Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 15/04/2008 19:59
Może i mam troche samolubne podejście do tego tematu ale uważam że ten korowód w zaden komercyjny sposób nie powinien być reklamowany . Tylko informacje na ten temat powinny być podawane na stadionie dla tych co na mecze chodzą .(szczególnie poprzez gadu gadu , fotka badź nasza klasa ) bo przyjdą ludzie wogóle nie mający nic wspólnego z tym klubem i nie będący ani razu na meczu .. ( może i oto chodzi żeby zachęcic ludzi do przychodzenia na Pogoń ) ale według na ten korowód przyjda same dzieci z które jeszcze gimnazjum nie skończyly ( nie mam nic do tych dzieci bo ja w tym wieku chodziłem na mecze )ale jak będzie wyglądało to jak przyjda same dzieci i dziewczyny bo będzie to dla nich tylko fajne wydarzenie ....;/
ehhhh....to po chuj ten korowód cały, co? lepiej ustawmy sie w te 200-300 osob zawsze obecnych, gdzies w jakims spokojnym miescu, napijmy sie piwka, zrobmy se grilla, albo co kto lubi, tez bedzie fajnie! i beda tylko sami ci co są i co będą.....weż sie ogarnij ziomek = ] !
a co masz same dzieci na swojej liscie gg?
Popieram Twoje zdanie ale tylko jesli chodzi o portale typu nasza klasa i fotka.pl.
Tak swoja droga to osoba ktora nie chodzi na mecze raczej sie nie pojawi na korowodzie, a jak sie pojawi to ile bedzie takich osob 10-20 a jak przyjdą to moze sie zaraza?
Ja jestem zdania,że powinno przyjść jak najwięcej osób,dzięki temu pokażemy,że Pogoń istnieje,że się odradza a tak przyjdzie przysłowiowo 20 osób i będzie to tylko świadczyć o tym,że tylko się staczamy,że nikogo nie interesuje już to Wielkie halo na piłke w Szczecinie a to nie prawda.Pozatym ten korowód to też swego rodzaju reklama naszej Dumy Pomorza.
Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 17/04/2008 16:11
kurwa ludzie, weźcie cie ogarnijcie i zacznijscie coś robić! ! !
na miescie prawie nigdzie nigdzie nie ma zadnych informacji o korowodzie! i co, pozniej zacznie się snowu pierdolenie ze nikt nie przyszedl itp. niech kazdy wydrukuje plakat i przyklei go w szkole, na uczelni, w pracy, albo w jakimkolwiek innym miejscu, ale ruszcie sie w koncu!!!!!!!!!!!!!!!!!
pamietajcie ze to jest kurwa jubileusz 60-lecia POGONI !!!!!!!
na miescie prawie nigdzie nigdzie nie ma zadnych informacji o korowodzie! i co, pozniej zacznie się snowu pierdolenie ze nikt nie przyszedl itp. niech kazdy wydrukuje plakat i przyklei go w szkole, na uczelni, w pracy, albo w jakimkolwiek innym miejscu, ale ruszcie sie w koncu!!!!!!!!!!!!!!!!!
do kogo ta gadka?
co ty zrobiles dla tej sprawy?
do kogo gadka? do wszystkich, tak samo jak Pogoń jest dobrem nas WSZYSTKICH!!
co zrobilem? to na co mi pozwalają mozliwości czasowo finansowe tj. rozklejam plakaty gdzie moge, w tramwajach na przystankach, w kioskach zostawiam, w sklepikach... ale to chyba nie chodzi o to zeby sie licytować co kto zrobil, tylko zeby kazdy coś zdobił, czy nie?
Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 17/04/2008 19:18
Dzisiaj w Szczecinie pojawily sie 3 billboardy informujace o korowodzie: przy ul. Struga, na Autostradzie Poznanskiej na moscie im. Wojska Polskiego i przy ul. Emili Plate. Jezeli ktos i bedzie przechodzil, przejezdzal kolo tych miejsc i moze zrobic fotke to niech wrzuci na forum. Informujcie wszystkich znajomych ze szkoly i pracy, rodzine i przypadkowe osoby Ustawiajcie statusy na gadu gadu i rozsylajcie lancuszki. Dzisiaj na miasto trafilo kilkaset plakatow zamowionych w drukarni. Kto z forumowiczow ile podrukowal i gdzie porozklejal? Wazne zeby byly to miejsca rowniez poza Szczecinem.
PS. A Ty TeHaCe przestan bluzgac na forum
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 17/04/2008 20:00
Najważniejsze, aby mowic o tym wsrod znajomych. Ja na przyklad namowiłem osobe, która sporadycznie pojawiała sie na meczach, zeby poszla Jakby tak kazdy 1-2 osoby wzial ze soba to juz by nas bylo kilka razy wiecej.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768766009 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.