Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kln
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7868 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 00:27
Wczorajszy dzien byl "mocny", ale to co dzisiaj sie bedzie dzialo to dopiero bedzie mocno... :bardzo_zly:
Moze byc tak ze (kto wie) juz do wtorku Antoś z Dawidkiem podejma decyzje (wszyscy wiemy jaka). ;)

mark_oni
Kibic
Na forum od 8123 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 00:27
> Dobra hasełko z Poznania (prymitywne jak cała ta szopka z Ptakiem i
> przydupasami) :

Ptaszysko Odfruń Głupcze Od Nas.Vypierdalaj.Piotrze Lizusie
>

czyli Pogoń.v.pl

W Poznaniu maja dobre pomysly :) Ale po takim transparencie mysle ze gora do stycznia mielibysmy Pogon (z takimi zawodnikami jak obecnie).Juz w wywiadzie dla Kuriera Ptak straszy odlotem i przypomina iz to on jest jedynym ktory rozdaje karty i ktory moze w kazdej chwili zabrac zabawki.I jak ktos kiedys slusznie stwierdzil: haslo Ch.W.D.P nabralo teraz dla nas nowego senu

GryfK
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 00:30
PTAK NIE ODEJDZIE... po tym co zrobił żaden klub (kibice) nie przyjmą go, chyba że w jakiejś wiosce, albo na Białorusi... dlatego możemy po nim jeździć... poza tym ma podpisane umowy roczne z Bosmanem i tym biznesmenem z Łodzi, wątpię żeby je zerwał... po prostu widać jak mały to człowiek nie przewidział takiej reakcji (MAM NADZIEJE, ŻE NA MECZU Z WISŁĄ ODPOWIEDNIO ZAREAGUJEMY - NA BANK WYJDZIE 70-80% KIBICÓW) .......... POKAŻMY MU, ŻE POGOŃ TO MY... ZOBACZYCIE ŻE ZMIĘKNIE, NIE MA GDZIE... UCIEC!!!

Do boju MKS!!! Obrazek gif wstawiony na forum
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 00:30
> > > > a niech idzie .
POGOŃ TO MY!!

Owszem , niestety w tych czasch
> do
> istnienia klubu(stadion infrastruktura trabsfery) potrzebne sa pieniadze i to
> spore.
PS tak poza temat to ciekawe czy istniała by mozliwosc
> współfinansowania klubu przez kibiców z troszeczke grubszymi portfelami niz
> wiekszosc.Mieliby wglad w finansowanie klubu etc

>no cos bez kasy jakas
> okregowka bedzie. beda najwierniejsi :P watpie w to co piszesz

Uwazasz ze nie
> ma prawdziwych kibiców Pogoni którym sie powiodło finansowo i chca jej pomoc
> ($$$$$) ???

do tej pory nie znalazl sie zaden, to nagle teraz wyskoczy ich kilku/kikunastu??? bez bajek prosze, za pozna pora na dobranocki jest.

ps. klub jeszcze nie upadl, wiec rozwazania sie bez sensu.

jebudubu
Kibic
Na forum od 7891 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 00:31
>
Uwazasz ze nie
> ($$$$$) ???

moze sa i tacy ale to "kropla w morzu..." bylo by ich za
> malo.ale o czym my tu wogole gadamy?
nie rozmazujmy tematu :P

Fantazjuje sobie tylko :P

Ale mam bombe przecie to sie mozna udusic ze smiechu Wypowiedz z oficjalki :
22.08.04 - 23.05 - user.anacron.pl

Panie Antoni 100% poparcia ! wiezymy w Pana dzialana! Powodzenia!jestem za Panem !!!

Kto sie podpisze pod tym jakze wiekopomnym komentem :P ale smierdzi sztucznoscia

Albo kto go pozdrowi??
pan Antos prezentował na swojej stronie typowe dla polskiego piekiełka podejście, ato wybrzydzanie, a to sugestie, że coś na pewno się nie uda. To taki Lepper szczecińskiego światka piłkarskiego. Zablokować, włóżyć kij w szprychy to są jego metody. Ja wole ludzi, którzy cos budują. Po tym co pokazał Milar, strona v.pl powinna sama domyslić się i zając np. modelarstwem, ogrodnictwem itp,, bo na piłce to oni się znają jak panowie z osiedlowej budki z piwem. Milar to zawodnik wielkiego foramtu,a Dawid Ptak pokazał, że nie jest tylko menażerem z rękami w kieszeniach, ale serce ma przy druzynie, to było widać w Canal + podczas relacji z meczu. To jest środowisko Pogoni, a nie v.pl. Pozdrawiam wszystkich, którym na sercu leży Pogoń Szczecin!

PS ale czego miała sie domyslic sama v.pl to nadal nie wiem :P
MASAKRA albo ktos podstawiony robi wazeline, albo az strach pomyslec o niektórych z "nas" Padaka i tyle :P
Cyrk jak sam ch** [Ostatnio edytowane przez jebudubu: 2004-08-23 00:37]

mark_oni
Kibic
Na forum od 8123 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 00:38
pan Antos prezentował na swojej stronie typowe dla polskiego piekiełka podejście, ato wybrzydzanie, a to sugestie, że coś na pewno się nie uda. To taki Lepper szczecińskiego światka piłkarskiego. Zablokować, włóżyć kij w szprychy to są jego metody.

Wszystko sie zgadza.Wystarczy tylko (Tak jak zrobilem ja w jednym z moich jakze sprytnych , acz nie ukazajucych sie na oficjalce komentarzy) dodac P. po Antos :)

jebudubu
Kibic
Na forum od 7891 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 00:46
Uwazasz ze
> nie
> ($$$$$) ???

do tej pory nie znalazl sie zaden, to nagle teraz wyskoczy ich
> kilku/kikunastu??? bez bajek prosze, za pozna pora na dobranocki jest.

ps.
> klub jeszcze nie upadl<<NIGDY NIE UPADNIE!!<<<, wiec rozwazania sie bez sensu.

Ja po pierwsze mowiłem o współfinansowaniu (ok 10 %) przez kibiców udziałowców w normalnym klubie , profesjonalnie zoorganizowanym,madrze zarzadzanym. Cos mi sie nie wydaje by w najblizszej przyszłosci byłoby to mozliwe :( Kto by chciał biznesy z bekdasem czy Kondorem :D

..:MiSiEk:..
Kibic
Na forum od 7945 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 01:01
a ja sie zgadam z redakcją www.pogononline.pl powinni sobie podac ręce i tyle a nie gadac tylko głupoty kto tu zły a kto dobry kto tu zawinił i ze odrazu jedni najezdzają na ptaka ktos tam na Pogoń.v.pl no ludzie troche powagi i rozsądku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i jeszcze jedno, smiac sie chce Legia wyszła z trybun i my tez musimy jak juz mymy wychodzic to znajdzmy lepszy powod a nie bo nam strone internetową jedną zabrali i trzeba protestowacko moze jeszcze manifestacje zrobmy:) i ropier... cały Szczecin bo nam strone www.pogon.v.pl zlikwidowali LUDZIE KUR... POMYSLCIE TROCHE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

>>>>>>>>>>GRANATOWO-BORDOWI<<<<<<<<<<
Adriano
Kibic
Na forum od 8121 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 01:13
O ile się nie myle to odejscie Ptaka nie jest takie łatwe przecież obowiązują go różne umowy i inne kontrakty. Nieznam sie dokładnie na tym ale w jego natychmiastowe odejscie nie wierze.
Pozatym szkoda byłoby mu kasy którą Tu włożył...

Dawid Ptak juz kiedyś powiedział że zniszczy v.pl !

CH.W.D.P.

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
jebudubu
Kibic
Na forum od 7891 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 01:37
> a ja sie zgadam z redakcją www.pogononline.pl powinni sobie podac ręce i tyle a
> nie gadac tylko głupoty kto tu zły a kto dobry kto tu zawinił i ze odrazu jedni
> najezdzają na ptaka ktos tam na Pogoń.v.pl no ludzie troche powagi i
> rozsądku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i
> jeszcze jedno, smiac sie chce Legia wyszła z trybun i my tez musimy jak juz mymy
> wychodzic to znajdzmy lepszy powod a nie bo nam strone internetową jedną zabrali
> i trzeba protestowacko moze jeszcze manifestacje zrobmy:) i ropier... cały
> Szczecin bo nam strone www.pogon.v.pl zlikwidowali LUDZIE KUR... POMYSLCIE
> TROCHE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A moze zacniemy sie przyzwyczajac wtórnie do byłem epoki bo tym to podchodzi!Zero info dlaczego ja uzaleznił jej zamkniecie od swojej obecnosci w Szczecinie rzeczac ze jak odejscie to tu nawet 3 ligi nie bedzie Zakłądajac ze to słowa co do joty p. Ptaka to wybacz ale oburzenie musi nastapic.Stawianie na szali po 1 stronie jednej "strony internetowej" ktora była troszke niewygodna medialnie i po 2 bytnosci w Pogońi co grozi nawet okregówka dla klubu. Szantaz , terror - na to wyglada szczególnie z tego co teraz "wiadomo" ! Zobaczmy jednak jak dzisiaj zareaguja :] [Ostatnio edytowane przez jebudubu: 2004-08-23 01:37]

Kantos
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 02:49
ten gosciu ma nasra...ne we łbie. Zachowuje sie jak rozkapryszone dziecko w piaskownicy. Co chwila terroryzuje wszystkich dookola. Jak czegos tam nie zrobicie to sie wycofuje.Tak bylo z gazetami, z budynkami w centrum miasta, snieznymi gorkami itd.
POPIERAM POGON.V.PL bo pisali prawde!!!
Sam tez wysnulem podobne wnioski odwiedzajac strone Brasil Pelotas.
NAPISALI PRAWDE, ale ta prawda nie pasuje Ptakowi. A ogolnie nic nie zmienia. Millar wszedl i zagral swietna partie, a skad jest to nie ma znaczenia.
PTAK NIENAWIDZE CIE TY SZM...TO!!! :asshole2:
Zawsze bede na ciebie gwizdal i jak chcesz spier... do tej swojej Łodzi!!!
Starcza nam rezerwy

Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8557 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 03:32
KATASTROFA !

Po życia kres!
Kamil84
Kibic
Na forum od 7841 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 06:18
ptak,baranowki,baniak,...itp won ze Szczecina!!!
Beda mi tu jakies szantaze odwalac.Chyba zle trafili jak beda miec takie podejscie do sprawy.
Sram na takich dzialaczy.

Damy rade...
kijevo
Kibic
Na forum od 7871 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 08:14
zlikwidowali juz forum v.pl :(
a Baniak na konferecji <chyba pijany > powiedziale na ten temat tak
mozecie cmi kur*a robic zdjecia nago kur*a nawet do agencji towarzyskich kur*a
???? chyba on niewie o co jest spór albo kosztował Bosmana

http://www.pogonszczecin.home.pl/?s=informacje&n=jeden&id=562&id_kategorii=1#k
ale cenzor musial postow nabic :)

[Ostatnio edytowane przez kijevo: 2004-08-23 08:24]

brodaONE
Kibic
Na forum od 8535 dni

**

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 08:32
ale masakra...... buahahahahahaha
wkurwilo sie dziecko i zabiera zabawki z piaskownicy
zenada Panie Biznesmenie Ptak

pzdr for all

VT
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 09:14
No ale jak Ptak odfrunie to ja rządam zwrot CASHU ZA KARNET :D (napinacz jeden zebrał forse od ludzi za całą rundę a teraz spierdoli) a no i całe szczęście ,że jeszcze sobie nie wciągnełem nowej koszulki :D bo niedługo to może być koszulka nieistniejącego klubu .............. :(

:
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 09:19
Zachorowałem. Włączyłem kompa zaglądam na v.pl i kurwa widzę taki SER :S Trochę czasu zajeło mi przeczytanie 23 stron postów i dochodzę do wniosku, że kurwa każdy z was ma 10 lat za uprawianie szeptanej propagandy jak w PRLu :P A tak na powaznie to jakis cyrk i trzeba tą sprawę nagłośnić bo jakiś kupczyk nie będzie wchodził nam na głowę. Pozdro

God, I'm glad I'm not me.
tarpan
Kibic
Na forum od 7977 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 09:21
Włańczam dzisaj rano kompa i tu taki numer widze, niema mojej ulubionej strony POGON.V.PL, niema mojego ulubionego forum i ludzi z kturymi wymieniałem poglądy, spierałem się, czasem mocniejszysz słów używałem, kur.. co jest czy ten Ptak zwariował komune nam tu funduje, ten człowiek po każdym sukcesie Pogoni zimny kubeł na głowe nam funduje, za to co zrobił stracił umnie szacunek, ludzie pamietajcie dzisaj Pogoń.v.pl jutro cos innego, przeniose się na te forum na kturym też w miejszym stopniu się udzielałem i też będę robił to co robiłem do tej pory, czyli twardo wygłaszałem swoje poglądy, pewnie to samo zrobia inni z forum Pogońi.v.pl i co tą strone też zamkną, panowie i panie z forum nie dopuśćmy aby zatykano nam usta!!!

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Paulinus
Kibic
Na forum od 8542 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 09:30
A jak o całej sprawie pisze Kurier....Kurier Szczeciński

"CSWD" i to się nie zmieni....
szczur
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 09:44
ludzie! oblukajcie jakie na oficjianej są fajne komentarze :/

Łubu dubu, łubu dubu, niech nam zyje własciciel naszego klubu !
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768892178 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005