Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowa ustawa, a Kibice! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PL
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7216 dni

Odp: Nowa ustawa, a Kibice! - 14/02/2009 15:53

Floralys napisał:  
Ja nie, ale lubie piwko pociągnąć w przerwie. Myślę, że to może uatrakcyjnić mecze, człowiek pomyśli "o kurde, jak sprzedają piwo na meczach to musi być bezpiecznie. Coś się zmieniło. Pójdę też na mecz"

Skoro tamten system jest gorszy to dlaczego mimo to tam chodzi po 40 tysięcy ludzi na mecze? Praktycznie na każdym meczu komplet.

Odpisze Ci choc myslalem ze bardziej merytoryczne beda twoje posty.

Naprawde rece opadaja jak czytam to co napisaes jak ktos pomysli- zalamales mnie.

Odnosnie sytemu- ty sie odnosisz do murawy a ja do trybun i moze dlatego nie rozumiesz moich postow.

Floralys
Kibic
Na forum od 6182 dni

Odp: Nowa ustawa, a Kibice! - 14/02/2009 15:56
Bardzo możliwe, bo chodzę na mecze dla dobrej piłki. I myślę, że takich kibiców jak ja jest bardzo dużo, dlatego też chciałem się wypowiedzieć w temacie co sądzę o ustawie.

SPR
Kibic
Na forum od 6745 dni

**

Odp: Nowa ustawa, a Kibice! - 14/02/2009 15:58

Floralys napisał:  
Ja nie, ale lubie piwko pociągnąć w przerwie. Myślę, że to może uatrakcyjnić mecze, człowiek pomyśli "o kurde, jak sprzedają piwo na meczach to musi być bezpiecznie. Coś się zmieniło. Pójdę też na mecz"

Skoro tamten system jest gorszy to dlaczego mimo to tam chodzi po 40 tysięcy ludzi na mecze? Praktycznie na każdym meczu komplet.

Inny pomyśli sobie tak sprzedają piwo w przerwie zapewne będzie melina będą burdy bo ludzie się uchleją a ja mam dość meliny pod swoim monopolem chodziłem na mecz bo tam jak się coś działo to tylko na jednym sektorze a ja bylem bezpieczny bo się w to nie pchałem a teraz uchlani będą wszędzie i o zaczepkę nie będzie trudno.

bo tam maja większe stadiony i tyle się mieści uwierz ze gdybyśmy mieli takie stadiony to tez by było tyle ludzi

U Nas na śródmieściu każdy jest Pogoni wierny..
kiko
Kibic
Na forum od 7033 dni

*

Odp: Nowa ustawa, a Kibice! - 14/02/2009 15:59

Floralys napisał:  
Bardzo możliwe, bo chodzę na mecze dla dobrej piłki. I myślę, że takich kibiców jak ja jest bardzo dużo, dlatego też chciałem się wypowiedzieć w temacie co sądzę o ustawie.

W Anglii takich kibiców jak ty jest 80% u nas conajmniej o połowę mniej. Nie ten świat, nie te myślenie, nie te wartości.

goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Nowa ustawa, a Kibice! - 14/02/2009 16:09

Floralys napisał:  

To teraz odpowiedziales sobie dlaczego kibice nie chodza na mecze. Nie chodza bo poziom pilki jest na skandalicznie niskim poziomie. Ja osobiscie nie ogladam obecnie ekstraklasy , bo mnie najnormalniej nudzi . Wole ogladac 2 i 3 lige , gdzie umiejetnosci sa nizsze , ale jest wiecej walki , a mniej wirtuzow w stylu Szynkowiaka czy Drumlaka ,kolo ktorego przebiegnie rywal i ten pada jak razony piorunem.

To jest problem , a nie wmawianie , ze ludzie nie chodza bo na stadionach same zadymy czy nie ma piwa .

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8139 dni

Odp: Nowa ustawa, a Kibice! - 14/02/2009 17:14
Mnie tylko zastanawia wysyp "nowych" forumowiczów przy każdym niewygodnym temacie (drzymała,klubowe pamiątki,ustawa) sieją zament po czym znikają bez sladu po wyczerpaniu tematu.
Nie widzę sensu dyskusji z tymi "wiernymi kibicami".
sorki za off topa ;)

Better dead than red!
hornetq
Kibic
Na forum od 7448 dni

Odp: Nowa ustawa, a Kibice! - 14/02/2009 17:42
Najwiecej o zagrozeniach na stadionie mowia ci, co na mecze nie chodza..
Szansa dostania wpierdol na stadionie od kibicow przeciwnej druzyny gdy sie niechce brac udzialu w zadymie jest mniejsza, niz zostania napadnietym wracajac z monopola wieczorem. Jak zaczna przestrzegac ustawy, to zamiast na stadion do pubu bedzie sie szlo, bo atmosfera bedzie lepsza..
welcome england.

będę pamiętał.
TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7398 dni

Odp: Nowa ustawa, a Kibice! - 14/02/2009 19:24
mało że tyle znajomych i nieznajomuch wyjebało na wyspy, to jeszcze chcą nam wyspy zrobić tutaj:/ i szkoda, ze tylko te chujowe rzeczy z wysp tu ciągną zamiast dać ludziom zarabiać jak na wyspach. no ale co, u nas chujnia bedzie, wiec trzeba zaszczuć ludzi, zeby sie za bardzo swobodnie nie poczulli, zeby sie nie sprzeciwili. tylko konformistyczne lachony (w zasadzie to nawet nie ich wina, ze dali sobie wyprać łby) będą porządanym, wzorowym i jedynym prawdziwym modelem społecznym. każdy myślący samodzielnie to chuligan, degenerat, patolog, element, bandzior, kibol, ćpun, pener, dewiant no a juz napewno gamoć bez szkoły i skonczony gbur!
jedyne praworządne i wyznaczające ludziom jak żyć opłacane artykuły w gazetach a takze propagandy o 740iluś tam chuliganach zatrzymanych przez 100(STU!!!) psów, to najprawdziwsza prawda, a kto w to nie wierzy musi być elementem...

ehhh szkoda słów na to wszystko, co oni kurwa robią z tym narodem..

w ogóle to w chuj w taka ustawe, takie niedopatrzenie. nie zabronili wpierdalać słonecznika na stadionach, a to przeciez miejsce publiczne jest.....nie napisali jeszcze nic o parasolach, o paskach, jeszcze megafony powinni zakazać bo hałas robią, no i jak kurwa na meczu mozna spiewac w ogole!? halo? zagłuszanie imprezy sportowej? no jak to tak mozna?
w ogóle to kazdy powinien miec swój dowód wydziarany na mordzie, przeciez wszyscy wy jesteście dla mnie potencjalnym zagrozeniem i powinienem widzieć wasze dane, zebym w razie czego mogl to dopowiednim organom zgłosić.

ty kurwa sejmie jebany.....

Ostatnio edytowany przez: TradycjaZobowiązuje!, 14 lutego 2009, 19:31 [1 raz(y)]

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
Cz
Kibic
Na forum od 7800 dni

Odp: Nowa ustawa, a Kibice! - 14/02/2009 20:23
1. Alkohol na stadionie. Ciekawe jest gdzie będzie sprzedawany, czy na sektorach będzie można pić (mam nadzieję, że nie będzie to możliwe). Uważam, że nie jest to złe posunięcie, ponieważ będą to dodatkowe dochody dla klubu, możliwość przyciągnięcia większej liczby widzów.
2. Zakaz klubowy. Tutaj uważam jest to za bardzo łagodne. Jestem wszelkim przeciwnikiem przemocy i powinno być tak jak w Anglii zakazy dożytownie. Nie ma tolerancji dla bandytów.
3. Wnoszenie alkoholu na mecz. Sprawa oczywista według mnie jak najbardziej słuszne postanowienie
4. Wnoszenie materiałów pirotechnicznych na mecz. Akurat nie jestem specjalnie przywiązany do rac i innych fajerwerków na meczach. Jeśli są to fajnie, jeśli ich nie ma to też okej. Są inne też równie widowiskowe metody dopingowania piłkarzy.
5. Kolejne punkty dotyczące wdarcia się na płytę boiska, rzucania przedmiotów. Bezdyskusyjnie popieram.
6. Zakazy stadionowe. Mój pogląd podobny jak w przypadku zakazów klubowych.
7. Służby porządkowe, które mogą odmówić wejścia danej jednostce na mecz. Normalna sprawa w Anglii. Praktycznie wszędzie, nawet w sklepach jest zapis "Management reserves the right to refuse entry". Oczywiście z głową musi to być używane.
8. Identyfikacja osób. W końcu. Nie wiem czego niektórzy się tak boją, bo ja jestem zwykłym kibicem, a mówicie, że uderzy to również w nas, a jakoś uważam, że zmiany za pozytywne i bardzo potrzebne.

ps. mój pierwszy post tutaj, fajne forum, szkoda że tak późno o nim się dowiedziałem.[/cytat]

Ad.1 - alkoholem tego nazwac nie bedzie mozna, bo to beda rozwodnione pomyje, jak byles na stadionach w Europie, to wiesz jakie jest piwo na stadionach w Czechach, wprowadzili piwo bo tak jest na zachodzie, a u Nas podaza sie slepo w kierunku Zachodu, nie uzywajac wlasnych szarych komorek.
Ad.2 - Zakaz klubowy w Polsce mozna dostac za wszystko, niekoniecznie musi byc to chuliganstwo, a to prowadzi do wybierania przez klub osob ktore moga wejsc na stadion, jak nie popierasz jakis dzialan klubu (ewentualnie wlascicieli) dostajesz zakaz i maja spokoj. Jest to swiadome lamanie prawa.
Ad.4 - bzdura, w szarej polskiej pilce, pokazy pirotechniczne organizowane przez kibicow sa bardzo czesto ciekawsze niz mecz. Tego zazdroszcza nam w wiekszosci panstw Europy Zachodniej, bo dzieki tym racom, na miernym widowisku mozesz poszuc sie jak w jakims wyjatkowym miejscu. To nie tylko moja opinia, posluchaj wypowiedzi dr nauk politycznych z UW na stronie orange sport.
Ad.6- takie same stanowisko jak w przypadku zakazow klubowych, klub dazy do wychowania ciemnej masy, ktora przyjdzie na mecz, kupi popcorn,popije cola, zakupi szalik z logo sponsora i przed koncem meczu wyjdzie.
Ad.7- heh to jest hit, pojezdzij po stadionach w Polsce i zobacz kto stoji na ochronie i jak sie zachowuja (czytaj prowokuja), wtedy juz chyba nie napiszesz o "uzywaniu tego zapisu z glowa". Po drugie regulamin stadionu Legii- sluzby ochrony maja prawo nie wpuscic potencjalnych sprawcow na mecz- lamanie prawa, co potwierdzilo pare osob zwiazanych z lamaniem praw czlowieka.
Ad.8- ile sytuacji bylo np na Legii ze dane osobowe osob ktore wyrobily karty trafily na smietnik i byly ogolnodostepne dla kazdego, a nie wiem jak Ty, ale ja nie zycze sobie zeby kazdy czytal/mial moje dane osobiste.

Proponuje zebys dalej jezdzil na mecze w zachodniej Europie i ogladal popisy pilkarzy, wiekszosc osob tutaj zalezy na milosci do klubu, barw, historii a nie do popisow pilkarzy na boisku.

www.sectorshop.net
L.
Kibic
Na forum od 8034 dni

Odp: Nowa ustawa, a Kibice! - 14/02/2009 22:01
Ten typ jest tak zaślepiony Anglią, że widze jedno rozwiazanie...kupić mu bilet na wyspy ;|.
Podniecasz się angielska ligą, tymi piłkarzami co tam grają i poziomem, ale co ma piernik do wiatraka, jakim niewątpliwie jest polska liga ?!
Idąc Twoim tokiem rozumowania to ja nie widze powodu chodzenia na mecze w Polsce dla oglądania pilki, a wiesz dlaczego? Bo mam dosc tej skorumpowanej, kurewskiej rodziny jaka jest pzpn. Przez ostatnie lata jawnie zarabiali na kzdym kibicu, tylko po to, żeby później skompromitować się w Europie. Masa zatrzymanych mowi sama za siebie, aa takie nazwiska jak wdowczyk, reiss, wójcik czy gilewski pokazuja, ze kazdy bral ile tylko wlezie.
Widzisz ja to widze w ten sposob: Poziom piłkarski w Anglii można porównać do poziomu kibicowskiego w Polsce, a poziom kibicowski w Anglii do poziomu piłkarskiego w Polsce.
Jaki sens ma wprowadzanie tutaj Angli skoro my mamy troche inny temperament niz rudziole z wysp. To tak jakby w Serbii i Chorwacji czy Grecji i Turcji chcieli wprowadzic styl angielski...samobój.

MW'03
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8154 dni

**

Odp: Nowa ustawa, a Kibice! - 14/02/2009 22:23
Chuj tam w anglii to też był samobój, tylko tam maja pilke na wysokim poziomie wyzsze klasy spolencze ktore stac na ogladanie meczow za holendarne sumy, te mecze ogladaja. Ruchu kibicowskiego tam nie zniszczono, angole za granica zachowuja sie jak spuszceni ze smyczy, niektore ekipy grajace w nizszych ligach jak Leeds czesto daja o sobie znać na mieście w którym grają wyjazd. Jednak tam wyszlo, bo tam jest co ogladać, są kluby które zna kazdy dzieciak na świecie, a nasi posłowie naprawde myślą, że ludzie chcą ogladać nasza lige, a nie chodza na mecze bo jest niebezpiecznie, to farmazon wymyślony przez gazety i tyle.

Raport: Cicha Brytania.

Floralys hahaha

Z daleka nie będzie widać.
TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7398 dni

Odp: Nowa ustawa, a Kibice! - 14/02/2009 22:42

MW napisał:  
Ten typ jest tak zaślepiony Anglią, że widze jedno rozwiazanie...kupić mu bilet na wyspy ;|.
Podniecasz się angielska ligą, tymi piłkarzami co tam grają i poziomem, ale co ma piernik do wiatraka, jakim niewątpliwie jest polska liga ?!
Idąc Twoim tokiem rozumowania to ja nie widze powodu chodzenia na mecze w Polsce dla oglądania pilki, a wiesz dlaczego? Bo mam dosc tej skorumpowanej, kurewskiej rodziny jaka jest pzpn. Przez ostatnie lata jawnie zarabiali na kzdym kibicu, tylko po to, żeby później skompromitować się w Europie. Masa zatrzymanych mowi sama za siebie, aa takie nazwiska jak wdowczyk, reiss, wójcik czy gilewski pokazuja, ze kazdy bral ile tylko wlezie.
Widzisz ja to widze w ten sposob: Poziom piłkarski w Anglii można porównać do poziomu kibicowskiego w Polsce, a poziom kibicowski w Anglii do poziomu piłkarskiego w Polsce.
Jaki sens ma wprowadzanie tutaj Angli skoro my mamy troche inny temperament niz rudziole z wysp. To tak jakby w Serbii i Chorwacji czy Grecji i Turcji chcieli wprowadzic styl angielski...samobój.

nie można jeszcze zapomnieć o tym, ze nasz wspaniały pzpn opiedalał bilety na mistrzostwa zwykłych ludzi, którzy je wylosowali, osobim trzecim.... i co? jakoś cicho o tym w gazetach, w tv, przeciez tylko na trybunach są kryminaliści...

Sampaio
Kibic
Na forum od 8139 dni

*

Odp: Nowa ustawa, a Kibice! - 14/02/2009 23:20
FLORALYS ależ z tą Anglią wyskoczył... Zwyczajnie żeś sobie zajebał samobója... Ja podejrzewam, że w pewnym momencie nawet dostrzegłeś swój błąd, tylko teraz po prostu głupio Ci wycofać się z wcześniej obranej strategii "przekonywania" i dalej brniesz w maliny. Zrozum wreszcie, że w Anglii od jakiegoś czasu już nie ma kibiców. Są za to zwykli wytresowani klienci-konsumenci. Płacą, kupują bilet, zasiadają na krzesełku i otrzymują od klubu usługę zwaną meczem. Po wszystkim grzecznie wychodzą. Dopiero na ulicy, w domach, w pubach ujawniają się prawdziwe emocje sportowe. Dopiero poza stadionem możesz czuć się swobodnie. Możesz z kumplami pośpiewać, zatańczyć, wypić za zwycięstwo lub powetować sobie drinkiem porażkę bez obawy, że ktoś Ci zajebie pałą albo dowali grzywnę za spontaniczność i bycie sobą. Zajebiste co nie?

Jak już poruszasz temat atmosfery widowiska sportowego to zapraszam na wycieczkę na południe kontynentu. Grecja, Turcja, Hiszpania, Italia, a nawet Francja i Portugalia - tam masz prawdziwych spontanicznych kibiców.

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7654 dni

**

Odp: Nowa ustawa, a Kibice! - 15/02/2009 01:03

Sampaio napisał:  

Jak już poruszasz temat atmosfery widowiska sportowego to zapraszam na wycieczkę na południe kontynentu. Grecja, Turcja, Hiszpania, Italia, a nawet Francja i Portugalia - tam masz prawdziwych spontanicznych kibiców.

On o spontanie nie słyszał nawet. Ma już poukładane: I polowa, piwko w przerwie, II polowa...
Chce nam wrzucić 2 Anglię, ale noech nizapomni ze L.W. kiedyś w Polse obiecywał DUGIE CHINY !!!

Zachowajmy trzeźwość... ZOSTAŃMY POLAKAMI !!! ... i bądźmy dumni z tego kim jesteśmy
PS. MŚ coraz bliżej więc codzień bedzie z tego powodu afera

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
Floralys
Kibic
Na forum od 6182 dni

Odp: Nowa ustawa, a Kibice! - 15/02/2009 09:51

Cytat:  
Inny pomyśli sobie tak sprzedają piwo w przerwie zapewne będzie melina będą burdy bo ludzie się uchleją

Ile wypijesz podczas 15 minutowej przerwy? Jedno, maksymalnie dwa piwa. Ludzie się uchleją hahahahaha lol

Cytat:  
każdy myślący samodzielnie to chuligan, degenerat, patolog, element, bandzior, kibol, ćpun, pener, dewiant no a juz napewno gamoć bez szkoły i skonczony gbur!

Kto Ci tak mówi? Wysuwasz daleko idące wnioski i w dodatku przesadzone.

Cytat:  
Ad.1 - alkoholem tego nazwac nie bedzie mozna, bo to beda rozwodnione pomyje, jak byles na stadionach w Europie, to wiesz jakie jest piwo na stadionach w Czechach, wprowadzili piwo bo tak jest na zachodzie, a u Nas podaza sie slepo w kierunku Zachodu, nie uzywajac wlasnych szarych komorek.

Piwo do 4.5% jak napisali w treści ustawy. Czyli nie tak mało, rozwodnione pomyje to nie są.

Cytat:  
Zakaz klubowy w Polsce mozna dostac za wszystko, niekoniecznie musi byc to chuliganstwo, a to prowadzi do wybierania przez klub osob ktore moga wejsc na stadion, jak nie popierasz jakis dzialan klubu (ewentualnie wlascicieli) dostajesz zakaz i maja spokoj. Jest to swiadome lamanie prawa.

Jakoś o takich przypadkach jeszcze nie słyszałem.

Cytat:  
Po drugie regulamin stadionu Legii- sluzby ochrony maja prawo nie wpuscic potencjalnych sprawcow na mecz- lamanie prawa, co potwierdzilo pare osob zwiazanych z lamaniem praw czlowieka.

To jest dokładnie to, co pisałem wcześniej. Mogą odmówić prawo do wejścia bez podawania przyczyny. I to nie jest żadne łamanie praw człowieka. Normalna procedura w trosce o bezpieczeństwo. A w dyskotekach door selection to też łamanie praw człowieka hahah lol

Floralys
Kibic
Na forum od 6182 dni

Odp: Nowa ustawa, a Kibice! - 15/02/2009 09:55
O i jeszcze jedno. Właśnie mi się przypomniało. Większe bezpieczeństwo na stadionie = więcej widzów = więcej kasy dla klubu = więcej kasy na zawodników = lepsi zawodnicy = lepszy poziom granej piłki. W mojej opinii tak będzie.

Szymen
Kibic
Na forum od 6497 dni

**

Odp: Nowa ustawa, a Kibice! - 15/02/2009 10:14

Cytat:  
Zakaz klubowy w Polsce mozna dostac za wszystko, niekoniecznie musi byc to chuliganstwo, a to prowadzi do wybierania przez klub osob ktore moga wejsc na stadion, jak nie popierasz jakis dzialan klubu (ewentualnie wlascicieli) dostajesz zakaz i maja spokoj. Jest to swiadome lamanie prawa.

baran napisał:  

no to widać jak się interesujesz tym co się dzieje... pewnie myślisz że na Legi była cisza przez (prawie) cały sezon ponieważ gra była słaba i nie było kogo dopingować...

TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7398 dni

Odp: Nowa ustawa, a Kibice! - 15/02/2009 10:20

Floralys napisał:  

Cytat:  
Inny pomyśli sobie tak sprzedają piwo w przerwie zapewne będzie melina będą burdy bo ludzie się uchleją

Ile wypijesz podczas 15 minutowej przerwy? Jedno, maksymalnie dwa piwa. Ludzie się uchleją hahahahaha lol

Cytat:  
każdy myślący samodzielnie to chuligan, degenerat, patolog, element, bandzior, kibol, ćpun, pener, dewiant no a juz napewno gamoć bez szkoły i skonczony gbur!

Kto Ci tak mówi? Wysuwasz daleko idące wnioski i w dodatku przesadzone.

Cytat:  

Piwo do 4.5% jak napisali w treści ustawy. Czyli nie tak mało, rozwodnione pomyje to nie są.

Cytat:  

Cytat:  
Po drugie regulamin stadionu Legii- sluzby ochrony maja prawo nie wpuscic potencjalnych sprawcow na mecz- lamanie prawa, co potwierdzilo pare osob zwiazanych z lamaniem praw czlowieka.

To jest dokładnie to, co pisałem wcześniej. Mogą odmówić prawo do wejścia bez podawania przyczyny. I to nie jest żadne łamanie praw człowieka. Normalna procedura w trosce o bezpieczeństwo. A w dyskotekach door selection to też łamanie praw człowieka hahah lol

co ty kurwa, z choinki spadłeś?
czy jestes następnym społecznym podkurwiaczem, jakich tu ostatnio pełno? po tym wszstkim co piszesz wniosek jest tylko jeden: W DUPIE BYŁEŚ I GÓWNO WIDZIAŁEŚ.
nawet nie odpisuj, nie bedzie dyskusji na temat twoich farmazonów.
pazie -> narazie!
bez odbioru

eJay
Kibic
Na forum od 7848 dni

**

Odp: Nowa ustawa, a Kibice! - 15/02/2009 10:26

Floralys napisał:  
O i jeszcze jedno. Właśnie mi się przypomniało. Większe bezpieczeństwo na stadionie = więcej widzów = więcej kasy dla klubu = więcej kasy na zawodników = lepsi zawodnicy = lepszy poziom granej piłki. W mojej opinii tak będzie.

Twoje równanie nie uwzględnia mentalności piknika. Na Pogoni w ostatnim czasie jest bardzo bezpiecznie, a kibiców nie przybywa, bo większości zależy tylko na Ekstraklasie. Za Ptaka były burdy a jakoś stadion zapełniał się bez problemu więc to nie o bezpieczeństwo chodzi, a przynajmniej nie do końca jest to czynnik decydujący. Jeżeli chcą zrobić u nas drugą Anglię to niech zdemontują najpierw płoty i wyznaczą do pilnowania spotkań wykwalifikowane kaski, które nie będą mentalnie wydłużając swoje fiutka prowokując kibiców. Standardy trzeba podnosić z obu stron barykady, a nie tylko z jednej.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Cz
Kibic
Na forum od 7800 dni

Odp: Nowa ustawa, a Kibice! - 15/02/2009 11:00

Cytat:  

Tak tak, tylko zauwaz ze malo browarow w Polsce produkuje piwo 4,5 % a wprowadzenie nowej technologii i produktu to duze koszty, wiec beda uzywali tanszej metody, rozcienczania.

Cytat:  

Wlasnie nie slyszales i malo widziales, a wypowiadasz sie na podstawie sloganow lansowanych przez media pokroju Faktu, Gazety Wyborczej, Tvnu czy innych "rzetelnych osrodkow". Dlaczego media nie pisza o poztywnych akcjach, jak zbiorki pieniedzy dla chorych dzieciakow, prezenty do domow dziecka czy o kultywowaniu patriotyzmu i godnosci z bycia Polakiem ?

Cytat:  

To jest dokładnie to, co pisałem wcześniej. Mogą odmówić prawo do wejścia bez podawania przyczyny. I to nie jest żadne łamanie praw człowieka. Normalna procedura w trosce o bezpieczeństwo. A w dyskotekach door selection to też łamanie praw człowieka hahah lol[/cytat]

door selection jak nazwales ta procedure nadyskotekach odbywa sie na podstawie ubrania (wlasciwy ubior dla danego lokalu jest podany w ulotkach,informacjach czy na stronach lokalu), a nie na postawie wygladu Twojej "buzki". Widzisz roznice? Po drugi nocne kluby nie sa wartoscia Szczecinian i mieszkancow Zachodniopomorskiego jak Morski Klub Sportowy Pogoń Szczecin, nocne kluby sa wlasnoscia prywatna, a Pogoń Szczecin pomimo posiadania SSA niekoniecznie.

A Twoje wywody o chuliganstwie i przemocy na stadionach tym bardziej u Nas w Sz-cine to farmazon nie z tej ziemi. Chodze na spotkania przy Twardowskiego juz 15 lat i jakos takie incydenty mozna policzyc na palcach jednej reki, powatrzam incydenty bo awantura tego nazwac nie mozna.

Ostatnio edytowany przez: Cz, 15 lutego 2009, 11:11 [2 raz(y)]

www.sectorshop.net
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768758493 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005