Odp: Mobilizacja na baraże ! - 12/06/2008 13:23
Jebane wiesniaki wiedzac ze jak sie trafi na takie druzyny jak Pogoń,Zawisza czy GKS to przyjedzie wiecej niz 50 osob na ich stadion.Majac to na uwadze zaczac juz wczesniej dogadywac sie z Gdynia to oni to roba na ostanio chwile.Smiech na sali.
Niedawno poznaliśmy rywala Pogoni Szczecin w barażu o zreformowaną II ligę. Pierwszy mecz z Zatoką Pucką, Portowcy zagrają na wyjeździe już w najbliższą sobotę. Rewanż odbędzie się w Szczecinie w środę o godz. 18.00. Na te spotkanie czekali wszyscy – od kibiców po działaczy i władze miejskie włącznie. Zarząd Pogoni postanowił jednak podnieść ceny biletów z 6 i 10 zł – jak było w lidze - do 10 i 15 zł. – Cena nie jest wysoka, jest adekwatna do prestiżu meczu – tłumaczy Grzegorz Smolny, wiceprezes Pogoni. - Po sezonie takim jaki był, w którym ceny wejściówek były niskie, w końcu mamy atrakcyjny mecz. Gramy o awans!! Wierzę w to, że cena nie odstraszy i stadion wypełni się po brzegi – dodaje Smolny.
no ja pierdole, co wiadomosc sie pojawi to az czytac sie niechce,ten mecz powinien byc za darmo! az tak chujowow z kasa stoja ze musza podwyzke robic?? i zamiast nawet tych 7-8tys. przyjdzie 3tys.
zachłanność bokiem im wyjdzie. i oby po raz kolejny sie nie zdziwili jak będą pustki.. a swoją drogą czemu nie za 50 i 100 zł?
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Mobilizacja na baraże ! - 12/06/2008 15:07
...a i jeszcze jedno-niektórzy bronią ceny prestiżem meczu...no to aż sie boje co bedzie sie działo po awansie skoro "taki mecz" zwie sie prestiżem. ktoś z kibica Pogoni chce zrobić dojną krowę... czy w naszym klubie będzie kiedyś normalnie?
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Mobilizacja na baraże ! - 12/06/2008 15:15
prawda jest taka że że mecz na Pogoni jest o nic bo sprawa awansu dla Zatoki wyjaśni się już w pierwszym meczu.i faktycznie to nie fer wobec kibiców że na tydzień przed barażami robi sie takie podchody i roszady w cenie wejściówek. no mamy szacunek do szczecińskiego kibica. czasem mam wrażenie że obcym ludziom bardziej zależało na Pogoni niż miejscowym. i strach co będzie z wejściówkami w 2 lidze i ewentalnie w wyższych ligach. ktoś chyba sprzedając produkt marnej jakości jaka jest nasza liga,wykorzystując miłość do klubu chce chyba zniechęcić chodzenia na mecze przez takie działania bo zarobić raczej nie zarobi bo zamiast wspomnienej dychy przyjdzie tysiąc góra dwa...
Odp: Mobilizacja na baraże ! - 12/06/2008 16:09
wali mnie te 10 zł wiecej człowiek na browar wydaje w tygodni ale chodzi mi o sam fakt ze panowie letko przesadzają tumacząc to prestiżem? nie no bez przesady całe życie czekałem aby zobaczyć Zatoke Poucką
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Mobilizacja na baraże ! - 12/06/2008 19:01
Dobra słuchajcie chuj z tym PZPN-em nikt nam nie będzie robił zakazów na wyjazd własnej drużyny a tym bardziej policja sami tego chcieli zrobili zakaz po to zeby zniechęcic do wyjazdu a kto pojedzie ten pojedzie i to wcale nie będzie 32 osoby. !!!!!!!!!!!!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768766008 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.