Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Miss Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Junior
Pogoń Szczecin
IP: zapisany
Na forum od 8954 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 13:40

tomek77 napisał:  

Ekipant napisał:  
no jezeli mowa o kandydatkach to 18 wyglada na fanke Pogoni chyba ze to henna :)

Za 18 ręczę głową, że to tatuaż permanentny, a nie henna, czy inne bzdety.

siostra mowisz ;-) to jeszcze jej na forum nie ma ? :-)

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7471 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 13:43

tomek77 napisał:  

Ekipant napisał:  
no jezeli mowa o kandydatkach to 18 wyglada na fanke Pogoni chyba ze to henna :)

w takim razie to luz... moim zdaniem kandydatki na Miss Pogoni powinny miec jakies foty z meczy u Nas i ewentualnie z wyjazdów żeby wiadomo bylo ze maja coś wspólnego z klubem..

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
szpadel*
Kibic
Na forum od 6725 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 13:43

Ekipant napisał:  
no jezeli mowa o kandydatkach to 18 wyglada na fanke Pogoni chyba ze to henna :) napewno dziewczyna nr 14 jest fanka Pogoni tu gwarancja ode mnie:) 8 wporzadku...a pozostale to chyba na mecze przychodza na lans...bo ani znane z geby ani fajne...:) najlepsza jest ta co wazy ze 100kg..:P heh z 10nr :D ale zenada..niczym projekt na koszulke...tyle dziewczyn chodzi na satdion a wiekszosc kandydatek mopze straszyc po nocach...jeszcze sie rozbieraja jakby mialy co pokazywac

A czy ta z 10-tką nie ma przypadkiem...celulitu;p

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8954 dni

Ekipant napisał:  

tomek77 napisał:  

Ekipant napisał:  

w takim razie to luz... moim zdaniem kandydatki na Miss Pogoni powinny miec jakies foty z meczy u Nas i ewentualnie z wyjazdów żeby wiadomo bylo ze maja coś wspólnego z klubem..

i over 1000 dni stażu na forum :) hehe

tomek77
Kibic
Na forum od 6646 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 14:03

Junior napisał:  

tomek77 napisał:  

Ekipant napisał:  

siostra mowisz ;-) to jeszcze jej na forum nie ma ? :-)

To jest tak: ona ma tatuaż, a ja jestem na forum :D

"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
tarpan
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 14:03
No numer 18 to chyba czarny koń tego konkursu :D

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Sampaio
Kibic
Na forum od 8139 dni

*

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 14:13
Tak sobie czytam i widzę, że niektórym kibicom po prostu nigdy nie dogodzisz. Ja i tak jestem zaskoczony, że aż tyle fajnych dziewczyn zgłosiło się do tego konkursu. Liczyłem raczej, na to że info o udziale w sesji zdjęciowej zweryfikuje ambicje niektórych, zwykle przypadkowych, kandydatek. A tu proszę, 30 sztuk do wyboru. A że każda ma inny typ urody to dobrze - bo każdy z nas ma inne gusta :D Mam tylko nadzieje, że ta niemiła wiadomość o jednej z kandydatek to jakiś żart. Nie chciałbym, żeby taka "dama" została naszą miss. Z drugiej strony opuszczenie konkursu na tym etapie oznaczałoby ewidentne przyznanie się do winy, więc na to nawet nie liczmy... Czy ktoś wie ile głosów można oddać? Mi pokazuje, że z mojego kompa już zagłosowałem.

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
BNY
Kibic
Na forum od 7818 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 14:14

Sampaio napisał:  
Tak sobie czytam i widzę, że niektórym kibicom po prostu nigdy nie dogodzisz. Ja i tak jestem zaskoczony, że aż tyle fajnych dziewczyn zgłosiło się do tego konkursu. Liczyłem raczej, na to że info o udziale w sesji zdjęciowej zweryfikuje ambicje niektórych, zwykle przypadkowych, kandydatek. A tu proszę, 30 sztuk do wyboru. A że każda ma inny typ urody to dobrze - bo każdy z nas ma inne gusta :D Mam tylko nadzieje, że ta niemiła wiadomość o jednej z kandydatek to jakiś żart. Nie chciałbym, żeby taka "dama" została naszą miss. Z drugiej strony opuszczenie konkursu na tym etapie oznaczałoby ewidentne przyznanie się do winy, więc na to nawet nie liczmy... Czy ktoś wie ile głosów można oddać? Mi pokazuje, że z mojego kompa już zagłosowałem.

1 głos

Arathorn
Kibic
Na forum od 8169 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 14:41
Faktycznie najlepsze wyjście jak eF pisze, dać znać organizatorom i po prostu przy tej selekcji mogliby ją odrzucić, bez ujawniania kim ona jest. Do następnego etapu i tak przechodzi połowa dziewczyn.

Sampaio
Kibic
Na forum od 8139 dni

*

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 14:56
Aha jeszcze jedno - zauważyliście, że w tym kraju chyba każdy interesuje się "sportem i muzyką". Taka przynajmniej jest wersja oficjalna, szczególnie jak nic innego nie przychodzi do głowy :P

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Arathorn
Kibic
Na forum od 8169 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 14:59

Sampaio napisał:  
Aha jeszcze jedno - zauważyliście, że w tym kraju chyba każdy interesuje się "sportem i muzyką". Taka przynajmniej jest wersja oficjalna, szczególnie jak nic innego nie przychodzi do głowy :P

U dziewczyn można dodać jeszcze "taniec". ;)

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8154 dni

**

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 15:00
Potwierdzam, że dziewczyna z nr. 14 jest fanką, wiec jak by ktoś miał dylemat to. ;)

Z daleka nie będzie widać.
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 15:25
A mi sie 4 podoba:) ma to cos w sobie i glos oddany:)

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 15:34
Swoją drogą wreszcie coś z inicjatywy klubu konkretnego co zainteresowało nas kibiców.

Widziałbym 3,12,14,18 w dalszej części konkursu ;)

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8139 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 15:34

ZetPe napisał:  
Potwierdzam, że dziewczyna z nr. 14 jest fanką, wiec jak by ktoś miał dylemat to. ;)

zdaje Ci się ;)
ale reprezentuje najlepszy fc Pogoni więc niech będzie, a jak to czytasz to popraw się z wyjazdami :D ;)

Better dead than red!
DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6733 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 15:35
Oczywiście numer 18 ;) Ten tatuaż dodaje jeszcze jej uroku. Numer 8, fajna niunia ale wątpię żeby miała coś wspólnego z kibicowaniem ...

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7810 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 15:39
Jak dla mnie to 8 i 18 :)..wygladaja sypmatycznie no i wiek odpowiedni ( wygra ci taka 17-stka..pomysli ze jest pempkiem swiata no i zacznie" kariere" w Liceum..)

Ko nie pije,ten kapuje
tarpan
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 15:47
No dobra jak dla mnie to do kolejnego etapu takie numery 3,4,8,14,15,18,21 no i moze jeszcze 25,28 ;) w sumie nie jest źle jest z czego wybrać. Przynajniej zabić zimową nude :D

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
exces
Kibic
Na forum od 6359 dni

*

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 16:02
9. Ewa Szuber

Zainteresowania:Taniec (orientalny taniec brzucha), poezja, gotowanie, robótki ręczne

tylko prawdziwa przyjaźń to potęga...
IS
Kibic
Na forum od 7360 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/02/2009 16:11
Bardzo fajne kobiety się zgłosiły :) Mimo, że tak sobie mi się podobają kobiety z tatuażami to zagłosowałem na 18 za dość widoczne przywiązanie do klubu ;)

No i fakt, ten konkurs jest jedna z pierwszych rzeczy która nas kibiców zainteresowała.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768761920 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005