. jak im sie uda uchyle czoła.
pzdr
Ostatnio edytowany przez: Rch., 19 czerwca 2007, 23:13 [1 raz(y)]
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 19/06/2007 23:14
Mysle , ze przekonamy sie dosyc szybko czy gastronomicy traktuja sprawe powaznie czy tez nie. Jezeli kupia spolke beda musieli sciagac zawodnikow. I tu zobaczymy co chca zrobic. Czy sprobuja powalczyc o wolnych zawodnikow majacych pojecie o graniu czy przyjda jakies ochlapy . Awansu i tak pewnie nie bedzie , bo nie da sie zebrac w miesiac dobrej druzyny . No chyba , ze ktos wylozy taka kase jak turek , ze placil kosmiczne pieniadze za zawodnikow.
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 20/06/2007 02:38
Jeszcze nie kupili, a po drugie nadal nie wiemy jakie nowi właściciele mają plany, dlatego ja bym się jeszcze wstrzymał z komentarzami. Na awans w tym roku mamy takie same szanse jak na wygraną w totka więc wolę nie słyszeć deklaracji o awansie bo od razu zacznie mi to brzydko pachnieć. Z tych przyczyn również uważam, ze nawet dla nowych właścicieli lepiej byłoby zacząć od 4 ligi. 2 będzie cholernie ciężka i cholernie droga. Cierpiliwość kibiców też będzie wystawiana na próby.
Odżył temat udziału Pogoni Szczecin SSA w procederze korupcyjnym.
"Zagłębie Lubin, Cracovia, Zagłębie Sosnowiec, Pogoń Szczecin. Prokuratura podejrzewa te kluby o korupcję, ale materiałów PZPN na razie nie przekaże. Ma dość opieszałości działaczy. [...]
Cracovia i Pogoń awansowały do ekstraklasy w 2004 r. Zatrzymano już sędziów oraz kontrolujących ich pracę obserwatorów, którzy przyznali się do przyjęcia w tamtym czasie łapówek od obu klubów."
Zachodniopomorscy biznesmeni - Artur Kałużny ze Szczecina i Grzegorz Smolny ze Złocieńca - są coraz bliżej kupna akcji Pogoni i miejsca w drugiej lidze.
Przedsiębiorcy działają w branży gastronomiczno-rozrywkowej, prowadzą handel drewnem oraz świadczą usługi transportowo-spedycyjne i budowlane. Ponowili ofertę zakupu udziałów należących do obecnego właściciela szczecińskiego klubu Antoniego Ptaka. - Ta propozycja oznacza zbliżenie stanowisk i może już jutro doprowadzić do finalizacji transakcji - mówi Jan Miedziak, prezes Pogoni.
Dziś w Rzgowie koło Łodzi dojdzie do spotkania zainteresowanych transakcją stron. Jeżeli nie dojdzie do sprzedaży to w kolejce czekają jeszcze dwaj oferenci chcący kupić klub. Jednym z nich jest Marek Koźmiński, reprezentant Polski i były właściciel Górnika Zabrze.
Pewnie po tym Miedziak bedzie chcial jak najszybciej opchnac SSA, miesiac do rozgrywek a tu nie ma nic bedzie walka o pozostanie w 2 lidze, ale tak to jest, jak sie na sile chce pchac na salony. A czy PN nie moglaby przejac rezerwy? Tak jak to rok temu mialo byc.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
a Pogon Nowa procz rozglosu to narazie tez nic nie ma.
Ma poparcie najwierniejszych fanów czego nie mozna powiedziec o SSA kibicu sukcesu...
heheh najwierniejszych fanów.nie rozmieszaj mnie koleś.ja rozumiem ze mozna im kibicowac,nic do nich nie mam.Nie przeszkadza mi to ale kazdy tylko 4 liga i 4 liga.a kto da gwarancje ze juz za 2 lata wroca do 2 ligi...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768783889 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.