Odp: Sparingi przed runda jesienną - 30/01/2016 18:49
Gdzie Ty te straty widzisz? Bo z tego co oglądam to podaje albo w bok albo niedaleko do przodu/środka (celnie) - wybicia z główki to nie straty.
Nieudolność przy przyjmowaniu piłki Rudola to druga sprawa.
Zgadzam się co do tego, że przy wysokim pressingu Sigmy ciężko u nas z pomysłem na wyprowadzenie akcji.
Gdzie Ty te straty widzisz? Bo z tego co oglądam to podaje albo w bok albo niedaleko do przodu/środka (celnie) - wybicia z główki to nie straty.
Nieudolność przy przyjmowaniu piłki Rudola to druga sprawa.
Zgadzam się co do tego, że przy wysokim pressingu Sigmy ciężko u nas z pomysłem na wyprowadzenie akcji.
Kilka razy podał pod nogi przeciwnika. Nieodpuszczalne.
Popatrzcie na tego węgra. Na jakiej szybkosci i luzie z piłka przy nodze pobiegł do pola karnego. Małecki w tym czasie by dobieg do połwy boiska dopiero...
Nie ma się co dziwić.Przy tym wyszkoleniu technicznym to pressing uniemożliwia składną akcje.Tego sie nie da wytrenować w tym wieku.Jak Ci z Espanolu przyjechali i zobaczyli na jakim technicznie poziomie gra nasza liga to uznali za bezcel dawać kogoś z ich rezerw skoro można wygrzebać takiego Traore z zaświatów i chłopak da rade na tym poziomie.
Pierwsza połowe rozwalił Fojut.Najpier pokazał sie jako brazylijski wirtuoz podbijając angielka w małej przerwie by za chwilę walnąc filmowego swojaka w niegroźnej sytuacji.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.