Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
pit26
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8283 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 16/06/2007 12:18

muniek napisał:  

gregm napisał:  
a poza tym podejrzewam ,ze jesli Adamczuk i spólka zgodzili sie na owych "gastronomików" to musiały być im przedstawione jakies konkrety( pomysł na działalnośc, sponosring itp.) pozdro

Nigdzie nie ma info ze ktokolwiek z PN na cos sie zgodzil. Nawet nie wiadomo czy rozmawiali bo narazie nikt tego ani oficjalnie nie zaprzeczyl ani nie potwierdzil.

Szykuje sie wielkie bagno.

14.06.2007 w kronice mowili o tej ofercie zakupu akcji SSA przez tzw. "gastronomikow", byla rowniez krotka rozmowa z Adamczukiem, z materialu wynikalo ze Adamczuk i Pogon Nowa popieraja zakup akcji przez owych "gastronomikow".

Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
gregm
Kibic
Na forum od 7318 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 16/06/2007 12:42

pit26 napisał:  

muniek napisał:  

gregm napisał:  
a poza tym podejrzewam ,ze jesli Adamczuk i spólka zgodzili sie na owych "gastronomików" to musiały być im przedstawione jakies konkrety( pomysł na działalnośc, sponosring itp.) pozdro

Nigdzie nie ma info ze ktokolwiek z PN na cos sie zgodzil. Nawet nie wiadomo czy rozmawiali bo narazie nikt tego ani oficjalnie nie zaprzeczyl ani nie potwierdzil.

Szykuje sie wielkie bagno.

14.06.2007 w kronice mowili o tej ofercie zakupu akcji SSA przez tzw. "gastronomikow", byla rowniez krotka rozmowa z Adamczukiem, z materialu wynikalo ze Adamczuk i Pogon Nowa popieraja zakup akcji przez owych "gastronomikow".

o tym wlasnie mowilem

WIARA BęDZIE W NAS TRWAć!!!
tie
Kibic
Na forum od 6841 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 16/06/2007 13:52
Gradus
No jesli nie wierzysz wladzom klubu to po co przytaczales ich zarzuty w stosunku do Matlaka??

Nie sadze zeby to byla wiadomosc wyssana z palca o ktorej ropisywaly sie media i szeroko komentowalo ja srodowisko kibicowskie.Skoro zarzad klubu nie chcial Matlaka musial podjac ta decyzje majac 100% pewnosci ze wlasnie tak bylo.
Stary to byl rok 2003 w nastepnym sezonie awansowalismy spowrotem do I ligi.Wszystko wygladalo dobrze gra zespolu tlumy ludzi na trybunach wiec czemu mialmym nie wierzyc wtedy Zarzadowi Mks Pogon Szczecin.Ptak zobligowal sie ze w przeciagu dwoch lat Pogon powroci do I ligi i dotrzymal slowa.Rozumiem ze Ty wtedy nie chodziles na Pogon bo byla to dla Ciebie Piotrkovia.Miales za to wykupiony karnet na mecze PN :)

Gardus
co do pilkarzy to teraz glownie grali amatorzy z Brazylii... kilku wychowankow Pogoni gralo tylko dlatego, ze wybrancy Ptakow okazali sie wyjatkowo denni. Inaczej Ptak by ich nie dopuscil do gry.

Przeciez o to chyba chodzi ze graja lepsi skoro wychowankowie prezentuja wyzszy poziom to logiczne jest to ze grali wlasnie oni.
Pozatym tylu wychowankow Pogoni dawno juz nie gralo oczywiscie pomijajac czasy Gordona i degradacji do II ligi gdzie Pogon grala juniorami.

Gardus
widzisz skad maja miedzy innymi mlodych wychowankow?

Sugerujesz ze Ci zawodnicy to wychowankowie PN? hehe Po upadku Pogoni Pogon Nowa wywalczyla sobie miejsce w IV lidze i przejela bylych juniorow Pogoni Szczecin.Poczym oddala miejsce miejsce rezerwom Pogoni Saa za co zdaje sie otrzymala 1% udzialow.Ktory to potem 1% trafil w lapy Ptaka za posrednictwem Prezesa Stowarzyszenia MKS.

Gardus
to juz starcza? Wystarcza, ze jest herb, barwy i nazwa i ten sam stadion? Dla mnie Pogon to jednak cos wiecej... Dla mnie to jest jeszcze dodatkowo poszanowanie tradycji. Co z tego, ze SSA miala prawa do nazwy i herbu jesli miala je tak naprawde gleboko w d??
Fiorentina po bankructwie gra teraz pod inna nazwa... czy kibice Fiorentiny powinni przestac jej kibicowac? Ty chyba bys przestal bo najwazniejsza jak rozumiem dla Ciebie jest nazwa...

Pisalem wczesniej ze kazdy sam sobie odpowie na to pytanie.Pogon Saa to jest dla mnie kontunuacja Pogoni 1948 dla Ciebie nie wporzadku kibicuj PN.Wystarczy ze zmini sie zarzad w obecnej Pogoni beda w zarzadzie ludzie ze Szczecina moze nawet z PN i znowu bedzie sie szanowalo tradycje.Mylisz pojecia ja nie kibicuje obecnemu zarzadowi jestem do nich w opozycji.Przedewszystkim kibicowalem wychowankom Pogoni Szczecin.
Pogon Szczecin ma zjebany zarzad czy kibice powinni sie od niej odwracac mimo ze graja w niej wychowankowie?

Gardus
no i niestety troszke manipulujesz... nie powiedzial, ze nie mozna oddzielac PN od "obecnej Pogoni" tylko od POGONI. A to jednak nie to samo... Prawdziwa Pogon to cos wiecej niz SSA z prawem do uzywania nazwy i herbu...

Cytuje wypowiedz Matlaka – Moim zdaniem musimy wszyscy dojść do porozumienia dla dobra klubu – mówi Grzegorz Matlak. – Nie można rozdzielać Pogoni Nowej od Pogoni. Jeśli nowi właściciele zgłoszą klub do drugiej ligi, to trzeba będzie szybko znaleźć piłkarzy i trenerów, a to nie jest łatwe w tak krótkim czasie – do rozpoczęcia rozgrywek zostały tylko prawie dwa miesiące. Co w takim wypadku stanie się z Pogonią Nową? Na pewno nasza praca dotychczasowa nie pójdzie na marne, ale jeszcze nie nadszedł czas na konkretne rozwiązania. Na razie musimy być pewni, kto kupi akcje i w której lidze zagra Pogoń.

Gardus
pamietam rozmowe w radiu i to co pamietalem to bylo 1.5 mln na IV lige jesli PN bedzie wspolnie ze stowarzyszeniem MKS Pogon. Reszta to sa tylko plany na przyszlosc.

Mnie sie wydaje ze to Ty manipulujesz.
Proponuje Ci przesluchanie tej rozmowy raz jeszcze bo zaczynam Ci podejrzewac o polmrocznosc jasna.Ciezko sie dyskutuje z kims kto nie przyjmuje niezbitych faktow do wiadomosci tak jak wlasnie audycja radiowa.Nie wiem moze Twoim zdaniem ktos inny podkladal glos gdy Zwirek i Muchomorek mowili ze PN ma juz budzet nawet na druga lige.
.
Gardus
A nawet jesli cos takiego robil to swoja pozniejsza praca to wielokrotnie odpokutowal .

Tego co zrobil nie jest w stanie zminic ten smrod bedzie sie za nim ciagnal do konca.Pewnych zeczy sie poprostu nie zapomina.
Odpokutowal wielokrotnie?
Smaczna gotuje Grześ grochowke?:)

Ja rowniez bede kibicowal Pogoni Szczecin niezaleznie w ktorej bedzie grala lidze calkiem prawdopodobne ze w IV i mimo ze nie przepadam za dzialaczami PN.Dlatego miedzyinnymi za to ze uwazaja ze IV liga to jedyne sensowne rozwiazanie co uwazam za totalny absurd.Moim zdaniem trzeba dazyc do kompromisow rozmawiac nie obrazac sie na siebie i byc ponad wszystkimi podzialami.Przeciez rowniez dobre mozna zaczynac wszystko od nowa startujac z II ligi.
Wierzysz w to co mowil Chlasta ze Pogon za dwa lata bedzie w II lidze?Pewnie zaraz bedziesz probowal mi udowodnic ze na 100% tak wlasnie bedzie chociazby na przykladzie GKS Katowice
Pogon zaczynajac od IV ligi moze na dlugie lata tam zostac tego nie mozna wykluczyc.Polnia Bytom awansowala do I ligi po zdaje sie 21 latach sa druzyny ktore nigdy sie nie odrodzily jak Motor Lublin , Gornik Walbrzych czy Stal Mielec.
Wszyscy jestesmy kibicami Pogoni Szczecin i chcemy dla ,,Dumy Pomorza'' jak najlepiej jednakze podazamy dwoma roznymi drogami.W kazdym z ewentualnych dwoch scenariuszy tkwia zagrozenia.No nic pozyjemy zobaczymy.
PS.Nie wykluczone ze PN poprze ,,Gastronomikow'' co to wtedy bedzie dla Ciebie oznaczalo?
Domyslam sie ze stworzenie Pogon Jeszcze Nowsza :)

szalikNa miescie jest tłok w tramwaju jest tłok kibice na Pogoń jada....raca
pit26
Kibic
Na forum od 8283 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 16/06/2007 14:24
komentarz z forum gazety wyborczej n/t tzw. "gastronomikow":

Autor: Gość: picasso IP: *.chello.pl
Data: 16.06.07, 11:50

Panowie bez emocji plan i pomysł na rozwiązanie sprawy Pogoni jest oczywisty i
bardzo prosty i myślę, że wielu go zna, jednak żeby go zrealizować trzeba mieć
chęć i specyficzną osobowość ( nie tylko kasę – ma ją wielu ale nie chcą się
taplać w tym bajorku).

W skrócie trzeba odkupić akcje Pogoni od Ptaka za niską cenę najlepiej na raty.
Następnie działać: wprowadzić do klubu ludzi ze Szczecina raczej młodych ,
kojarzących się z Pogonią np. Dymkowski, Majdan, itp. zorganizować struktury –
zarząd, trenerzy, ściągnąć na szybko zawodników( najlepiej ze szczecińską
konotacją) - zapewne piłkarzy z kartą w ręku – dość tanich i solidnych
chcących grać w II lidze jest sporo. Reasumując trzeba zintegrować środowisko
piłkarskie i kibiców – Pogoń Nowa ( trochę mogą buczeć ale nie będą mieli
wyjścia muszą się przyłączyć), uzyskać przychylność i dobrą atmosferę w
mediach. W środowisku publiki piłkarskiej silną identyfikację z klubem. Wydaje
się że poparcie władz Zarządu i Rady Miasta (PO) jest pełne. W tej sytuacją
uzyskując pewną przejrzystość sytuacji wydaje się formalnością podpisanie
kilku umów sponsorskich np. Miasto, Bosman, lokalny biznes. Biorąc pod uwagę
potencjał „kibicowski” Szczecina przy dobrym rozegraniu sprawy w II lidze
średnia widownia na meczu może być ok. 15.000 , daje to duży atut we wszelkich
rozmowach ze sponsorami, władzami itp. Wydaje się najbliższy sezon zostanie
poświęcony na walkę o utrzymanie i równolegle budowanie zespołu na kolejny
sezon, w którym można walczyć o awans. Koniunktura na piłkę w Polsce do Euro
2012 na pewno będzie, w Szczecinie władze pewnie zbudują nowy Stadion –
wszystko sprzyja.
Jak wieść gminna niesie Pan Kałużny ma niezłe kontakty w środowisku piłkarskim
w Szczecinie jak i w Warszawie, rozwiązuje sprawy w sposób prosty i skuteczny,
podobno nie angażuje się w sprawy, w których nie może odnieść pełnego sukcesu.
Zresztą od showbiznesu do sport biznesu nie daleko – trzeba dać ludziom
igrzysk. Więc wydaje mi się jak im się uda przejąć akcje Pogoni będzie
ciekawie, za nie dużą własną kasę zorganizują klub, zorganizują sponsoring i
powinno być normalnie. A wyniki ( awans) ....to tylko sport ( pamiętam jak
Bełchatów wchodził do ligi chyba dwa razy z rzędu przegrał awans o włos w
ostatniej kolejce). Ale jeśli Pogoni uda się awansować do I ligi to plan wypali
w 100 % - duża kasa – sponsoring, Canal +, prestiż dla właścicieli. Jak mi się
wydaje ten pomysł ma duże szanse na sukces czego szczerze życzę. Świat należy
do odważnych.
Zapewniam nie ma tu znaczenia z skąd pochodzi kapitał biznesmenów- gastronomia,
szaszłyki, piwo, palety etc. Poznamy ich po owocach

Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 16/06/2007 14:43
Na 60 lecie Pogoni TYLKO awans do 3 ligi, nie spadek z drugiej! Niby poziom ten sam ale jakże różne nastroje...Od tych wszystkich publikacji, plotek itp. to głowa pęka - niech ten koszmar się już skończy...(najlepiej) wyprowadzką ptaka do Piotrkowa.

Ostatnio edytowany przez: db1948, 16 czerwca 2007, 15:19 [1 raz(y)]

Gradus
Kibic
Na forum od 8546 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 16/06/2007 15:19
tie: nie chce mi sie juz odpowiadac znowu na wszystkie punkty bo w ten sposob bedziemy dyskutowac do smierci... W kontekscie tego co napisales interesuje mnie teraz tylko jedna rzecz. Powiedz mi tylko prosze co sadzisz o Baniaku :)

tie
Kibic
Na forum od 6841 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 16/06/2007 22:10
Gradus
Dlaczego akurat pytasz o Baniaka? Wnioskuje po Twoim usmieszku ze to podchwytliwe pytanie:)
Oczywiscie mam wyrobione Zdanie o Baniaku..Doskonaly szkoleniowiec czego przykladem moze byc to ze wprowadzil do I ligi Lecha Poznan Pogon Szczecin i prawie Zawisze Bydgoszcz gdyby nie jedno male ale...hehe
Ostatnio zdal egzamin na najwysza klase trenerska i moze prowadzic kazda druzyne w europie:)
Pozatym typowy pozer jak Matlak i podobnie jak Grześ zeszmacil sie w Poznaniu do tego prodekowany Fryzjera.
Czyzbys mnie pytal o Baniaka w kontekscie ze Pogon moze byc zamieszana w afere korupcyjna i chociazby z tego wzgledu warto zaczynac od IV ligi?
Nie wiem jak to dokladnie jest ale przypuscmy ze Pogon zaczelaby od IV ligi i udowodnionyby ze Pogon kupowala mecze awansujac do I ligi czy ta Pogon IV ligowa nie zostalaby pociagnieta do odpowiedzialosci?
Wszystkie druzyny ligowe zamieszane sa w afere korupcyjna w wiekszym lub miejszym stopniu.Problem tkwi w tym jakie kryteria nalezy zastosowac.Karac druzyny tak samo?Druzyne ktora kupila kilka spotkan co ta ktora kupila ich kilkanscie czy kilkadziesiat.
Gdybsmy chcieli byc surowi w karaniu to nasza liga musialaby sie rozwiazac.Wydaje mi sie ze przedewszystkim powinno sie scigac dzialaczy i pilkarzy ale wiem ze o wiele latwiej ukarac kluby chociaz czasami juz dawno nie ma w nich skrepowanych dzialaczy i pilkarzy.
Znalem kiedys kilku pilkarzy III i II ligowych wiec obilo mi sie o uszy to i owo takze o Baniaku.
Baniak to jeden z najwiekszych chosztaplerow w naszej lidze.Lech Poznan ponoc kupil praktycznie wszystkie mecze kiedy to awansowal do I ligi gdy ich trenerem byl Baniak.
W jednym z meczow gdy druzyna przyjezdna remisowala z Lechem i wychodzila na druga polowe w tunelu podeszla do nich ochrona skladajaca sie z kilkunastu karkow i zakomunikowala im ze jezeli meczu nie przegraja o wlasnych silach nie wyjada z Poznania.To pewnie nie inicjatywa Bogusia pisze jako ciekawostke.
Pogon ponoc tez kupowala mecze ale sporadycznie gdyz miala dosc silna pake gdy awansowala do I ligi.
W II lidze sedziowie byli na tyle beszczeli ze wchodzili do szatni druzyny i pytali ,,Panowie ile uzbieraliscie'' Ponoc w I lidze bylo podobnie z tym ze wieksze stawki.
Kupowanie meczy na poziomie III ligi odbywalo sie miejwiecej tak.Zapraszano sedziego dwa dzien przed meczem do danego miasta,wynajmowalo apartament w hotelu,sprowadzano dziwki i alkohol na koszt klubu.Jednym slowem mowiac libacja:)
Ciekawe jak to wyglada w nizszych ligach kupuja mecze za skrzynke wina rocznik sroda?:)
Tak tak korupcja to niestety wielka zmora naszej ligowej pilki dobrze ze sie za to wzieli.
Sam widzisz o Bogusiu nie mam dobrego zdania.

szalikNa miescie jest tłok w tramwaju jest tłok kibice na Pogoń jada....raca
Metyl
Kibic
Na forum od 6884 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 16/06/2007 22:45
W odpowiedzi na jedno z twoich pytań tie zapewniam cie że Pogoń jeśli zacznie grać od 4 ligi nie będzie ukarana za korupcje ponieważ z prawnego punktu widzenia nie będzie ona miała NIC wpólnego ze spółką antoniego ptaka.

jarooo
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 16/06/2007 23:11
Czemu z was tacy pesymisci ku..a? 2 liga zaczyna miec szerokie poparcie z wielu zrodel i to powinno cieszyc a wy za wszelka cene forujecie Nowa .....po co ? wszedzie szukacie przekretow a tylko Matlak z Chlasta sa aniolkami??? Nie tedy droga... Po prostu jesli Pogoni powiedzie sie to Nowa zniknie i was to boli...

Gradus
Kibic
Na forum od 8546 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 16/06/2007 23:42
tie: chodzilo mi raczej o to "zeszmacenie sie"... tylko ciekawi mnie jaka czynnoscia sie wg Ciebie Baniak zeszmacil w Poznaniu. No i czy uwazasz, ze bardziej czy mniej sie zeszmacil od Matlaka??

christoph
Kibic
Na forum od 8584 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 16/06/2007 23:56

tie napisał:  
prodekowany Fryzjera.

Mnie zastanawia co to znaczy??

Dziękuję :)
anathema
Kibic
Na forum od 7189 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 17/06/2007 00:17

christoph napisał:  

tie napisał:  
prodekowany Fryzjera.

Mnie zastanawia co to znaczy??

no jak? nie kumasz? made in "fryzjer" ;)

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 17/06/2007 01:20
prodekowany = protegowany
beszczeli = bezczelni

Pewnie tak miało być - najwyraźniej autor zna niektóre słowa ze słuchu, ale z widzenia to już nie bardzo ;)

LEOnek
Kibic
Na forum od 7288 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 17/06/2007 01:44

jarooo napisał:  
Czemu z was tacy pesymisci ku..a? 2 liga zaczyna miec szerokie poparcie z wielu zrodel i to powinno cieszyc a wy za wszelka cene forujecie Nowa .....po co ? wszedzie szukacie przekretow a tylko Matlak z Chlasta sa aniolkami??? Nie tedy droga... Po prostu jesli Pogoni powiedzie sie to Nowa zniknie i was to boli...

2 razy człowiek sie sparzy więc woli się rozejrzeć dokładnie. Ale jak to mówią " mądry Polak po szkodzie". Tylko że niektórzy sie zbytnio podjarali jak za antka . Ja tam nie miałbym nic przeciwko drugiej lidze ale czemu nic przez długi czas nie było wiadomo o osobach zamierzających kupić klub ??? Jakaś wielka tajemnica ??? Rozumiem że można sobie sprawy finansowe kupna zostawić do negocjacji i ich nie ujawniać ale czy wiesz może co oferują "gastronomicy " ???Jacy piłkarze będą grać ???? Jaki będzie budżet klubu ??? Czy będzie to druzyna zdolna wywalczyć I lige i co dalej w takim razie ??? Po prostu nic nie wiadomo a terminy zaczynaja naglić . Potrzebne są licencje, zawodnicy, sztab szkoleniowy, nie mówiąc już o jakimś zgrupowaniu, zgraniu druzyny . Myślisz że da sie to zrobić w ciagu 1 tygodnia??? JAK DLA MNIE TO JEDEN WIELKI BURDEL SIE ROBI. PN ma chociaz zaczątek tego co Pogoń 2 ligowa będzie musiała wykonac od początku i tyle w temacie a czy 4 liga to lepsze rozwiązanie by było czy będzie to się okaże. Najwyżej wszyscy sie zawiną - Krzystek zrówna stadion z ziemia i postawi swe upragnione osiedle domkow i będzie jeden wielki CH..

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8364 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 17/06/2007 10:19

tie napisał:  

Sugerujesz ze Ci zawodnicy to wychowankowie PN? hehe Po upadku Pogoni Pogon Nowa wywalczyla sobie miejsce w IV lidze i przejela bylych juniorow Pogoni Szczecin.Poczym oddala miejsce miejsce rezerwom Pogoni Saa za co zdaje sie otrzymala 1% udzialow.Ktory to potem 1% trafil w lapy Ptaka za posrednictwem Prezesa Stowarzyszenia MKS.

Coś na tej wyspie nie za bardzo masz info z pierwszej ręki. Bredzisz :) Po wywalczeniu IV ligi przez PN, skład IV ligowej PN miał być oparty na zawodnikach kończących wiek juniora w Pogoni Nowej a grających wówczas w LWJ. To właśnie oni ograli protegowanych Fryzjera - juniorków z Lecha Poznań. Więc o jakich juniorach przejętych z Pogoni majaczysz - nie mam pojęcia. :)

tie napisał:  

Tego co zrobil nie jest w stanie zminic ten smrod bedzie sie za nim ciagnal do konca.Pewnych zeczy sie poprostu nie zapomina.
Odpokutowal wielokrotnie?
Smaczna gotuje Grześ grochowke?:)

Ty masz naprawdę potężny uraz do Matlaka. Po tej Radzie Klubu padło ci chyba coś lekko na głowę. No i dalej bredzisz, to nie była grochówka :)

tie napisał:  
sa druzyny ktore nigdy sie nie odrodzily jak Motor Lublin

Jak na jeden tekst ilość popełnionych przez Ciebie grubych pomyłek jest zastanawiająca, no ale na emigracji nie trzyma się ręki na pulsie tak jak w Radzie Klubu za Gondorra :)

Pogoń to My
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7766 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 17/06/2007 11:40

tie napisał:  

Z tego co się orientuję to Motor awansował do II ligi...jak się mylę to proszę mnie sprostować :]

BS
Kibic
Na forum od 7114 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 17/06/2007 11:56

..::Krzysiek::.. napisał:  

tie napisał:  

Z tego co się orientuję to Motor awansował do II ligi...jak się mylę to proszę mnie sprostować :]

ale po ilu latach i kiedy ostatnio gral w pierwszej ? Niestety to jest smutny przykład na to że nie w każdym mieście posiadajacym potencjał ( a w Lublinie bywam często i widzę ) musi się udać , wielki piłkarski biznes...
Widzę raczej więcej niepewności niż pesymizmu w naszym mieście co do gastronomików więc wypadałoby aby uchylili rąbka tajemnicy w niektórych najbardziej interesujących nas kwestiach takich jak chociażby : skład , budżet itd.
Chociaż co można powiedziec konkretnego o składzie skoro będą budować go od 0 jeżeli w ogóle dane im będzie prowadzic Pogoń ;)

pzdr , i wiecej optymizmu

RosSi
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 17/06/2007 11:59

..::Krzysiek::.. napisał:  

tie napisał:  

Nie mylisz się :) Awansował

Leśny Dziadek
Kibic
Na forum od 7036 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 17/06/2007 12:29
napisz po ilu latach ;-)

HERRING POWER
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 17/06/2007 13:36
Ale niektórzy z was są śmieszni..
Przyszli jacyś gastronimicy którzy jedyne co oferują to grę w II lidze i nic więcej...
Żadnych planów, budżetu(Choć słyszałem, że jakieś tam kwoty padły, ale zmieniają się one każdego dnia :D), piłkarzy sponsorów itp.
A wy już II liga II liga i klapki na oczy, gdyby Ci ludzie naprawdę pokazali, że mają coś do zaoferowania można się zastanowić, a tak?
A Pogoń Nowa już pokazała co oferuje i jak wiem budżet na IV lige był podawany, gdzieś wystarczy dobrze poszukać. :)

Z daleka nie będzie widać.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768779274 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005