Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2010 13:39
Bracia spinajmy dupy i w środe wszyscy na młyn trzeba pomóc naszym piłkarzyką i pamiętajmy że jesteśmy beniaminkiem 5 miejsce jak narazie i tak jest sukcesem
Na pierwszym planie zaufanie,szczerość,prawda,wysoko garda,dla frajerów jazda Pogon&Legia
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2010 15:19
Sandecja też jest beniaminkiem... Ani nas, ani Górnika, ani ŁKS-u, ani też Sandecji pozostanie w lidze nie usatysfakcjonuje. Dla tych drużyn liczy się tylko awans.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2010 18:44
Oglądam powtórkę tego meczu i jak już teraz znam wyniki innych zespołów z czołówki to jeszcze bardziej szkoda. w tym momencie wpadła bramka na 1:1
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2010 19:08
Ja jestem i tak dumny z chłopaków obojętnie jak wszystko się zakończy,zrobili nam tonę emocji,czyli tego czego oczekuje się w piłce.Zamiast co najwyżej górnej połówki tabeli,mamy duże szanse na awans a w PP gramy w finale co chyba nikt nie brał pod uwagę na początku.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/05/2010 01:05
Bez wzgledu jak ten sezon sie skończy i tak ugralismy w nim już wiecej niż mozna się było spodziewać. W historii klubu takich sezonów nie było zbyt dużo. Jak jeszcze wygramy w Bydgoszczu lub awansujemy to będzie to ścisła czołówka w historii. Jak będzie to i to to numer jeden lub dwa.
Pomimo tego jeszcze muszę czytać co niektóre wpisy. Pociesza mnie to, że jak MU lub Barcelona choćby zremisuje swój mecz to krytyka jest jeszcze większa. Ja tego nie rozumiem- może ktoś wyjasni.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/05/2010 08:51
Roj - jestem podobnego zdania co Ty. Jeszcze 3 lata temu malo kto wierzyl ze zwojujemy tak wiele. W Polsce rowniez mamy takie swoje 'Barcelony' w postaci Legii i Wisly. Uwazam ze kibice tych klubow, szczegolnie Legii nie zaznali od 'wiekow' co to znaczy spadek, walka o utrzymanie i rok w rok przewaznie walcza o najwyzsze stawki. Przywykli do mistrzostw kraju, gry w pucharach i jakies tam srodki tabeli ich nie interesuja.
Bez wzgledu jak ten sezon sie skończy i tak ugralismy w nim już wiecej niż mozna się było spodziewać. W historii klubu takich sezonów nie było zbyt dużo. Jak jeszcze wygramy w Bydgoszczu lub awansujemy to będzie to ścisła czołówka w historii. Jak będzie to i to to numer jeden lub dwa.
Pomimo tego jeszcze muszę czytać co niektóre wpisy. Pociesza mnie to, że jak MU lub Barcelona choćby zremisuje swój mecz to krytyka jest jeszcze większa. Ja tego nie rozumiem- może ktoś wyjasni.
Wyjaśnienie jest dość proste.Sport i życie kibicowskie to dla wielu swego rodzaju miłość.Miłość to nie jako z zasady brak obiektywizmu.Trzeźwe spojrzenie przychodzi dopiero po opadnięciu emocji.
Trudno się dziwić że 5 min. po meczu jest rozgoryczenie i żal.Uderzamy w najłatwiejsze cele:piłkarzy,trenerów,sędziów,nierówne boisko,właścicieli klubów etc. Dzień później dostrzegamy jednak rzeczywisty i realny wymiar zdarzenia.Czym większa przewaga emocji tym bardziej radykalne zdania.
Nie zmienia to faktu że co niektórzy chyba nie doceniają tego co osiągnęła zarówno grupa ludzi biegających po boisku w trykotach Pogoni jak i tych którzy zadbali o to by to co ma miejsce po upadku klubu działo się naprawdę.Wielkie brawa już dzisiaj!!!
Ostatnio edytowany przez: roberto, 10 maja 2010, 09:25 [1 raz(y)]
Wyjaśnienie jest dość proste.Sport i życie kibicowskie to dla wielu swego rodzaju miłość.Miłość to nie jako z zasady brak obiektywizmu.Trzeźwe spojrzenie przychodzi dopiero po opadnięciu emocji.
Trudno się dziwić że 5 min. po meczu jest rozgoryczenie i żal.Uderzamy w najłatwiejsze cele:piłkarzy,trenerów,sędziów,nierówne boisko,właścicieli klubów etc. Dzień później dostrzegamy jednak rzeczywisty i realny wymiar zdarzenia.Czym większa przewaga emocji tym bardziej radykalne zdania.
Nie zmienia to faktu że co niektórzy chyba nie doceniają tego co osiągnęła zarówno grupa ludzi biegających po boisku w trykotach Pogoni jak i tych którzy zadbali o to by to co ma miejsce po upadku klubu działo się naprawdę.Wielkie brawa już dzisiaj!!!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/05/2010 13:44
Popieram w 100% Roja i Roberto brawa dla piłkarzy za ten sukces ktory juz mamy jak nie w tym sezonie to w nastepnym nam sie uda..i nie spinajmy sie za 1 remis z łksem naprawde szkoda ale to jest tylko sport chlopaki zrobili to co mogli i walczyli do konca za co WIELKIE BRAWA !!!
Na pierwszym planie zaufanie,szczerość,prawda,wysoko garda,dla frajerów jazda Pogon&Legia
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/05/2010 22:51
Jakieś takie dziwne uczucia przed meczem z Górnikiem. Pogoń w sumie nie jest zbyt pewna i przekonująca w rundzie wiosennej, a super by było wygrać i dalej walczyć o awans. Troche przykro by było teraz odpuścić i zadwolić się tym co jest. Zobaczymy co będzie. Mecz z Górnikiem powinien sporo wyjaśnić.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/05/2010 23:53
Gornikowi tez nie idzie do konca tak jakby chcieli, tylko zwyciestwo w srode! Stawmy sie licznie i wesprzyjmy grajkow jak najlepiej bo z pewnoscia im sie to przyda
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Jakieś takie dziwne uczucia przed meczem z Górnikiem. Pogoń w sumie nie jest zbyt pewna i przekonująca w rundzie wiosennej, a super by było wygrać i dalej walczyć o awans. Troche przykro by było teraz odpuścić i zadwolić się tym co jest. Zobaczymy co będzie. Mecz z Górnikiem powinien sporo wyjaśnić.
Jestem pewien , że piłkarze nie odpuszczą. Po meczu z ŁKS było widać jak bardzo chcieli to wygrać , ale niestety zabrakło trochę sił i szczęsćia. Mam nadzieję, że jutro bedzię zwycięstwo, a jak się nie uda to tragedi nie będzie i tak ten sezon jest b. udany. Do boju MKS ...
Do Szczecina wybiera się kilkusetosobowa, zwarta grupa zabrzańskich kibiców. To wywołuje jeszcze większą mobilizację wśród szczecińskich fanów. Hasło "Wszyscy w środę na stadion" nic nie traci ze swej siły. A doping dla Pogoni potrzebny będzie jak nigdy. Zróbmy wszystko by po meczu mieć w zwycięstwie Dumy Pomorza cząstkę wkładu własnego, by powiedzenie o 12. zawodniku potwierdziło się z całą mocą.
DZISIAJ MECZ KURWA !!!!!!!!!!!!
Nie zapominać!!!! finał finałem, ale mamy jeszcze przed sobą dwa ważne spotkania, dzisiaj Górnik, a w sobotę Warta!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.