Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Amica 0:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Prawa Strona Miasta
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7472 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 15/03/2006 07:59

Plum napisał:  
Taka jest moja opinia, może trochę chaotyczna,
Dajmy szansę…

opinia napewno jest chaotyczna bo kreci sie w kolko i do niczego nie prowadzi..Ameryki swoimi wywodami nie odkryles, a alternatywa jest zawsze.widzisz wypowiadasz sie na temat w ktorym tak naprawde nie mozesz miec za wiele do gadania, bo nie pamietasz/nie znasz tej Pogoni,zanim tu przylazl Gondor,Bekdas...a jesli chcesz dawac komus szanse to chyba tylko Ptakowi zeby stad odlecial razem ze swoimi nieudolnymi pilkarzykami..a co by bylo gdyby...to juz bez sensu wogole kminic

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 15/03/2006 10:14

Ekipant napisał:  
a jesli chcesz dawac komus szanse to chyba tylko Ptakowi zeby stad odlecial razem ze swoimi nieudolnymi pilkarzykami..

Czemu od razu przekreślasz tą drużynę? Po pierwszym meczu?
Ja też nie wróżę jej sukcesów, ale dajmy jej szansę...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 15/03/2006 10:59
A ja do tego co napisał kolega Ekipant przytocze jeszcze raz świetną wypowiedź Pszczólka "Wiary w zespół nie mam, Mam wiare w POGOŃ" myśle, że to wszystko wyjaśnia.

Pzdro

Pogoń To My!
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 15/03/2006 11:08
Dejvi 100% racji. Nie prezesi, nie piłkarze sie liczą, liczy się POGOŃ, i to nas jednoczy...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 15/03/2006 11:16

Plum napisał:  
Dejvi 100% racji. Nie prezesi, nie piłkarze sie liczą, liczy się POGOŃ, i to nas jednoczy...

a czemu nie wierze w ich sukcesy bo mam ich w dupie tak samo jak oni maja Nas,Grzelak tez sie tak samo nadaje jak i Kaczorowski,wiec ostatni sklad na Amice-to byla poprostu zenada...czekam az wreszcie wroca czasy kiedy pilkarze znow beda grali dla Nas a nie tylko dla hajsu...szkoda ze to sie juz nie zdarzy...tylko Pogon!!

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 15/03/2006 12:23
Polak czy Brazylijczyk- i tak grają dla kasy...
Jeśli nie widać różnicy to po co przepłacać? ; p

Ostatnio edytowany przez: Plum, 15 marca 2006, 12:34 [1 raz(y)]

db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 15/03/2006 13:07
Nie ma już czegoś takiego jak gra dla kibiców! A durne teksty piłkarzyków (w każdym klubie), że gramy dla kibiców czy coś takiego to jest dla mnie śmiech. Oni grają - oczywiście, ale nie dla kibiców nie dla klubu tylko dla swojej przyszłości finansowej! Oni są jak panienki (wiadomo o co chodzi) - pójdą tam gdzie dostaną więcej! Oczywiście to się tyczy tych najwyższych kals rozgrywkowych (1,2,3liga) Niższe to co innego...

Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 15/03/2006 15:39

oczko82 napisał:  
Nie ma już czegoś takiego jak gra dla kibiców! A durne teksty piłkarzyków (w każdym klubie), że gramy dla kibiców czy coś takiego to jest dla mnie śmiech. Oni grają - oczywiście, ale nie dla kibiców nie dla klubu tylko dla swojej przyszłości finansowej! Oni są jak panienki (wiadomo o co chodzi) - pójdą tam gdzie dostaną więcej! Oczywiście to się tyczy tych najwyższych kals rozgrywkowych (1,2,3liga) Niższe to co innego...

Mysle ze nie wszyscy piłkarze tak robia

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 15/03/2006 15:42
Przyklady z ligi polskiej ?

hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 15/03/2006 17:45

Ekipant napisał:  

Plum napisał:  

a czemu nie wierze w ich sukcesy bo mam ich w dupie tak samo jak oni maja Nas,Grzelak tez sie tak samo nadaje jak i Kaczorowski,wiec ostatni sklad na Amice-to byla poprostu zenada...czekam az wreszcie wroca czasy kiedy pilkarze znow beda grali dla Nas a nie tylko dla hajsu...szkoda ze to sie juz nie zdarzy...tylko Pogon!!

No niestety takich czasow się nie doczekamy. Jednak miło jest powspominać kiedy to uganiało sie po Szczecinie i spotykało Dymkowiskiego,Ławe,Majdana,Walburga,Remienia,Pokładowski a takze swego czasu Drumlaka i zbierało sie autografy na piłkach czy koszulkach. Kiedyś to piłkarze podchodzili pod sam płot i przybijali piątki a teraz to co dla nas kibicow najwazniejsze zostało zatracone niestety. Teraz liczy sie tylko kasa kasa kasa ale broń Boże mała ! Grzelak ? Kaźmierczak ? oni maja nas w dupie jeszcze gorzej niż Ci brazylijczycy. POGOŃ TO MY !!

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 15/03/2006 18:33

Valdes napisał:  

oczko82 napisał:  

(?) ciekawe kto... Ale wiesz każdy ma swoje zdanie.

db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 15/03/2006 18:34

oczko82 napisał:  

Valdes napisał:  

oczko82 napisał:  

(?) ciekawe kto... Ale wiesz każdy ma swoje zdanie.

ps. To nie jest raczej temat do takich rozmów...:)

Wojtek S.
Kibic
Na forum od 7786 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 15/03/2006 19:50

Plum napisał:  

:|

Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 15/03/2006 20:27

Plum napisał:  

Jak nie widac roznicy to po cholere kompromitowac sie sprowadzajac trzeci wor pomaranczy z Brazylii?? Po cholere odstawiac szopki, ze niby walczymy o puchary?? Grajacy Polacy prezentuja pewna wartosc, ktora kazdy z kibicow przedzej czy pozniej pozna. Taki grajacy Silvera Fontela, reklamowany jako czarodziej srodka pola, udowodnil, ze zapowiedzi to jedno o prawdziwa walka to drugie...

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 15/03/2006 21:27
No własnie,
Ale ile było Polaków którzy nie sprawdzili się w Pogoni? Wielu (nie mówić już o takich obcokrajowach jak Kuchar, Poledica i częśc piłkarzy z Amreyki Południowej)
Ilu z tych piłkarzy utożsamiało się z klubem, grali głownie dla kibiców, klubu a nie kasy? Chyba żaden.

Wojtek S.
Kibic
Na forum od 7786 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 15/03/2006 21:58
Wole zeby Polak gral dla kasy w Polsce niz jakis dziad z drugiego konca swiata.

Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 16/03/2006 00:01

Pucha napisał:  

proste!! lepiej zeby Polak zarabial ten hajs niz jakis emerytowany czarnuch...

el_presidente
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 16/03/2006 01:05

Ekipant napisał:  

Pucha napisał:  

proste!! lepiej zeby Polak zarabial ten hajs niz jakis emerytowany czarnuch...

Tacy jestescie Narodowi-Socjalisci to zatrudnijcie z powrotem Drumlaka, Kaczorowskiego, tudziez innych wyrobnikow ligowych. Czy oni czy Brazylianie - wszyscy po jednych pieniadzach bo tylko dla pieniedzy graja. jak im dacie wieksza kase niz w Lidze, to sie przekwalifikuja i beda Wam ogrodek uprawiac.
Prawda jest taka, ze dopoki nikogo na tym Forum nie stac na wykupienie Pogoni od Ptaka, to te wszystkie dyskusje na temat "co Antonio powinien, a czego nie" (przy czym nawet w gronie kibicow jak widac opinie sa calkowicie podzielone) sa zwyklym pieprzeniem o dupie maryny... w tym kraju jak ktos ma cos na wlasnosc to rozporzadza tym jak tylko chce, w ramach prawa polskiego. Tak wiec jak Ptaku bedzie mial za rok kaprys skompletowania Pogoni z Aborygenow, to to zrobi i wszyscy razem bedziemy mogli mu naskoczyc co najwyzej. Przeciez jemu nawet niestraszny bojkot kibicow - wplywy z biletow ma tez gdzies. Tak wiec trzeba lepiej szukac winnych sytuacji, w ktorej nie potrafiono stworzyc GRUPY wlascicieli, wspolnie z Miastem, ktora gwarantowalaby pogodzenie roznych interesow. A tak, bedziemy kibicowac takiej Pogoni jaka wymysli sobie Antonio i g**** z tym zrobic mozemy niestety ...

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
P.1948.S
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 16/03/2006 08:08

Cytat:  

oprawa ładna ale podtekst mało przyjazny dla nowych piłkarzy. Nie dziwię, że nie przyznano nam nagrody. Można było coś innego napisać niż nacjonalistyczne hasło. Tak duży wysiłek poszedł na marne. U nas w sektorze też kilku kretynów celowało w sędziego śnieżkami. Mam nadzieję, że ich sfilmowali i dostaną zakaz wstępu na stadion.

Komentarz a'la oficjalka.

x-pack
Kibic
Na forum od 7763 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 16/03/2006 22:28
ma ktos moze jakies filmiki z meczu ?? byl bym wdzieczny

Szczecińska albo Zadna
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768810946 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005