to nie jest oburzenie ze powinno byc spiewane non stop polska ... tylko czemu nie ma tych wszystkich kibicow co spiewali o Pogońi na meczach w 4 lidze....
Siedząc na sektorze nr 6 można było się fajnie bawić - i o to przede wszystkim chodziło. Dobry głośny doping przez 90 minut mimo niekorzystnego rezultatu. Wielka brawa za oprawę, wyglądało naprawdę bardzo okazale. Moim zdaniem troszkę za dużo przyśpiewek klubowych - wkońcu to reprezentacja.
reprezentacja czego? 3 garnitur podeslali, a niektorych sam bym z checia stamtad wypierdolil, z orlem na piersi a za grosz ambicji!
Odp: POLSKA - Obcokrajowcy OE - 11/03/2008 23:31
Moze ktos dokladnie napisac co bylo na sektorowce przy wyjsciu pilkarzy na krytej? Najlepiej jakis projekt dac gdzie to wsyztsko wyraznie widac...
P.S. za malo wrzut na PZPN
Odp: POLSKA - Obcokrajowcy OE - 11/03/2008 23:33
Gry nie oceniam, bo to dziś nie było najważniejsze. Pokazaliśmy sie Polsce z jaknajlepszej (kibicowskiej) strony), przynajmniej Młyn. Doping momentami na całym stadionie dobry i jak na taka przerwę czepiać sie tego nie bede. Szkoda tylko ze 50% tych co krzyczeli o meczu w sobote w ogle sie na nim nie zjawi.. Ogólnie jestem bardzo zadowolony.
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: POLSKA - Obcokrajowcy OE - 11/03/2008 23:40
A mi zabrali szalik, nie dostałem żadnego kwitu i oczywiście szalika z powrotem nie otrzymałem. Jeżeli już organizują taką akcje z jakimiś kwitami to powinni chyba dopilnować żeby wszyscy dostali z powrotem swoje szaliki, no ale mniejsza o to. Odnosnie meczu: na boisku nic ciekawego, dużo ciekawiej na trybunach, oczywiscie szczególnie na łuku.
Ostatnio edytowany przez: Zgred, 11 marca 2008, 23:57 [1 raz(y)]
Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
Odp: POLSKA - Obcokrajowcy OE - 11/03/2008 23:41
O meczu nie bede pisac bo nie warto.
Doping jak najbardziej na plus , oprawa na krytej i piekle bardzo fajnie wyszla , oby wiecej takich akcji !
W sobote wszyscy na Pogoń !
co do meczu to nic ciekawego.. pierwsza połowa nudna, w drugiej już trochę lepiej, coś tam Garguła z Krzynówkiem próbowali ale ogólnie słabo.. no ale w końcu tego można było się spodziewać.. fajnie, że chociaż sobie postrzelali
doping dobry choć nie najlepszy, brawa za oprawa (może w końcu gdzieś ją zobaczę - po oprawie na młynie tekst kogoś z 9 sektoru: oni zniknęli ), plus za przyśpiewki o PZPN i Listku, no i przypomnienie o stadionie.. wkurza mnie trochę ten spiker.. nawet Baranowski taką wazeliną nie zarzucał
ogólnie 10 zł nie uważam za stracone
P.S: W sobotę wszyscy... a co z tego będzie.. zobaczymy...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: POLSKA - Obcokrajowcy OE - 11/03/2008 23:56
Aż się łezka w oku zakręciła jak się zobaczyło znowu pełny stadion w Szczecinie i po raz kolejny dowód na to że miasto zasługuje na wieeeelką piłkę zarówno klubową jak i reprezentacyjną bo co jak co ale piłka jest dla kibiców a tu są jedni z najlepszych.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: POLSKA - Obcokrajowcy OE - 12/03/2008 00:00
Dużo ludzi, ale dużo w nich pikników. Niektóre dziady wyskakiwały z tekstami. "Weźcie chłopaki zdejmijcie flagi z płotów, bo nic nie widze. Weźcie ją, bo sam ją potnę"... żenada przez wielkie Ż. Poziom gry Polaków, też kiepski.pzdr
Odp: POLSKA - Obcokrajowcy OE - 12/03/2008 00:00
a mnie wkurwialy spiewy na dole 6 sektora co chwila Leo Leo, a spiker to dzisiaj wygral, Leo-cudotworca, i jeszcze namawial pilkarzy zeby za doping podziekowali
Odp: POLSKA - Obcokrajowcy OE - 12/03/2008 00:07
Całego stadionu fanatykami się nie wypełni. To stety lub niestety niemożliwe.
Z perspektywy telewizji doping był całkiem dobrze słyszalny, Wasza flaga reprezentacyjna na samym środku prezentowała się świetnie!
Cieszył widok pełnego stadionu. Coś pięknego!
Dziękujemy za pozdrowienia zarówno te dla nas jak i iti
A mi zabrali szalik, nie dostałem żadnego kwitu i oczywiście szalika z powrotem nie otrzymałem. Jeżeli już organizują taką akcje z jakimiś kwitami to powinni chyba dopilnować żeby wszyscy dostali z powrotem swoje szaliki, no ale mniejsza o to. Odnosnie meczu: na boisku nic ciekawego, dużo ciekawiej na trybunach, oczywiscie szczególnie na łuku.
Siedząc na sektorze nr 6 można było się fajnie bawić - i o to przede wszystkim chodziło. Dobry głośny doping przez 90 minut mimo niekorzystnego rezultatu. Wielka brawa za oprawę, wyglądało naprawdę bardzo okazale. Moim zdaniem troszkę za dużo przyśpiewek klubowych - wkońcu to reprezentacja lecz z drugiej strony był to element obchodów 60-lecia Pogoni
po tym meczu pzpn wiem co myslimy o organizowaniu takich ogorkowych meczy...
największym minusem była szopka z "wielkim fanem" krzystkiem, niech lepiej siedzi w magistracie, a nie na stadion przylazi;]
o meczu nie ma za bardzo co gadac, 3 rzut "reprezentantow" grających bez ambicji, widac ze na sile tu zostali sciagnieci, a wiekszosc i tak wie ze na euro nie maja szans.
jak dobrze znowu widziec pelen stadion...........
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: POLSKA - Obcokrajowcy OE - 12/03/2008 00:52
Miło było zobaczyć nasz stadion wypełniony niemal po brzegi, ale wkurwiało to, że zarówno niska jak i kryta (przynajmniej z perspektywy młyna) zachowywała się przez większość czasu jakby poszła do kina na jakiś film albo teatru na jakąś sztukę. O ile można to jeszcze jakoś zrozumieć i usprawiedliwić, o tyle dłubania słonecznika i palenia zamiast dopingowania na młynie już razcej nie (Wkurwiało jak jasna cholera). O oprawie nie będę się wypowiadał bo jej nie widziałem, ale pewnie wyszła jak zawsze co najmniej dobrze Na plus i to wielki przypomnienie o nowym stadionie, pozdrowienia dla Listka,PZPN'u i ITI no i zaproszenie na meczyk na inauguracje w sobote. Tak swoją drogą ciekawe ile osób bedzie na Twardowskiego w Sobote
I choćbym szedł ciemną doliną zła się nie ulęknę, albowiem to ja jestem największym skurwysynem w tej dolinie
Odp: POLSKA - Obcokrajowcy OE - 12/03/2008 09:49
Kibicowsko kolejny raz potwierdzamy że kadra (napewno nie w takim wydaniu jak wczoraj) powinna być u nas przynajmniej raz na pół roku
rozwaliła mnie flaga "politologia Szczecin" na całe szczęście później ściągnięta...
...ochoroniarz do mnie na bramce; "czapkę trzeba ściągnąć bo to mecz reprezentacji..." koleżka w bordowym fleku miał podobną sutyację
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 14:39 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768766008 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.