Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 10/08/2010 17:53
Co mi po ich przeprosinach.Jak by ktoś normalny z klubu napisał komunikat że trzeba mieć dowód przy sobie bo inaczej nie wejdziesz to by nie było takiego zamieszania.W komunikacie była mowa tylko że trzeba podać imie,nazwisko i pesel,a jak ma sie rozumieć jeżeli podać to rozumiem to przez podanie z pamięci a takiej możliwości nie było.Dużo ludzi nie weszło rezygnując albo wracało po dowód i wchodziła na stadion już w czasie meczu.Sam wracałem po dowód i weszlem w 10 minucie,a ludzie z poza Szczecina już takiej możliwości nie mieli.A to że na bilet pani wpisywała dane markerem,a poźniej na kartke to już wogóle śmiech na sali i strata Naszego czasu stania w kolejce.Pozostaje kupić karnet lub bilet kilka dni przed meczem.
Pogoń jak feniks,miała siłę żeby się podnieść z płomieni.
Dzisiaj wymieniłem swój karnet z 9 na 6 sektor, mimo że pytałem o sektor 5. Poinformowano mnie, że do sektorów 4 i 5 trzeba dopłacić. Przy wymianie oferowano również sektor VIP.
Dostałem to samo.. czyli mogę wybrać miejsca pod dachem bez dopłaty ? Ja to tak rozumiem
Dobrze rozumiesz.
Dzisiaj wymieniłem swój karnet z 9 na 6 sektor, mimo że pytałem o sektor 5. Poinformowano mnie, że do sektorów 4 i 5 trzeba dopłacić. Przy wymianie oferowano również sektor VIP.
Ja dziś wymieniłem na 8mke mi to samo powiedzieli ze na krytą trzeba dopłacić mimo że przyniosłem list który przysłali , babka sama czytała na głos ze wszystkie sektory oprócz vip nie obowiązuje dopłata, ona mi na to no to ktoś sie pomylił mimo że na dole widniał podpis Dyrektora Klubu...
To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
Ja dziś wymieniłem na 8mke mi to samo powiedzieli ze na krytą trzeba dopłacić mimo że przyniosłem list który przysłali , babka sama czytała na głos ze wszystkie sektory oprócz vip nie obowiązuje dopłata, ona mi na to no to ktoś sie pomylił mimo że na dole widniał podpis Dyrektora Klubu...
Znowu coś kręcą, rano znajomy wymienił z sektora 9 na VIP bez żadnej dopłaty.
Na SUPER VIP nie można wymienić, a na zwykłego VIPa można chyba, tak mi się zdaje.
Na SUPER VIP nie można wymienić, a na zwykłego VIPa można chyba, tak mi się zdaje.
Jak widać można i jednocześnie nie można, zależy jak trafisz. Mi bezproblemowo wymienili z sektora 9 na VIP, ale na pobliską "ósemkę" na przykład już nie mogłem się wbić, bo "coś tam coś tam" i szybko temat zszedł na VIPy. Ciekawe.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Jak powiedziałem po co przyszedłem od razu też Vipy chcieli mi wcisnąć, czyżby jakiś haczyk? Jak dla mnie to jest bardzo dziwne na krytą trzeba dopłacać a tam nie..
Ostatnio edytowany przez: xAdamx90, 12 sierpnia 2010, 16:54 [2 raz(y)]
To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
Jak powiedziałem po co przyszedłem od razu też Vipy chcieli mi wcisnąć, czyżby jakiś haczyk? Jak dla mnie to jest bardzo dziwne na krytą trzeba dopłacać a tam nie..
Ale te VIPy są chuja warte. Do budynku tego nowego nie wejdziesz, pod dachem nie siedzisz, jedyne to co dostajesz (w sumie sam możesz sobie wziąć) to podkładka pod dupę, żeby nie siedzieć na ujebanym krzesełku.
Ostatnio edytowany przez: On jest cienki!, 12 sierpnia 2010, 17:05 [2 raz(y)]
Ale te VIPy są chuja warte. Do budynku tego nowego nie wejdziesz, pod dachem nie siedzisz, jedyne to co dostajesz (w sumie sam możesz sobie wziąć) to podkładka pod dupę, żeby nie siedzieć na ujebanym krzesełku.
i towarzystwo januszy ;]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
i towarzystwo januszy ;]
Sądze, że głównie o to chodzi; też powołałem się na otrzymany list i stwierdzono, że trzeba dopłacać mimo wyraźnej treści korespondencji wskazujacej na brak jakichkolwiek dopłat "pod daszek" - coś mi to wygląda na sytuacje, w której dopiero później poszła dyspozycja ustna, choć skoro zaoferowano pisemnie "coś więcej" to należałoby zachować konsekwencje, bo wizerunek słów Dyrektora, a tym samym Klubu rzucany na wiatr nie jest pozytywny, a chyba ku budowaniu dobrej marki należy iść; nie zmienia to faktu że mimo wszystko jestem zadowolony, bo zapłaciłem 75 zł, a dostałem "produkt" o wiele droższy (przynajmniej w założeniu), niemniej niesmak pozostał ...
i towarzystwo januszy ;]
Sądze, że głównie o to chodzi; też powołałem się na otrzymany list i stwierdzono, że trzeba dopłacać mimo wyraźnej treści korespondencji wskazujacej na brak jakichkolwiek dopłat "pod daszek" - coś mi to wygląda na sytuacje, w której dopiero później poszła dyspozycja ustna, choć skoro zaoferowano pisemnie "coś więcej" to należałoby zachować konsekwencje, bo wizerunek słów Dyrektora, a tym samym Klubu rzucany na wiatr nie jest pozytywny, a chyba ku budowaniu dobrej marki należy iść; nie zmienia to faktu że mimo wszystko jestem zadowolony, bo zapłaciłem 75 zł, a dostałem "produkt" o wiele droższy (przynajmniej w założeniu), niemniej niesmak pozostał ...
Pod krytą zawsze jest dużo sprzedanych karnetów - może już nie ma tam miejsc wolnych? (To tylko moje przypuszczenie).
Ewentualnie na krytą można sprzedać droższe bilety - tam zawsze ktoś wykupi miejsca i lepiej trzymać tam 100 wolnych miejsc, które "pójdą" po 30 zł za mecz, niż wpuścić tam wygnanego karnetowca.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
i towarzystwo januszy ;]
Pod krytą zawsze jest dużo sprzedanych karnetów - może już nie ma tam miejsc wolnych? (To tylko moje przypuszczenie).
Ewentualnie na krytą można sprzedać droższe bilety - tam zawsze ktoś wykupi miejsca i lepiej trzymać tam 100 wolnych miejsc, które "pójdą" po 30 zł za mecz, niż wpuścić tam wygnanego karnetowca.
to chyba do k***y nędzy wiedzą ile karnetów sprzedali na poszczególne sektory dla mnie to jest w ogóle kpina, i ja bym ich do sądu podał(tak dla przykładu, wpłynęło by takich spraw z 100-1000 to może zastanowili by się kogo zatrudniają i co te osoby wydają za dyspozycje - bo oczywiście rozejdzie się to po kościach...). Skoro w liście podpisanym przez Dyrektora jest informacja, że można wymieniać na wszystkie sektory bezpłatnie to z jakiej racji niby trzeba dopłacić, a po drugie jeśli nie ma miejsc na krytą, to po kiego piszą, że można bezpłatnie wymienić na dowolny sektor
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 13/08/2010 00:35
kpina.
Karnetów na krytą na pewno nie sprzedali tyle żeby miejsc nie zostało i na pewno jest ich więcej niż 100, ale do mediów poszło, że klub szlachetnie wymieni na każdy sektor, rzeczywistość to zweryfikowała
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 13/08/2010 11:04
Myślę, że pod krytą sprzedali więcej niż 100 karnetów. na sektory 4,5 karnety poszły do szczecińskich firm-sponsorów m.in. do PŻM. Dlatego potem na niektórych meczach masz takie dziury na sektorach.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Zgubiłem karnet. Mam dowod wplaty. Co z tym fantem zrobić? Da sie to jakos zalatwic w klubie?
Koleżka w tamtym sezonie zgubił na sektor 5, to dali mu chyba na sektor 1 czy jakoś tak..Wiadomo że ktoś kto znalazł chyba nie zajmie Ci miejsca..No chyba Dodam jednak ze nie odbyło się to bez problemów..Dymek się za nim wstawił i wypisali mu ten karnet, także nie wiem jak to będzie w Twoim przypadku bo oni sobie myślą ze Ty chcesz wyłudzić ten karnet...Powodzenia
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768726240 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.