nie ma sie co dziwić jak Flis mógł grać w Pogoni ale ówczesny Trener nie widział go w zespole a Mielnickiemu podziękowano za gre w Pogoni i teraz gra w Salosie, obaj idą do Ruchu Chorzów
Aby zdobyć złoty medal Portowcy muszą wygrać w niedzielę z Polonią Warszawa i liczyć na potknięcie Korony Kielce w meczu z Ceramiką Opoczno. Aby zdobyć medal srebrny muszą po prostu wygrać z Polonią Warszawa. Medal brązowy wydaje się być na wyciągnięcie ręki. Wygrana Korony Kielce z Ceramiką Opoczno "załatwia sprawę".
Odp: Brawo juniorzy!!! - 11/07/2008 18:40
szkoda... widze że chłopaki nie brali pod uwage że karne bedą kluczowe w tym turnieju... bo i strzelcy cieniutko i bramkarz wpuszcza wszystko...
Odp: Brawo juniorzy!!! - 11/07/2008 18:57
Kasztelan ma niesamowitego pecha na tym turnieju. W 1 meczu w 93 minucie poprzeczka , dzisiaj w 88minucie slupek. A jeszcze Zawadzki w poprzeczke dzisiaj.
Odp: Brawo juniorzy!!! - 13/07/2008 14:21
Z takimi juniorami jakich mamy i z graczami SALOSu to za pare lat mozemy miec naprawde ciekawą sytuacje. Ciekawe tylko czy z teog skorzystamy..Bo to roznie bywalo jesli chodzi o naszą młodziez.
dodam jeszcze ze po wystepach w Mistrzostwach widac ze Rydzak bedzie w przyszlym sezonie jednym z najwazniejszych ogniw pierwszego zespolu;p Przynajmniej mam taką nadzieje.
Z takimi juniorami jakich mamy i z graczami SALOSu to za pare lat mozemy miec naprawde ciekawą sytuacje. Ciekawe tylko czy z teog skorzystamy..Bo to roznie bywalo jesli chodzi o naszą młodziez.
dodam jeszcze ze po wystepach w Mistrzostwach widac ze Rydzak bedzie w przyszlym sezonie jednym z najwazniejszych ogniw pierwszego zespolu;p Przynajmniej mam taką nadzieje.
Ja mam nadzieje, że żaden I-ligowy klub mu w głowie nie zawróci....
Ja mam nadzieje, że żaden I-ligowy klub mu w głowie nie zawróci....
Póki co zostaje w Pogoni... i dobrze [:
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.