a co do fotografii wyżej. Miałem trochę wątpliwości ale...raczej zwracałem na siebie uwagę tą koszulką na mieście i o to mi chodziło. Każdy sposób na propagandę jest dobry. Namawiamy, przekonujemy, robimy jak największą reklamę i jedziemy.
Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 26/05/2009 14:27
na chwile obecna mamy zapisanych 160 osob w fali, doliczajac tych co zapisali sie w kasach Pogoni przed i po meczu, to troche nas juz jest! mam nadzieje ze to dopiero poczatek i ludzie zaczna sie jeszcze dopisywac
no my kupilimy 1 bilet to sie okazalo ze koles w pracy dostal je blem w fali to powiedziala mi ze niemusze sie zapiywac
To pisz jasniej, jesli masz bilet na mecz wraz z biletem na pociag to nie widze zadnego problemu, ale jezeli kupiles sam bilet na mecz (bo przeciez tak napisales wyzej) to problem istnieje.
Sumujac, musisz miec dwa bilety, jeden na pociag, drugi na mecz.
Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 26/05/2009 16:18
Będę na meczu !! jestem z okolic Zielonej Góry mam ekipe 20 osob ktorzy beda w sektorze Pogoni . Pytanko co z biletami musze miec specjalne bilety na wasz sektor?? POZDRO MOTYWACJI TROCHe PANOWIE Cos czuje ze do czwartku biletów zabraknie JEsteśmy zawsze tam ..... )
ostatni autobus co jedzie 22:15 zostanie przełożony na godzinę przyjazdu pociągu specjalnego z Kibicami a więc teraz nie ma gadania że nie ma jak do domu wrócić
WSZYSCY DO ZIELONEJ GÓRY !!!
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768762144 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.