Wiesz to nie chodzi o to,ze pikniki. Ja bym bardzo chcial jechac do Zabrza ale nie ma chu... nikt mi wolnego nie da a na spontanie nie polece bo dziecko za cos trzeba wyzywic, mimo wszystko trzymam za Was kciuki i wierze ,ze pokarzecie sie z dobrej strony. Szkoda... bo od poczatku sezonu liczylem na wyjazd do Zabrza.
P.S. Moze w przyszlosci , jak finanse klubu sie polepsza to klub bedzie dokladal sie do specjala
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
wszelkie informacje pojawia sie w najblizszym czasie, nie jest tajemnicą ze lecimy samolotem
WSZYSCY LECIMY DO ZABRZA WSZYSCY LECIMY!!!
Czy jeżeli ktoś ma swój helikopter, to też może lecieć.? Czy tylko samoloty.?
Prawdopodobnie będziemy lecieć kolumną więc nie ma sprawy abyś cisnął swoim helikopterem. Nie masz może wolnego miejsca? Ściepa na wache z mojej strony kulturka
PDK! KMWTW!
WSZYSCY DO ZABRZA !!! nie mówcie że się nie da bo dzisiaj pierwszy dzień w pracy i od razu wolne załatwiłem jak się chce to się potrafi
Jezeli ktoś naprawde chce jechac to i tak pojedzie, terminarz był juz dawno znany wiec miesiąc wczesniej mógł sobie zarezerwowac dwa dni wolnego na ten wyjazd. WSZYSCY DO ZABRZA!!!
Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zabrza! - 14/09/2009 23:36
Ja dzisiaj kupiłem bilet na mecz,a pociąg kosztuje bilet normalny 60 zł w jedną stronę,a jak ktoś ma legitymacje szkolną oczywiście ważną,to jakies 37 zł w jedną mańke.
Panowie, jutro wyjazd ale nikt nic nie wie ! jedziemy na wlasna reke i spotykami sie w zabrzu czy wszyscy razem w zwartej grupie? pzdr
a kiedy było tak ze na wlasna reke ktos jechał? jedziemy wszyscy z biletami, bez biletow!! Informacje na temat wyjazdu są wszedzie, wystarczy sie rozejrzec lub podbic do odpowiedniej osoby czy to w ultra shopie czy w minioną sobotą na meczu. Ludzie zacznijcie jeździc na wyjazdy bo co tydzien ta sama gadka. Pogoń Szczecin on tour!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768758495 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.