Od razu mogles pisac, ktora chodzi na mecze, doszedelm do tego dopiero teraz na n-k :/
Swoja droga fajny komentarz napisala tej faworytce (ma 2,5 tys. znajomych) z "11", ze startuje a pewnie nigdy na meczu nie byla.
Teraz mi szkoda, ze nie glosowalem na "7".
P.S. Kinga Moze sie ujawnisz?
Odp: Miss Pogoni - 12/02/2010 00:45
Obejrzałem z obowiązku -po zobaczeniu fotek byłem lekko zażenowany wręcz zdegustowany tym co ujrzałem. Na szczęście filmik zrównoważył w jakimś stopniu wypaczoną "rzeczywistość" przez "fotografa" który tą spapraną sesją utwierdził mnie że gro ludzi bierze sie za coś o czym nie ma zielonego pojecia. Bo w dobie takiej techniki wątpie by była to wina sprzętu...
Kandydatki są różne-i całkiem ładne i te troche mniej urodziwe. Ale tu pewnie rozbija sie o rzecz gustu. Zresztą w tej zabawie idea wybierania miss ma sie opierać na wyglądzie kandydatek. Osobiście nie będę głosował,niech to zrobią bardziej kompetentne osoby. Czyli te które będą sie bawić na gali. Typ swój jakiś tam mam ale zostawie go dla siebie
Ostatnio edytowany przez: anathema, 12 lutego 2010, 00:51 [1 raz(y)]
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Powinni zrobić Miss Kibicek Pogoni... a nie Miss Pogoni, to dwie rozne rzeczy, jak maja byc "Miss Pogoni" to nawe mi sie glosowac niechce i ogladac tych zdjec,
Fajnie jakby do konkursu zglosily sie kibicki Pogoni, sam na stadionie kilkukrotnie widzialem kilka bardzo ładnych dziewczyn,
a zdjecia, fakt bardzo kiepskie jakosciowo, studio chyba nie zrobilo sobie dobrej reklamy
Odp: Miss Pogoni - 12/02/2010 08:22
Radzilbym odpuscic z glsowaniem na ta Sandre,moze laska jest ale wysatrczy wejsc na jej NK.. zdjecia z i jakims lalusiem z gola klata(podpis: z moim Kochaniem;**** I'm gonna love you tonight, night, night, night, night... I love You<3) no kurwa,zdjecia z innych wyborow, pewnie startuje gdzie popadnie i mega foty na czasie komorka do lustra w toalecie z kOcHaNa PsIaPsIoLkA(oczywiscie zjarane od solarium,max makijaz). Jak juz glosowac to zachcecalbym na pania nr.7 kojarze z kilku meczy no i wielki plus bo...zalogowana na forum,ba nawet sie ujawnila,trosszke spieta ale widac ze w temacie a w dzisiejszych czasach gdzie o wygranej w konkursie na miss swiadczy ilosc znajomych na nk to juz cos
To co 2 fotki i już ? Ktoś se chyba tam jaja robił ... Tak jak Anathema napisał powyżej chyba pora zostawić głosowanie dla innych tych co się pojawią na "gali".
Odp: Miss Pogoni - 12/02/2010 11:40
Randall, a to i tak niewielka część Najlepsi są ludzie w komentarzach.. np: goście którzy robią sobie zdjęcia przy lustrach i uważają się za kibiców Pogoni pisanej małą literą Z jednej strony można sobie nieźle humor poprawić z drugiej to trochę załamuje.. Cóż, widocznie inne się nie chciały zgłosić.
A ta gala tzn. pokaz lansu połączony z małym dodatkiem jakim jest prezentacja składu to w tym roku też w Can Canie ? I też darmowe wejściówki ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Miss Pogoni - 12/02/2010 12:16
e tam marudzicie. Trzeba namówić te misski na uczestnictwo w jakimś dalszym wyjeździe. Ogólnie udział dziewczyn na wyjazdach nie jest wskazany, ale tu można zrobić wyjątek. będzie atmosfera, alkohol, jakieś tańce, muzyczka, porobimy im zdjęcia żeby mogły wrzucić sobie fotki na nk ciekawe czy spodoba się im klimat kibicowskiej zabawy? heh
Rzeczywiście śmiać się chce jak zgrywają porządne przed rodzicami a potem wystarczy jedna impreza.. Czasem żałuje że nie ma już Giertycha jaki ministra
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Radzilbym odpuscic z glsowaniem na ta Sandre,moze laska jest ale wysatrczy wejsc na jej NK.. zdjecia z i jakims lalusiem z gola klata(podpis: z moim Kochaniem;**** I'm gonna love you tonight, night, night, night, night... I love You<3) no kurwa,zdjecia z innych wyborow, pewnie startuje gdzie popadnie i mega foty na czasie komorka do lustra w toalecie z kOcHaNa PsIaPsIoLkA(oczywiscie zjarane od solarium,max makijaz). Jak juz glosowac to zachcecalbym na pania nr.7 kojarze z kilku meczy no i wielki plus bo...zalogowana na forum,ba nawet sie ujawnila,trosszke spieta ale widac ze w temacie a w dzisiejszych czasach gdzie o wygranej w konkursie na miss swiadczy ilosc znajomych na nk to juz cos
DOKŁADNIE TAK JAK PISZESZ!!! szmulencja tam jest TYLKO I WYŁĄCZNIE dla lansu baunceu, nic a nic nie ma wspólnego z Pogonią! co prawda nie znam pacjentki i z nią słowa nigdy nie zamienilem, ale wszystko mozna wywnioskowac z jej sweet foteciek na NK! i kurwa mać! wez mi ktoś kumaty, ogarnięty, czający baze czy cokolwiek wytłumaczy, jak to jest mozliwe, ze laska mając 20lat miała 2500 znajomych na nk? czy to jest normalne i realne, czy coś jednak może być nie halo z laską? lans, błysk, blask I NIC POZA TYM, żeby tylko jak najfajniejszą być. chcesz się na Pogoni zalansować!? NI CHU JA!!!
ja 3mam kciuki za 7. mysle ze ona podejsciem do tematu zostawia cały ten peletonik gwiazdeczek daleko daleko hen hen, za sobą. i właśnie na nią liczę i za nią 3mam kciuki! powodzenia "słońce";]
DOKŁADNIE TAK JAK PISZESZ!!! szmulencja tam jest TYLKO I WYŁĄCZNIE dla lansu baunceu, nic a nic nie ma wspólnego z Pogonią! co prawda nie znam pacjentki i z nią słowa nigdy nie zamienilem, ale wszystko mozna wywnioskowac z jej sweet foteciek na NK! i kurwa mać! wez mi ktoś kumaty, ogarnięty, czający baze czy cokolwiek wytłumaczy, jak to jest mozliwe, ze laska mając 20lat miała 2500 znajomych na nk? czy to jest normalne i realne, czy coś jednak może być nie halo z laską? lans, błysk, blask I NIC POZA TYM, żeby tylko jak najfajniejszą być. chcesz się na Pogoni zalansować!? NI CHU JA!!!
ja 3mam kciuki za 7. mysle ze ona podejsciem do tematu zostawia cały ten peletonik gwiazdeczek daleko daleko hen hen, za sobą. i właśnie na nią liczę i za nią 3mam kciuki! powodzenia "słońce";]
ja tam wcale nie mam konta na naszej i nie czuje sie jakoś gorszy pewnie jakbyś rzucił okiem co to za znajomi to pewnie w % dużym byli by coś w deneń "zapasowy przyjaciel" (to ze nie mam konta tzn ze nie wiem jak to tam wygląda) tam masa ludzi sie lansuje i chce "pokazać" jak to im w życiu sie układa. jedno wiem że ten portal nie spełnia swojej funkcji jakie było pierwotne.
Odp: Miss Pogoni - 12/02/2010 16:52
Wiesz moze to i dobrze ze nie masz konta.... Ale jak chcesz popatrzec to zaloz jakies fikcyjne i wpisz w szukaj znajomych dane kandydatki nr 11 to zobaczysz co sie teraz wyrabia...
ja tam wcale nie mam konta na naszej i nie czuje sie jakoś gorszy pewnie jakbyś rzucił okiem co to za znajomi to pewnie w % dużym byli by coś w deneń "zapasowy przyjaciel" (to ze nie mam konta tzn ze nie wiem jak to tam wygląda) tam masa ludzi sie lansuje i chce "pokazać" jak to im w życiu sie układa. jedno wiem że ten portal nie spełnia swojej funkcji jakie było pierwotne.
hehe, to oczywiście było pytanie retoryczne, bo nie ulega watpliwości, że musi być wasnie tak, jak napisałeś, jednak to co sie tam u tej lasencji w znajomych dzieje, to jest bez kitu...szkoda gadać sami obczajcie:
http://nasza-klasa.pl/friends/3154515?page=125
i tam prawie każda strona tak samo wygląda, same fikcje, nie ma co. widać ze laska błyska rozsądkiem i elokwencja też pewnie "wprost proporcjonalna" do liczby znajomych. japierdole kurwa jebana mać, czy dzisiejsze społeczeństwo jest naprawdę jUsH TaKK pOOresSSaNe dO kFFadraTTu!?!?!? juz apstrachując od tej pani, ale niektórym by się chyba na prawdę selekcja naturalna, antykoncepcja, aborcja i eutanazja przydała na raz.
a co do tej pani, to ja bym naprawdę nie chciał, żeby taki błyszczyk został miss mojego ukochanego klubu. przecież wyglad to nie wszystko, ludzie zlitujcie się!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768754052 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.