Odp: Sparingi przed runda jesienną - 09/07/2016 18:48
Dwa pytania:
1) Dlaczego Matras nie jest brany pod uwagę do głównego składu? Przecież to jeden z zawodników od którego powinno się zaczynać ustalanie składu.
2) Zamiast zakupu nowego napastnika, w napadzie będzie wystawiany Frączczak?
Jak oni chcą bez klasowego napastnika w ogóle wychodzić na boiska ekstraklasowe?
Ostatnio edytowany przez: ArP, 9 lipca 2016, 19:09 [1 raz(y)]
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 09/07/2016 19:33
To niech tak próbuje żeby wcisnąć gdzieś i Matrasa na boisko. Teraz jest zmiana Matras za Drygasa. Wychodzi na to, że jeden z nich będzie na ławce. Skoro jest taki plan to ok.
Ale jeżeli chodzi o atak, skoro tyle się mówi o tym, że postawiliśmy na Zwolińskiego to dlaczego go nie próbuje w napadzie od pierwszej minuty, tylko wchodzi na pół godziny?
Ty pewnie powiesz, że to tylko sparing i mógł wystawić nawet Kudłę na ataku bo może się sprawdzi.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 09/07/2016 23:00
Muszą przećwiczyć inne opcje. Kiedy jak nie teraz ? Jak się sezon zacznie, to muszą już wiedzieć na czym będą stać. Zwoliński ma pewny plac, więc po co ma zabierać większość czasu w sparingach ? aby sobie pobiegał ? Muszą przetestować opcję awaryjną. Inaczej jak Zwolak kontuzje złapie lub kartki, to się obudzą w czarnej dupie.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 10/07/2016 01:31
Byłem i bardzo mi się podobało. Widać , że Delev , AG7 , Muraś i Zwolak wraz z AF9 będą dawać czadu z przodu. Drygas już wkomponowuje się w zespół i taktykę nakreśloną przez trenera. Dobrze, że ESA rusza już za tydzień.
Wierny Pogoni Szczecin.
Piłkarze i trenerzy przychodzą i odchodzą.
UWAGA !!! Z debilami nie podejmuję dyskusji i im nie odpowiadam.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 21/01/2017 16:00
Odkopuje temat gdyż meczu nie mogłem obejrzeć a mam kilka pytań. Na jakich pozycjach grali Sebastian Kowalczyk. Seiya Kitano, Dawid Kort, Dawid Zieliński, Gracjan Jaroch i Marcin Listkowski?
Sebastian Kowalczyk na skrzydle zarówno na lewym jak i prawym , Kitano na lewym skrzydle , Kort na 10 czyli ofensywnym pomocniku , Zieliński wszedł za Korta i zajął na boisku jego pozycję , Jaroch grał na prawym skrzydle a po zejściu Listkowskiego grał na ataku natomiast Listkowski przez cały czas przebywania na boisku grał na ataku.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 21/01/2017 17:03
Wniosków ze sparingu raczej nie ma co wyciągać. Pierwsze poważne granie będzie dopiero na Cyprze, ale muszę wspomnieć o jednym - Kowalczyk fajnie się prezentuje i widać, że piłka go lubi. Oczywiście na tle Jezioraka taka ocena jest trochę na wyrost, ale mając wybór "weźmy Madeja, jest doświadczony" i Kowalczyka to szansę dałbym właśnie jemu.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 21/01/2017 18:07
Kort dużo rozgrywał, uspokajał grę i kontrolował tempo ale na tle takiego rywala jakakolwiek ocena mija się z celem. Posiadanie piłki na poziomie 85% (tak zapewne było) daje sporo możliwości. Co do Listka - jak grał na szpicy to był niewidoczny, gdy schodził do boku to miał już więcej do powiedzenia. AG9 tradycyjnie 2 setki zmarnowane
Aha, dla zawodników Jezioraka ogólnie szacunek bo grali ambitnie i nie spuchli.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 21/01/2017 18:43
Panowie a jak oceniacie tego Tsintadze? Ja bym chciał zobaczyć Kowalczyka na 10 bo to jego nominalna pozycja myślę , że tam byłby jeszcze lepszy niż na skrzydle.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 21/01/2017 21:28
Tsintadze bez szału, ale parę razy zaprezentował to, co widzieliśmy na YT - przerzuty, podania penetrujące, do przodu. Widać, że to zawodnik bardziej do gry w tyłach, zamiast Matrasa.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.