Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kaloryfer
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6793 dni

Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 15/04/2008 19:44

mksmarek napisał:  
mozna statusy na gg z ta informacja ustawiac, tak na prawde najlepiej jest wykorzystac magie internetu prawda jest taka ze kazdemu z listy na gg przynajmiej przemknie status przed oczami

Albo umieścić jako fotke na naszej klasie,Ja tak zrobiłem:D

mateuszsz
Kibic
Na forum od 6566 dni

Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 15/04/2008 19:59
Może i mam troche samolubne podejście do tego tematu ale uważam że ten korowód w zaden komercyjny sposób nie powinien być reklamowany . Tylko informacje na ten temat powinny być podawane na stadionie dla tych co na mecze chodzą .(szczególnie poprzez gadu gadu , fotka badź nasza klasa ) bo przyjdą ludzie wogóle nie mający nic wspólnego z tym klubem i nie będący ani razu na meczu .. ( może i oto chodzi żeby zachęcic ludzi do przychodzenia na Pogoń ) ale według na ten korowód przyjda same dzieci z które jeszcze gimnazjum nie skończyly ( nie mam nic do tych dzieci bo ja w tym wieku chodziłem na mecze )ale jak będzie wyglądało to jak przyjda same dzieci i dziewczyny bo będzie to dla nich tylko fajne wydarzenie ....;/

TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7398 dni

Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 15/04/2008 20:43

mateuszsz napisał:  
Może i mam troche samolubne podejście do tego tematu ale uważam że ten korowód w zaden komercyjny sposób nie powinien być reklamowany . Tylko informacje na ten temat powinny być podawane na stadionie dla tych co na mecze chodzą .(szczególnie poprzez gadu gadu , fotka badź nasza klasa ) bo przyjdą ludzie wogóle nie mający nic wspólnego z tym klubem i nie będący ani razu na meczu .. ( może i oto chodzi żeby zachęcic ludzi do przychodzenia na Pogoń ) ale według na ten korowód przyjda same dzieci z które jeszcze gimnazjum nie skończyly ( nie mam nic do tych dzieci bo ja w tym wieku chodziłem na mecze )ale jak będzie wyglądało to jak przyjda same dzieci i dziewczyny bo będzie to dla nich tylko fajne wydarzenie ....;/

ehhhh....to po chuj ten korowód cały, co? lepiej ustawmy sie w te 200-300 osob zawsze obecnych, gdzies w jakims spokojnym miescu, napijmy sie piwka, zrobmy se grilla, albo co kto lubi, tez bedzie fajnie! i beda tylko sami ci co są i co będą.....weż sie ogarnij ziomek = ] !

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
mksmarek
Kibic
Na forum od 7406 dni

Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 15/04/2008 20:43

mateuszsz napisał:  

a co masz same dzieci na swojej liscie gg?
Popieram Twoje zdanie ale tylko jesli chodzi o portale typu nasza klasa i fotka.pl.
Tak swoja droga to osoba ktora nie chodzi na mecze raczej sie nie pojawi na korowodzie, a jak sie pojawi to ile bedzie takich osob 10-20 a jak przyjdą to moze sie zaraza?

kaloryfer
Kibic
Na forum od 6793 dni

Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 15/04/2008 20:53

mksmarek napisał:  

mateuszsz napisał:  

a co masz same dzieci na swojej liscie gg?
Popieram Twoje zdanie ale tylko jesli chodzi o portale typu nasza klasa i fotka.pl.
Tak swoja droga to osoba ktora nie chodzi na mecze raczej sie nie pojawi na korowodzie, a jak sie pojawi to ile bedzie takich osob 10-20 a jak przyjdą to moze sie zaraza?

Ja jestem zdania,że powinno przyjść jak najwięcej osób,dzięki temu pokażemy,że Pogoń istnieje,że się odradza a tak przyjdzie przysłowiowo 20 osób i będzie to tylko świadczyć o tym,że tylko się staczamy,że nikogo nie interesuje już to Wielkie halo na piłke w Szczecinie a to nie prawda.Pozatym ten korowód to też swego rodzaju reklama naszej Dumy Pomorza.

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 15/04/2008 21:58
Przydaloby sie jakies wieksze info na stronce cos takiego jak v.pl przed chwila zrobila..

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8039 dni

Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 15/04/2008 22:14

Randall McMurphy napisał:  
Przydaloby sie jakies wieksze info na stronce cos takiego jak v.pl przed chwila zrobila..

spokojnie akcja jest pilotowana na szersza skalę
już 3 stronki mają to jako główną stronę

-HL
Kibic
Na forum od 8130 dni

Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 16/04/2008 01:40

Pogoniarz73 napisał:  
16 zbiórka a 17 wymarsz ;)

Zbiorka zostala przesunieta na godz 17sta tak zeby nikt nie mial wymowki ze pracuje badz sie uczy ;)

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
-HL
Kibic
Na forum od 8130 dni

Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 16/04/2008 09:38
Nie drukowac swoich wersji plakatow. Klakier wrzuc tu do sciagniecia oficjalny projekt w 2 wersjach (czarno-bialej i kolorowej)

...MKS...
Kibic
Na forum od 7217 dni

Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 16/04/2008 10:36
fajnie że będą plakaty porozwieszam trochę na uczelni i na osiedlu

TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7398 dni

Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 16/04/2008 10:50
czy ktos moze te plakaty oficjalne wrzucic tu jak najszybciej? bym mogl wydrukować troche w pracy puki frajera nie ma bo jak przyjdzie to bedzie kiszka:(

Piona!
Kibic
Na forum od 7448 dni

Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 16/04/2008 12:31
Obrazek jpg wstawiony na forum

Klikać na miniaturki ;)

TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7398 dni

Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 16/04/2008 13:18

Klakier_ napisał:  

Klikać na miniaturki ;)

noo! i elegancko=]

TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7398 dni

Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 17/04/2008 16:11
kurwa ludzie, weźcie cie ogarnijcie i zacznijscie coś robić! ! !
na miescie prawie nigdzie nigdzie nie ma zadnych informacji o korowodzie! i co, pozniej zacznie się snowu pierdolenie ze nikt nie przyszedl itp. niech kazdy wydrukuje plakat i przyklei go w szkole, na uczelni, w pracy, albo w jakimkolwiek innym miejscu, ale ruszcie sie w koncu!!!!!!!!!!!!!!!!!

pamietajcie ze to jest kurwa jubileusz 60-lecia POGONI !!!!!!!

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8039 dni

Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 17/04/2008 16:49

TeHaCe napisał:  
na miescie prawie nigdzie nigdzie nie ma zadnych informacji o korowodzie! i co, pozniej zacznie się snowu pierdolenie ze nikt nie przyszedl itp. niech kazdy wydrukuje plakat i przyklei go w szkole, na uczelni, w pracy, albo w jakimkolwiek innym miejscu, ale ruszcie sie w koncu!!!!!!!!!!!!!!!!!

do kogo ta gadka?
co ty zrobiles dla tej sprawy?

TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7398 dni

Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 17/04/2008 17:11

Cobra_S napisał:  

TeHaCe napisał:  

do kogo ta gadka?
co ty zrobiles dla tej sprawy?

do kogo gadka? do wszystkich, tak samo jak Pogoń jest dobrem nas WSZYSTKICH!!
co zrobilem? to na co mi pozwalają mozliwości czasowo finansowe tj. rozklejam plakaty gdzie moge, w tramwajach na przystankach, w kioskach zostawiam, w sklepikach... ale to chyba nie chodzi o to zeby sie licytować co kto zrobil, tylko zeby kazdy coś zdobił, czy nie?

-HL
Kibic
Na forum od 8130 dni

Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 17/04/2008 19:18
Dzisiaj w Szczecinie pojawily sie 3 billboardy informujace o korowodzie: przy ul. Struga, na Autostradzie Poznanskiej na moscie im. Wojska Polskiego i przy ul. Emili Plate. Jezeli ktos i bedzie przechodzil, przejezdzal kolo tych miejsc i moze zrobic fotke to niech wrzuci na forum. Informujcie wszystkich znajomych ze szkoly i pracy, rodzine i przypadkowe osoby ;) Ustawiajcie statusy na gadu gadu i rozsylajcie lancuszki. Dzisiaj na miasto trafilo kilkaset plakatow zamowionych w drukarni. Kto z forumowiczow ile podrukowal i gdzie porozklejal? Wazne zeby byly to miejsca rowniez poza Szczecinem.

PS. A Ty TeHaCe przestan bluzgac na forum

szczepzz
Kibic
Na forum od 6497 dni

Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 17/04/2008 20:00
Najważniejsze, aby mowic o tym wsrod znajomych. Ja na przyklad namowiłem osobe, która sporadycznie pojawiała sie na meczach, zeby poszla :) Jakby tak kazdy 1-2 osoby wzial ze soba to juz by nas bylo kilka razy wiecej.

Tasior
Kibic
Na forum od 6572 dni

*

Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 17/04/2008 20:31
Około 30 plakatów jutro w okolicach południa pojawi się w Stargardzie :)

1948 MKS POGOŃ SZCZECIN
FC STARGARD
FCS 1948
Kibic
Na forum od 7178 dni

*

Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 17/04/2008 20:44

Tasior napisał:  
Około 30 plakatów jutro w okolicach południa pojawi się w Stargardzie :)

napisalem do Ciebie na gg odezwij sie ....

Tylko Pogoń !
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768766009 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005