Piotr Prędota, Krzysztof Pyskaty, Maciej Ropiejko, Marcin Woźniak i Marcin Nowak podpisali dziś nowe kontrakty z Pogonią Szczecin.
Piotr Prędota i Krzysztof Pyskaty związali się z Pogonią do końca bieżącego roku. Z kolei Marcin Woźniak i Marcin Nowak podpisali umowy do 30 czerwca 2011 r.
Piotr Prędota, Krzysztof Pyskaty, Maciej Ropiejko, Marcin Woźniak i Marcin Nowak podpisali dziś nowe kontrakty z Pogonią Szczecin.
Piotr Prędota i Krzysztof Pyskaty związali się z Pogonią do końca bieżącego roku. Z kolei Marcin Woźniak i Marcin Nowak podpisali umowy do 30 czerwca 2011 r.
ja tu widze pięciu ale dobra...
Bo wkradł się tam Ropiejko, który jeszcze "negocjuje" kontrakt.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/07/2010 12:27
Czy wiadomo jaki będzie dokładny dzień meczu Flota-Pogoń? Na razie z tego co widzę na stronach to jest podawana sobota lub niedziela. Czy ustalono do tej pory dokładnie? Ważne dla mnie, z góry dzięki.
Czy wiadomo jaki będzie dokładny dzień meczu Flota-Pogoń? Na razie z tego co widzę na stronach to jest podawana sobota lub niedziela. Czy ustalono do tej pory dokładnie? Ważne dla mnie, z góry dzięki.
Mecz na wyjeździe i jeżeli się to nie zmieni to Flota ustala dzień i godzinę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.