Mecz obedzie sie rowniez bez bluzgow w strone Hanysow
Skąd takie specjalne traktowanie?
to nie jest specjalne traktowanie tylko poczatek zmiany na lepsze
czas wkoncu pokazac ze potrafimy cos wiecej jezeli chodzi o doping niz tylko ciagle wybluzgiwanie kazdej druzyny ktora tu przyjezdza,
to wlasnie przez prymitywnosc naszego dopingu 12 sektor uchodzi za miejsce w ktorym spelniaja sie 15-16 latki ktorym rodzice zabraniaja bluzgac
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 27/07/2009 00:38
Przyszła pora na nową jakość dopingu. Osoby, które parę lat teamu stanowiły o sile naszego młyna, zachęcamy do powrotu, a wszystkich do głośnego i kulturalnego dopingu!
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 27/07/2009 20:46
ale warto pamietac ze "wszyscy na myln" to nie tylko przyjscie i pokazanie mordy. Kazdy spiewa, mały, duzy, hools, piknik i nie ma w chuja walenia bo posypia sie blaszki i znow lament bedzie..
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 27/07/2009 21:12
Witam! Jestem kibicem od ubiegłego sezonu, na wszystkich meczach bylem na kytej,ale teraz zaczynam chodzić na młyn Mam nadzieję, że będzie dobra atmosfera.Większość okrzyków i przyśpiewek znam, to mam nadzieję,że będzie dobrze:d A co do wieku to mam tylko 15 lat, mam nadzieję, że spełniam "wymagania wiekowe".
Witam! Jestem kibicem od ubiegłego sezonu, na wszystkich meczach bylem na kytej,ale teraz zaczynam chodzić na młyn Mam nadzieję, że będzie dobra atmosfera.Większość okrzyków i przyśpiewek znam, to mam nadzieję,że będzie dobrze:d A co do wieku to mam tylko 15 lat, mam nadzieję, że spełniam "wymagania wiekowe".
Z tego co sie orientuje, to na razie nie zostały wprowadzone żadne "wymagania wiekowe"
Tylko mam problem.! Ponieważ ,jestem z prawobrzeża a to troche daleko, a mecz pożno sie dosyć kończy i niewiem czy zdąże na ostatni autobus i tramwaj:/
Będą pewnie podstawione autobusy lecące na prawobrzeże (zazwyczaj odjeżdżają 10min po meczu z tego co spiker mowi i czekają na kibiców przy bramach na Witkiewicza).
Ostatnio edytowany przez: .Krzysiek, 27 lipca 2009, 23:21 [1 raz(y)]
Tylko mam problem.! Ponieważ ,jestem z prawobrzeża a to troche daleko, a mecz pożno sie dosyć kończy i niewiem czy zdąże na ostatni autobus i tramwaj:/
bez przesady.. ludzie jeżdza np. ze Stargardu i nie martwią sie o to jak wrócą.. a Ty przeciez masz jeszcze komunikacje nocną i spokojnie w nocy wrócisz do domu.. takze bez paniki
Ostatnio edytowany przez: Rosa, 28 lipca 2009, 09:21 [1 raz(y)]
Sprawdziłem i tramwaj nr 7 jest 22.39.Pytanie czy zdąże wyjść ze stadionu.Ok jakbym zdążył to wg rozkładu tramwaj jedzie do Basenu Górniczego 26 minut,czyli byłbym o 23.06 a autobus 55 mam o 23:10 tak więc "na styk".Ale jeśli będzie opóźnienie tramwaju lub 55 szybciej odjedzie?
Dlaczego tramwaj miałby miec opóźnienie a 55 odjechac szybciej ? Nie rozumiem ...
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 28/07/2009 16:28
weź sie kurwa ogarnij i nie zadawaj idiotycznych pytan na ktore sam sobie odpowiadasz. Nie masz kolegow ? to na forum ich nie znajdziesz. 15 lat to chyba wystarczajaco duzo by ruszyc mozgownicą
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768762138 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.