Autor
Wiadomo¶ć
   Pogoń Szczecin -> Selekcja na piekiełku !!! << pocz±tek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idĽ na dół   
mmmmmmmaly
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8768 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 29/10/2007 20:34
Obecnie 12 to dla mojej osoby jest sektor rodzinny i omijam go szerokim łukiem ze względu, że wstyd tam wchodzić. Dawniej nikogo nie obchodziło, że maj±c 12 lat mam ochotę po¶piewać w młynie jazda była prosta MAŁOLAT WYPAD!!Ale nie należy zapominać, że miał, kto to egzekwować i robili to wszyscy.

kijevo
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 29/10/2007 21:27
Dajcie sobie spokoj chlopaki.
Dopoki sami takiej selekcji w stanie zrobic nie bedziecie to od innych tego nie wymagajcie bo walkujecie temat od miesiecy ,a od gadania jeszcze sie nic nie urodziło.

kumpel
Kibic
Na forum od 6731 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 29/10/2007 22:41

mmmmmmmaly napisał:  
Obecnie 12 to dla mojej osoby jest sektor rodzinny i omijam go szerokim łukiem ze względu, że wstyd tam wchodzić. Dawniej nikogo nie obchodziło, że maj±c 12 lat mam ochotę po¶piewać w młynie jazda była prosta MAŁOLAT WYPAD!!Ale nie należy zapominać, że miał, kto to egzekwować i robili to wszyscy.

¦więta prawda

Bo blanty mnie nie truj±, jak nigdy mnie nie truły, tu mi skrusz to jaramy...
rafczyk
Kibic
Na forum od 7447 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 29/10/2007 22:46
Moim zdaniem powinna być selekcja i lepiej wygl±da "garstka " osób. Mam na my¶li około 30 osób ¶piewaj±cych niż 100 osób i żadnej różnicy w dopingu. Selekcja na TAK!

Od zawsze Szczecin, Na zawsze Pogoń!
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7471 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 30/10/2007 01:54
widze ze czas ludzi zmienia........a w zeszlym roku taka afera ze selekcja, niektorzy do gazet pisali....przejrzeliscie na oczy??

Wasza nienawi¶ć daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
krzynu1
Kibic
Na forum od 6884 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 30/10/2007 11:37
moim zdaniem, o czym pisalem juz kilkakrotnie wczesniej, selekcja na tak i to juz od zaraz. tylko musza sie ludzie odpowiedni tego podjac. i mysle ze stopniowo wroca kolejni kibice na 12 i bedzie dobrze. nawet jesli i 20 osob ma byc na poczatek. lepiej tak niz 100 malolatow. tylko dobrze by bylo zeby temat na powaznie podjac i od razu w zycie wcielic

krzynu1
tarpan
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 30/10/2007 12:17

Ekipant napisał:  
widze ze czas ludzi zmienia........a w zeszlym roku taka afera ze selekcja, niektorzy do gazet pisali....przejrzeliscie na oczy??

Wiesz co ja na ten temat mysle ;) że pogadac to sobie mozna a póĽniej kto¶ bedzie musiał stan±ć przy wejsciu na piekło i stać tam przec cały mecz i ogarniać czy to deszcz ¶nieg mróz urodziny kobiety, imieniny babci itd. tutaj trzeba ci¶nienia duzego ci¶nienia i bywac na kazdym meczu ;)

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
twujstary123
Kibic
Na forum od 6651 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 18:53
ja pierdole ja mam 14 lat i zawsze ¶piewam

nawet muj brat 5 letni gdy pierwszy raz poszedł na mecz ¶piewaj " chuj im w dziub"

spiewać ku**a

http://pl.youtube.com/watch?v=37wSwAJ98Zk
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8954 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 18:56

twujstary123 napisał:  

nawet muj brat 5 letni gdy pierwszy raz poszedł na mecz ¶piewaj " chuj im w dziub"

mój się pisze.

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywo¶ć gnoji, przeciwno¶ć losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 19:08

Macieq napisał:  

twujstary123 napisał:  

mój się pisze.

i jak przed chwila pisalem w innym temacie zmien nick albo chociaz popraw blad!

Dobre chłopaki reprezentuj± JP.
Wszyscy razem JP.
Slim
Kibic
Na forum od 8386 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 19:10

twujstary123 napisał:  

Zaraz bedzie wielki placz i lament ze kibice z 12 sa zli i bee itp. Ja bedac w twoim wieku to sobie moglem pomazyc by wejsc na mlyn.

no
Kibic
Na forum od 6940 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 19:13
niestety nie mogłem być na meczu, ale widzę że chłopaki wre¶cie porz±dek robi± na młynie, bardzo dobrze, pozdrawiam. cieszy bramka Matlaka ;)

kuleK
Kibic
Na forum od 7120 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 19:15
Dobrze ze wprowadzona została selekcja, dziwny był widok 10-13 letnich dzieci w młynie

Obrazek gif wstawiony na forum
no
Kibic
Na forum od 6940 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 19:21

Nestor napisał:  
Dobrze ze wprowadzona została selekcja, dziwny był widok 10-13 letnich dzieci w młynie

no i lasek :|

N.
Kibic
Na forum od 6652 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 19:21
.

Ostatnio edytowany przez: N., 26 maja 2008, 17:14 [2 raz(y)]

PS
PS.
Kibic
Na forum od 6698 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 19:36
Dzi¶ nawet wywalili wszystkich z podstawówki z młyna. No ale ja mam 14 lat, ¶piewam, tańcze, dopinguje, i co? I też maj± mnie nie wpuszczać? Mam siedzieć pod dachem albo na innym sektorze gdzie wszyscy siedz±, a jak jest gol to nawet nie chc± ruszyć dupy z krzesełka i cieszyć się z innymi kibicami? Dzi¶ byłem z dwoma kolegami na sektorze obok młyna. I tylko 3 osoby tam ¶piewały. (Ja z kolegami). A skandalem było to, że przed nami siedziały jakie¶ małolaty i zamiast ogl±dać mecz to biły się... Ale czym? Szalikami oczywi¶cie... No i to jest doping?

'Z Tob± jest zabawa fajna, dobrze, że jeste¶ legalna, ćpaj± Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
Rosa
Kibic
Na forum od 7686 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 19:40

WiernyPogoni napisał:  
Dzi¶ nawet wywalili wszystkich z podstawówki z młyna. No ale ja mam 14 lat, ¶piewam, tańcze, dopinguje, i co? I też maj± mnie nie wpuszczać? Mam siedzieć pod dachem albo na innym sektorze gdzie wszyscy siedz±, a jak jest gol to nawet nie chc± ruszyć dupy z krzesełka i cieszyć się z innymi kibicami? Dzi¶ byłem z dwoma kolegami na sektorze obok młyna. I tylko 3 osoby tam ¶piewały. (Ja z kolegami). A skandalem było to, że przed nami siedziały jakie¶ małolaty i zamiast ogl±dać mecz to biły się... Ale czym? Szalikami oczywi¶cie... No i to jest doping?

wszelkie skargi zgłó¶ na stadionie

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
no
Kibic
Na forum od 6940 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 19:40

WiernyPogoni napisał:  

je¶li masz 14lat, ¶piewasz,tańczysz powinni Cię wpu¶cić, ale to widać po mordzie że ziomek małolat to trzeba odrazu takich wyrzucać :) a je¶li wygl±dasz na takiego co jeszcze ma gładk± twarz i jeszcze brak mutacji to nie dziw się że Cię nie wpuszczaj±, możesz pokazać im najwyżej legitke że masz 14lat i chcesz im udowodnić jak to dobrze się bawisz na Pogoni..

PS.
Kibic
Na forum od 6698 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 19:41

Rosa21 napisał:  

WiernyPogoni napisał:  

wszelkie skargi zgłó¶ na stadionie

No i tak będę robi, bo mi się żygać chce jak widzę, że gówniarze okładaj± się szalikami w barwach naszego wspaniałego klubu.

'Z Tob± jest zabawa fajna, dobrze, że jeste¶ legalna, ćpaj± Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
Zalayeta
Kibic
Na forum od 7542 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 19:45

WiernyPogoni napisał:  

No i tak będę robi, bo mi się żygać chce jak widzę, że gówniarze okładaj± się szalikami w barwach naszego wspaniałego klubu.

Fajnie brzmi± w ustach 14-latka takie słowa, Rozumiem, że Ty maj±c 14 lat jeste¶ bardzo dojrzały, że innych od gówniarzy wyzywasz, podziwiam i gratuluje wysokiej samooceny.

PS do końca życia !
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770028 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idĽ do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jeste¶ zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomo¶ć lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005