Murawa byla mniej zniszczona niz po niektorych meczach poprzedniej rundy. I w ogole 'z bliska' duzo lepiej sie prezentuje niz stara.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 14/03/2006 20:01
Właśnie zakończył sie pojedynek Zaglebia z Koroną. Wynik 2-0, ale nie o tym chce pisac, bo oglądłem ostanie 120 sekund meczu.
Murawa w Lubinie była parwie całkowicie biała. Ciekawe czy Ptak dopuścił by do takiej sytuacji, że Pogoń ma grać na takiej murawie. Pewnie wycofał by drużynę...
Zagłebie podobnie jak Górnik nie ma podrzgewanej murawy i to stawia pod znakiem zapytania koleny mecz...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Problemem nie jest to,że murawa jest biała tylko to co się pod śniegiem znajduje czyli jedno wielkie lodowisko. Mając w pamięci mecz w Warszawie z Legią to nie tylko boisko bez podgrzewanej murawy może być prawie całkowicie białe.
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 14/03/2006 20:42
Nie chcę się kłócić o detale.
Biała murawa, tzn pokryta śniegiewm nie nadaje siędo gry. Jeśli lezy na niej śnieg, to pod nim na pewno nie ma pięnej trawy tylko zmraznieta trawa, twarda jak beton i lód.
Opady śniegu w trakcie spotkania,nawet na podgzrewanej murawie, moga sowodować uwtorzenie się warstwy sniegu, ale trawa i samam ziemia nie jest zmarźnięta...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/03/2006 10:18
Nowy "dywan" na Ściegiennego!
W związku ze złym obecnie stanem murawy na nowobudowanym stadionie piłkarskim przy ulicy Ściegiennego w Kielcach, a mając w perspektywie dużą ilość zaplanowanych do rozegrania w krótkim czasie meczów z udziałem Kolportera Korony podjęto dziś decyzje o sprowadzeniu z Holandii specjalnego „zielonego dywanu”, który pokryje całą płytę boiska. Decyzja ta zapadła po kilkugodzinnych rozmowach przedstawicieli Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji oraz firm Skanska S.A. i Zielona Architektura. Na przeszkodzie prawidłowego wzrostu trawy zasianej na boisku stanęły złe warunki atmosferyczne. Jak poinformował Radio Kielce dyrektor MOSiR – u Wojciech Dębski miasto nie poniesie w związku z zaistniała sytuacją żadnych dodatkowych kosztów. /Rafał Szymczyk/
za:http://stadionk.roxtet.com/sk/
Nie wiem czy sie smiac czy plakac....
Wszedzie gdzie robi ZA sa jakies problemy... a jak Swietelski robila murawy w Warszawie(Legia), Krakowie(Wisla i Cracovia), Grodzisku i Poznaniu to nie bylo zadncyh problemow... Mam nadzieje, ze ZA juz nie bedzie robic muraw w Polsce
We wronieckim klubie rozpoczęto 20 marca wymianę murawy na głównej płycie boiska. Remont ma trwać do końca obecnego tygodnia. Przeprowadzi go w ramach wydanych wcześniej gwarancji firma „Zielona Architektura”.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768814918 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.