Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 29/10/2007 20:34
Obecnie 12 to dla mojej osoby jest sektor rodzinny i omijam go szerokim łukiem ze względu, że wstyd tam wchodzić. Dawniej nikogo nie obchodziło, że maj±c 12 lat mam ochotę po¶piewać w młynie jazda była prosta MAŁOLAT WYPAD!!Ale nie należy zapominać, że miał, kto to egzekwować i robili to wszyscy.
Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 29/10/2007 21:27
Dajcie sobie spokoj chlopaki.
Dopoki sami takiej selekcji w stanie zrobic nie bedziecie to od innych tego nie wymagajcie bo walkujecie temat od miesiecy ,a od gadania jeszcze sie nic nie urodziło.
Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 29/10/2007 22:46
Moim zdaniem powinna być selekcja i lepiej wygl±da "garstka " osób. Mam na my¶li około 30 osób ¶piewaj±cych niż 100 osób i żadnej różnicy w dopingu. Selekcja na TAK!
Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 30/10/2007 11:37
moim zdaniem, o czym pisalem juz kilkakrotnie wczesniej, selekcja na tak i to juz od zaraz. tylko musza sie ludzie odpowiedni tego podjac. i mysle ze stopniowo wroca kolejni kibice na 12 i bedzie dobrze. nawet jesli i 20 osob ma byc na poczatek. lepiej tak niz 100 malolatow. tylko dobrze by bylo zeby temat na powaznie podjac i od razu w zycie wcielic
Wiesz co ja na ten temat mysle że pogadac to sobie mozna a póĽniej kto¶ bedzie musiał stan±ć przy wejsciu na piekło i stać tam przec cały mecz i ogarniać czy to deszcz ¶nieg mróz urodziny kobiety, imieniny babci itd. tutaj trzeba ci¶nienia duzego ci¶nienia i bywac na kazdym meczu
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywo¶ć gnoji, przeciwno¶ć losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 03/11/2007 19:36
Dzi¶ nawet wywalili wszystkich z podstawówki z młyna. No ale ja mam 14 lat, ¶piewam, tańcze, dopinguje, i co? I też maj± mnie nie wpuszczać? Mam siedzieć pod dachem albo na innym sektorze gdzie wszyscy siedz±, a jak jest gol to nawet nie chc± ruszyć dupy z krzesełka i cieszyć się z innymi kibicami? Dzi¶ byłem z dwoma kolegami na sektorze obok młyna. I tylko 3 osoby tam ¶piewały. (Ja z kolegami). A skandalem było to, że przed nami siedziały jakie¶ małolaty i zamiast ogl±dać mecz to biły się... Ale czym? Szalikami oczywi¶cie... No i to jest doping?
'Z Tob± jest zabawa fajna, dobrze, że jeste¶ legalna, ćpaj± Ciebie nawet dzieci...'
Dzi¶ nawet wywalili wszystkich z podstawówki z młyna. No ale ja mam 14 lat, ¶piewam, tańcze, dopinguje, i co? I też maj± mnie nie wpuszczać? Mam siedzieć pod dachem albo na innym sektorze gdzie wszyscy siedz±, a jak jest gol to nawet nie chc± ruszyć dupy z krzesełka i cieszyć się z innymi kibicami? Dzi¶ byłem z dwoma kolegami na sektorze obok młyna. I tylko 3 osoby tam ¶piewały. (Ja z kolegami). A skandalem było to, że przed nami siedziały jakie¶ małolaty i zamiast ogl±dać mecz to biły się... Ale czym? Szalikami oczywi¶cie... No i to jest doping?
je¶li masz 14lat, ¶piewasz,tańczysz powinni Cię wpu¶cić, ale to widać po mordzie że ziomek małolat to trzeba odrazu takich wyrzucać a je¶li wygl±dasz na takiego co jeszcze ma gładk± twarz i jeszcze brak mutacji to nie dziw się że Cię nie wpuszczaj±, możesz pokazać im najwyżej legitke że masz 14lat i chcesz im udowodnić jak to dobrze się bawisz na Pogoni..
wszelkie skargi zgłó¶ na stadionie
No i tak będę robi, bo mi się żygać chce jak widzę, że gówniarze okładaj± się szalikami w barwach naszego wspaniałego klubu.
'Z Tob± jest zabawa fajna, dobrze, że jeste¶ legalna, ćpaj± Ciebie nawet dzieci...'
No i tak będę robi, bo mi się żygać chce jak widzę, że gówniarze okładaj± się szalikami w barwach naszego wspaniałego klubu.
Fajnie brzmi± w ustach 14-latka takie słowa, Rozumiem, że Ty maj±c 14 lat jeste¶ bardzo dojrzały, że innych od gówniarzy wyzywasz, podziwiam i gratuluje wysokiej samooceny.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770028 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.